Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שהכרטיס בדרגה יותר גבוהה הוא מקנה יותר זכויות.

היתרונות הבולטים:

1. מסגרת אשראי יותר גדולה.

2. זכות למשיכת מזומנים בכמות יותר גדולה.

3. איני יודע אם הקמפוסכארד שלך הוא בין-לאומי, אבל הקורפורייט יהיה בין לאומי.

4. אם אתה נזקק להלואות (ובהלוואות נכללות גם רכישות בתשלומים מסוג קרדיט ודומיו) - הריבית יותר נמוכה, ובמידה משמעותית. זה עוד יותר בולט אם כרטיס הקורפורייט הוא גם כרטיס הבית של הבנק בו מתנהל חשבונך.

5. ביטוח נסיעות בסכום יותר גבוה.

החסרון של כרטיס בדרגה גבוהה הוא דמי שימוש חודשיים יותר גבוהים, אם כי ניתן לצמצם אותם ואף לבטלם אם נעשה בכרטיס שימוש בהיקף מספק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כרטיס של חברת "ויזה" בעל 16 ספרות הוא בהכרח בינ"ל - גם אם יגידו לך שלא.

קיבלתי כזה בדיסקונט כשרציתי כרטיס אשראי בגיל 16. פשוט להקליד אותו בפייפל או אמאזון או כל אתר אחר וזה פשוט עובד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כמו שאמרתי,הקמפוס קארד שלי בהחלט בינ"ל.

ספריאל,תודה על הפירוט,לפי מה שאני רואה כל הסעיפים לא רלוונטיים עבורי מלבד אחד שמסקרן אותי

מה הוא ביטוח נסיעות דרך הכרטיס? האם זה חינם? כולל כבודה וכו'?

פורסם

חברות כרטיסי האשראי מספקות ביטוח נסיעות "חינם" (כלומר - במסגרת השימוש בכרטיס). יש "להפעיל" את הביטוח על ידי שיחת טלפון למוקד המתאים לפני הנסיעה.

הפרטים נמצאים באתרי החברות, הנה הקישור לאתר ישראכרט.

סה"כ ביטוח הנסיעות באמצעות חברות האשראי נוח מאוד מבחינה טכנית, נחשב נחות בהשואה לביטוח סטנדרטי. חשוב להכיר את מגבלות הביטוח ולבצע הרחבות נדרשות (בתשלום) בהתאם לנתוני המבוטח ואופי הנסיעה. כיון שביטוח הנסיעות הוא הוצאה קטנה יחסית, בודאי לאיש צעיר, עדיף לרכוש ביטוח מותאם אישית, המחיר לצעירים ובריאים הוא בסדר גודל של דולר או שניים ליום (בביטוחים שאני מכיר יש מינימום של 5 ימים אומשהו כזה). כמוכן לשים לב שהביטוח חייב לכסות גם את יום החזרה ארצה - כלומר יש לשלם יום נוסף אם הטיסה נוחתת בארץ בתאריך שלאר תאריך ההמראה מחו"ל.

עוד משהו שראיתי הוא שאפשר להצמיד את הטבות הקמפוסכארט גם לכרטיסים מסוג אחר, כלומר אינך מפסיד את ההטבות הקטנות של כרטיס הסטודנט גם אם אתה מבטל אותו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו מכיר את הכרטיס אשראי של לאומי קארד אקסקיוטיב? בתור עובד חברה הוצע לי לקבל שני כרטיסים של לאומי קארד, אחד ויזה לחיובים בדולר והשני מאסטר קארד לחיובים ביורו, כרטיסי אשראי עסקיים ללא דמי כרטיס כמובן, האם מישהו התנסה בכרטיסים האלו?

אני כרגע עם כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס ביזנס (דרך חברה) אבל השימוש בכרטיס פשוט בלתי נסבל, אני יותר מדי פעמים צריך להתקשר לחברת האשראי כדי לקבל הרשאות לקנות בחנויות מסוימות עקב אבטחה מוגזמת ומיותרת.

פורסם

אתה מדבר על אמקס ישראלי בשימוש בחו"ל?

מעולם לא נתקלתי בבעיות שאתה מתאר, אבל השימוש שלי בכרטיסי אשראי בחו"ל די מוגבל, ואני משתמש בעקר בכרטיסים של בנה"פ (ישראכרט ואמקס).

עם זאת מנגנוני האבטחה של חברות האשראי די קיצוניים ויש תאורים מאוד לא סימפטיים על חסימת כרטיסים בגלל פעולות "חשודות" שבוצעון בצורה לגיטימית לגמרי.

פורסם
מגיע לי ממקום העבודה כרטיס corporate - במה הוא יותר טוב מכרטיס הקמפוס קארד שלי (שהוא גם בינלאומי) כיום?

בדר"כ קורפורייט טוב מאוד לכאלו שנוסעים הרבה לחו"ל מהעבודה: הוא מאפשר כניסה בחינם לטרקלין דן בנתב"ג, מוריד את החיובים בחו"ל בשוטף + 30 (כדי שתספיק לקבל את הזיכוי מהעבודה לפני שהחיוב יורד בכרטיס), ועוד כל מיני הטבות שכאלו.

תכל'ס למי שמבלה את עיקר זמנו בארץ, ונוסע פעם בשנה לחופשה בחו"ל, אין המון הבדל בין כרטיסי האשראי, מלבד כרטיסים שמועדונים כאלו או אחרים (YOU, חבר, ושאר קשקושים) שנותנים הנחות.

• תוכן חדש...