Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיטרואן c4 ואני רוצה להכניסו למוסך מחר (רעש מוזר מכיוון הבלמים בנסיעה איטית). אני לא מעוניין במוסך לובינסקי בתלפיות ורוצה המלצה על מוסך בירושלים המכיר סיטרואן, מקצועי ואמין.

תודה!

פורסם

לבינתיים שאני רואה שלא הגיעו אחרים עם המלצה, אז לבינתיים אני אמליץ על 2 דברים ממה שאני יודע, בתקוה שאם יש משהו טוב יותר, יגיע מי שיודע את זה ויספר.

אני מאוד התרשמתי לטובה מהשרות במוסך סיטרואן שבגבעת שאול, במרכז ספיר. אבל, תמיד הייתי שם רק בשביל קניית חלקים מקוריים לסיטרואן, לא תיקנתי שם שום דבר עדיין. תמיד יש להם סיטרואנים על הליפט, אז אם אתה מחפש מי שיש לו נסיון בסיטרואן, זה אולי המקסימום.

אבל למה צריך להיות מומחה לכרב סיטרואן בשביל דבר כזה? לי זה נשמע כמו דבר שכל מוסך אמור לאבחן.

עדיין, אני מאוד אשמח להמליץ לך על המוסך שטיפל לי בסיטרואן בצורה הכי מקצועית, זה היה מוסך "לב זהב" בגבעת שאול, קרוב למאפיית ברמן. אנשים ישרים מאוד, ועבודה מקצועית, ומחירים טובים.

פורסם

מוסך ראנדן בירושלים. אני בעלת רכב יונדאי, אבל אני יודעת שהם מטפלים גם בסיטרואן. שירות אדיב ואמין.

פורסם

האם יש לך רעש חריקה בנסיעה איטית? האם הרעש קיים בלחיצה על הבלם או בהתגלגלות?

הסיטרואן שלי טופלה כל חייה במרכזי (שרודר) בתלפיות.

תיקון אחד ביצעתי במוסך רוברט בתלפיות (מה שהמליץ yosle) ולא קיבלתי שם יחס או תמורה מדהימה לכסף שיגרמו לי להישאר.

את הטיפולים הבאים אני אעשה בוודאות במוסך גבע בתל אביב.

קיבלתי המלצות חמות על המקום וגם הייתי שם, מקום נחמד מקצועי אדיב וסביר במחיר!

אמנם הוא לא מורשה יבואן של סיטרואן, אך הוא בהחלט מורשה וגם מקצועי.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
תיקון אחד ביצעתי במוסך רוברט בתלפיות (מה שהמליץ yosle) ולא קיבלתי שם יחס או תמורה מדהימה לכסף שיגרמו לי להישאר.

אני שמח לשמוע שאכן צדקתי שנהגתי להיכנס לשם רק בשביל קניית חלקים, שלזה השרות היה מאוד טוב, והמחיר זהה בכל הסניפים.

חוץ מפילטר שמן וכדומה, שאפשר לקנות מקורי מחוץ לחברה, ואז זה זול יותר.

• תוכן חדש...