Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט מה לבחור בליסינג: יונדאי i30 או טויוטה פריוס.

פריוס עולה כמאתיים שקל נטו יותר בחודש.

אני לא משלם על דלק כך שצריכת הדלק לא חשובה לי.

המושב האחורי ותא המטען גם לא חשובים לי (אין ילדים ו 99% מהנסיעות זה או אני לבד או אני ובת הזוג)

מה שחשוב לי בעיקר זה נוחות והנעה מהנהיגה. מושבים נוחים ומרווחים, תחושה נעימה, חווית הנהיגה ועוצמה, מולטימדיה.

לכאורה פריוס אמורה להיות יותר מהנה, אבל i30 זה דגם חדש יותר וגם יש לו חלון גג פנורמי מגניב.. :-)

עד עכשיו הייתה לי סקודה אוקטביה ומאוד נהניתי ממנה, אבל אין אפשרות להזמין אותה.

מה תמליצו?

פורסם

אם צריכת הדלק לא חשובה לך, למה לרכוש פריוס? פריוס רוכשים בראש ובראשונה בכדי לחסוך בדלק.

בקיצור לך על היונדאי, היא תהיה עדיפה במרבית הפרמטרים (ואם כבר יונדאי אז אם יש אפשרות לרכוש את ה- i35 אז היא עוד יותר עדיפה).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה אמנון.

כאמור, אני לא רוכש אלא לוקח בליסינג וההבדל במחיר די זניח. הבנתי שאתה ממליץ על היונדאי.

אני יכול לקחת גם את ה i35. במה היא עדיפה?

פורסם

אם אתם זוג ללא ילדים אני דווקא לא רואה עדיפות ל-I35, ההתנהגות שלה נחותה משל ה-30, תא הנוסעים פחות איכותי ואין גג שמש בדגם הבסיסי.

ה-I30 איכותית, מרווחת מספיק לזוג, יש לה מושבים מעולים והיא מספיק מרווחת גם מאחור.

מתאימה גם לזוג עם ילד ואפילו עם 2.

הפריוס מאוד פושרת, אין בה שמץ של הנאה מנהיגה והיא פחות נוחה ומבודדת מה-I30.

בדוק אפשרות לקיה סיד, איכותית יותר מה-I30 ובעלת גיר רובוטי דו מצמדי, יש הבדלי אבזור בדגמי ההאצ'בק ובעוד שהיונדאי מגיעה עם גג פנוראמי ומערכת מולטימדיה הסיד מחסירה אותם בעבור בקרת אקלים, חישוקי מגנזיום ועוד כמה פיצ'יפקעס קטנים כמו מראות מתקפלות חשמלית, דיבורית מקורית והזרמת שמע דרך בלוטוס.

פורסם

התבלבלתי :shock: ה- i30 היא כמובן העדיפה על ה- i35, זאת מאחר והיא מיועדת לשוק האירופאי ולכן איכותית יותר בחומרי הפנים ובאיכויות הנהיגה וכמובן שימושית יותר לאור דלת חמישית.

רכישה או ליסינג זה לא משנה, בשני המקרים אין טעם לרכוש את הפריוס אם לצריכת הדלק אין משמעות. הפריוס נחותה בחומרי הפנים, בנוחות הנסיעה ובבידוד רעשי המנוע.

וצודק mike808 שהקיה סיד עדיפה עוד יותר, אם יש אפשרות לקחת אותה בליסינג, אבל רק אם היא תוצע עם מערכת מולטימידה שלא מוצעת בה באופן סטנדרטי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא יודע אם עדיפה, לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות.

היונדאי קצת יותר רכה ויש לה מולטימדיה וגג פנוראמי, לסיד תא נוסעים עדיף וגיר כפול מצמדים שלא כולם יאהבו (נעים מאוד לשימוש אבל עדיין לא אוטומטי אמיתי). לדעתי מבחוץ הסיד נראית מצויין, היונדאי עם טאסות קצת חיוורת.

ממליץ לבחור צבע כהה ל-I30, כחול, שחור או אפור עכבר, תא הנוסעים עם הריפודים הבהירים נראה ומרגיש מצויין.

• תוכן חדש...