Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להיות ערני בעת השימוש בכרטיסים. אני מחזיק 7 כרטיסים (ואשתי עוד 7) - חמישה מהם פעילים במידה זו או אחרת. חלק מהמשחק הוא על מועדונים, חלק על תאריכי חיוב (בעבר היה חשוב לי מאד, כיום פחות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם לא תקבל בחינם בגלל חייל משוחרר וכו' אז יש את לאומי קארד פרי:

https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx

החסרונות: אין מבצעי מועדונים/הטבות/1+1ים וכו', ודפי החיוב מגיעים במייל ולא בנייר.

היתרון: חינם לגמרי.

ואוו טוב איך לא ראיתי את זה עד עכשיו :-P

יש עוד חברות שמציעות ככה כרטיס אשראי בינלאומי חוץ בנקאי בלי עמלות? או שהם היחידים עם כרטיס כזה?

וראיתי בפירוט שעלות ההמרה מדולר לשקל בכרטיס זה היא 0.75%, זה נחשב טוב?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

0.75% זה מצויין, רק שים לב שזה מעל שער העברות גבוה בנק לאומי אם אני זוכר נכון.

בכ.א.ל גובים מלקוח לא-מיוחס 2.5% אבל זה מעל השער היציג כך שההפרש פחות נורא ממה שנראה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מעולה הזמנתי :-P

ועוד שאלה, יש אפשרות בפייפאל לבחור את עמלת ההמרה של הכרטיס, או אני מחיוב לשלם את העמלה (כמה?) שהם לוקחים בכל עסקת המרה?

תודה.

פורסם

בד"כ עדיף לשלם במטבע של המוכר, ולשלם את עמלת ההמרה לחברת האשראי בארץ. העמלה של PP בד"כ יותר גבוהה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל לא הבנת אותי :roll: אבל לא משנה מצאתי את התשובה :-D

לרווחת הפורום ( יכול לחסוך כמה שקלים בעסקאות גדולות ):

"כשאתם במסך התשלום של פייפאל יש לינק קטן שאף אחד לא שם לב אליו

ושם אפשר לבחור מי יעשה את ההמרה; פייפאל בעצמם או חברת האשראי

שלכם".

פורסם

בדיוק ללינק הזה התכוונתי. בדרך כלל עדיף לבחור בתשלום במטבע של המוכר - במצב זה ההמרה תתבצע לפי כללי חברת האשראי.

פורסם

הכרטיס שלי- מאסטרכארד של בנק הפועלים, אמנם עולה לי 4.5 ש"ח בחודש, ומזדכה ברכישות מעל סכום מסויים שאני לא זוכר מהו, אבל עמלות ההמרה שלו מצויינות:

אירו ודולר- רק 0.5%.

דולר אוסטרלי ושאר מטבעות- בין 1.25% ל-1.75%.

אציין שהכרטיס הונפק עוד בזמן שהייתי בשירות, והוסב בהמשך לכרטיס בינ"ל סטודנט.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

בסוף עשיתי ויזה רגיל (לא הפרי) עם שנה ראשונה חינם (אחר כך כבר נריב איתם שיורידו את העמלה של הכרטיס)

אגב שערי ההמרה הם 0.75% לדולר או לאירו (בוחרים אחד מהם) ולכל שאר המטבעות 2%.

פורסם

אני עם ויזה מפתח של דיסקונט דרך CAL, לגבי עלויות אני לא יודע כי אני לא משלם כלום, צעיר.

אבל אני יכול לציין שעמלות המרות מדולר או יורו לא גבוהות, וכל מקום שהייתי בו בחו"ל קיבל את הכרטיס.

בכל עסק ! חוץ מדיוטי פרי ברומניה, ששם דרוש קוד לכל כרטיס ולנו בארץ אין דבר כזה קוד לחיוב אשראי.

בכל אופן, הכרטיס לא יקר להחזקה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

דיקקס - מה שנדרש אינו קוד אלא כרטיס עם צ'יפ (שנראה כמו כרטיס צפיה של הוט\יס, או כמו מגעים של כרטיס סים). מקובל מאד באירופה, והשימוש על ידי הכנסה לקורא והקשת הקוד כמו בכספומט. תוכל לקבלו בכל חברת אשראי ישראלית.

פורסם

יש לי כרטיסים עם צ'יפ - ויזה של כאל וויזה של לאומי-כארד. בעבר היה לאשתי גם במאסטרכרד אבל בשדרוג האחרון משום מה הגיע כרטיס ללא צ'יפ.

פורסם

מכיוון שפות"ש כבר בחר לעצמו כרטיס,הרשו לי להתעלק

מגיע לי ממקום העבודה כרטיס corporate - במה הוא יותר טוב מכרטיס הקמפוס קארד שלי (שהוא גם בינלאומי) כיום?

והשאלה החשובה ביותר-למה להחזיק בעצם יותר מאשראי אחד?

• תוכן חדש...