Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

tzvipper - אני מכבד אותך מאוד, אבל נראה לי שהעניין הזה של "מקדם פחד" באמת מעט מוגזם.

כי ברגע שיחתוך אותי מישהו בכביש בדרך מסוכנת בלי לאותת, אני אצפור לו בעצבים ואהבהב לו עם אורות גבוהים במידת הצורך ולא משנה אם הוא עם DL 88 חבוטה או X6 דנדשה, הרכב שלך אולי מייצג אותך אך השתן לא צריך לעלות לך לראש.

זה שאנשים נוהגים כמו חיות ומסכנים אחרים זה לא חדש, אני לא חסיד וגם אני נוסע אולי קצת מעל המותר מדי פעם, אבל זה בכביש פתוח בלילה כשאין איתי נהגים נוספים בכביש.

למקרה שכן יהיה מישהו חמום מוח? יש לי כלים באוטו שיעזרו לי להתמודד עם זה. :-D

אז כן אפשר להגיד שלא צריך לצפור, אבל אין שום סיבה שהחרא הזה יחשוב שהוא יוכל לנהוג כמו בהמה וזה מקובל על כולם, בטח לא כשהוא סיכן אותי ואת מי שנוסע איתי.

בנוגע לנושא המקורי של פות"ש:

תשמע הדרך הכי טובה לדעתי בשבילך לבדוק מהירות שיוט נורמלית ברכבי מיני, היא פשוט לקחת אחד אחד לנסיעת מבחן ולראות בעצמך את מי הכי אהבת.

מניסיון שלי, קיה פיקנטו מנוע 1.0 לא משייט טוב בבינעירוני בכלל, 1.2 אולי יותר טוב (רעש בתא הנוסעים מבודד טוב) אך גם שם הטורים עומדים על 3K סל"ד בשיוט על 100 קמ"ש (אוטומט)

פנדה (בדגם הישן וגם החדש) משייטת נחמד על 100 קמ"ש, 2.5K סל"ד ולא מרגיש שהמנוע מתאמץ יתר על המידה וגם יש שקט יחסי בתא הנוסעים.

קיה ריו 1.4 גם לא רעה, ניסאן אקו מיקרה סבירה, I10 גם נחמדה.

לדעתי הכי טוב שתנסה בעצמך לקחת את הדגמים שהתעניינת בהם לנסיעת מבחן בכביש בו אפשר לשייט על 100-120 קמ"ש ותראה מה הכי קורץ לך.

בהצלחה :)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אל תצפה שנזדהה עם החרדות הדמיוניות שלך.

המפקד, הספינה טובעת! זה בסדר, אנחנו צוללים. :lol:

^Haim^, אתה נוסע על רכב עם מקדם פחד גבוה, כך שהרכב שלך כבר כלי להתמודד עם חמומי מוח בכביש - רוב כאלה שומרים ממך דיסטנס ולא מתעסקים, נישארו רק ליסינגאים שאיבדו כל פחד ונוהגים בצורה נואשת ורכבים חבוטים שלרוב נוסעים לאט בנתיב הימני ומשאירים שובל עשן שחור. :twisted:

ולגבי להבהב עם אורות או לצפור, ברכבים האלה גם ככה בידוד רעשים מעולה ולא שומעים כימעט כלום, כל המראות נגד סינוור ככה שהנהג בקושי יודע שמישהו מהבהב לו עם אורות.

זה כמובן תלוי מאיזור שנוהגים בו, באיזור הצפון והכפרים במיוחד - זה די חזק: זה לנסוע בנתיב שמאלי וליראות איך כל הרכבים מפנים לך מקום וזזים לנתיב הימני. באותו מקום עם רכב קטן, כמה שלא תצפור או תהבהב עם אורות, אף אחד לא יזוז, רק בסוף מישהו לאט לאט יעשה "טובה" ויעבור נתיב (וגם זה אולי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה כמובן תלוי מאיזור שנוהגים בו, באיזור הצפון והכפרים במיוחד - זה די חזק: זה לנסוע בנתיב שמאלי וליראות איך כל הרכבים מפנים לך מקום וזזים לנתיב הימני. באותו מקום עם רכב קטן, כמה שלא תצפור או תהבהב עם אורות, אף אחד לא יזוז, רק בסוף מישהו לאט לאט יעשה "טובה" ויעבור נתיב (וגם זה אולי).

מחזק!

בתור מישהו שיוצא לו לנסוע גם ברכב שנראה רגיל למראה וגם ברכב יותר "פוזאיסתי", אני מוצא את עצמי כמעט ולא עוקף מהימין עם הרכב השני בגלל שכל מתנחלי השמאלי פשוט זזים לי מהדרך כמעט כמו באירופה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...