Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת שווי מגבר וסאב

Viper87
שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכישה היא דרך מכר ולא דרך בנאדם זר כך שאני די שקט לגבי הקניה כיד שניה.

מדובר בסאב פיוניר 12" אינץ ממה שהבנתי מהתמונה, לא יודע מה הדגם. ומגבר סוני שני ערוצים דגם mx 10020..

הבחור אומר שהם במצב מצוין, שימשו אותו כ-2-3 שנים. והסיבה שהוא לא מרכיב אותם ברכב החדש היא עקב בעיה של מקום וצורך בעגלת תינוק בבגאז.

מאחר ואני פעם ראשונה מתעסק בזה ולא מבין כל כך, השאלה שלי היא כמה בערך השווי של שני הדברים האלה כיום במידה וכמובן אבדוק שהם תקינים ועובדים

אני מצרף תמונות

תודה רבה על העזרה

IMG-20140105-WA0000[1].jpg

IMG-20140105-WA0002[1].jpg

IMG-20140105-WA0003[1].jpg

IMG-20140105-WA0004[1].jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד כמה הוא דורש כי מאוד קשה להעריך את זה.

הדגמים מאוד אבל מאוד ישנים.....(טובים אבל ישנים)

תגיד מה הוא רוצה על זה.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שהוא לא אמר לי כמה הוא רוצה כי הוא בעצמו לא יודע להעריך את השווי. אז אני בעצם שואל בשם שנינו. כמו שאמרתי מדובר במכר ולא נעים לי להציע משהו נמוך מדי אבל כן לתת איזשהי תמורה. בכל מקרה אנחנו נסגור רק אחרי שאקח אותם ואבדוק שהם תקינים ומתאימים לי ברכב.

מה זה אומר מאוד מאוד ישנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

400-450 לשניהם, סגור סיפור.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר הוא XM ולא MX. בכל מקרה מדובר במגבר 2X100 מתחילת שנות ה-90.

בחיפוש, מצאתי כמה דגמים כאלו שמוצעים למכירה בין 50-80 דולר.

לא יודע להגיד לגבי הפיוניר, אבל נראה כמו דגם וותיק גם הוא.

מעבר לתקינות, הייתי בודק אם הם מתאימים לציוד שיש לך כרגע ברכב או שאתה מתכנן לקנות בנוסף.

המגבר תומך לצורך הענין רק עד 2V בכניסות שלו.

המחיר שנאמר מעלי נשמע סביר למדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר מסידרת ה-XM הסידרה הזו נחשבה סידרה גבוהה בזמנו

זה מגבר אולד סקול משנת 1992 אם הוא תקין אמור להיות מגבר טוב.

הסאב הוא ה-TS-W305C או ה-TS-W305DVC שזה אותה גירסא עם שני סלילים של 4 אום

סאב ותיק שיצא בשנת 2002 ,אם הוא מציע לך את שניהם באזור 400 שח והם תקינים לדעתי שווה את המחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הסאב אין לי מה לחדש לך.

לגבי המגבר לעומת זאת אני רק יכול להגיד שלגיל אין משמעות (רכשתי לא מזמן מגבר 2X25 וואט שיוצר איי שם בתחילת שנות ה-90 בעלות לא סמלית בכלל).

המגבר אמנם לא מסדרת הES הנחשקת יותר מתחילת שנות ה-90 אבל אני חושב שלמגבר 2 ערוצים הוא מספיק חזק ואיכותי.

לפי דעתי מגבר כזה שווה כ-250-300 שקלים (במידה והוא עובד, לא מאמין שתמצא מגבר שייתן תמורה טובה יותר לכסף).

יכול להיות שאני סתם סנטימנטלי יתר על המידה כלפי דברים ישנים, אבל פעם הקפידו יותר על תכנון נכון ויעיל, על שימוש בחומרים טובים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...