Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , לאחר חיפושים הציעו לי שתי מכוניות סופיות ואני צריך לבחור אחת .

קיה פורטה , 2011 , יד ראשונה ליסינג , 24 אלף קילומטר , ב85 אלף ש"ח.

או

שברולט קרוז 2013 , יד ראשונה מהסוכנות , 0 קילומטר , כולל מערכת מולטימדיה ב93 אלף ש"ח. (אחריות שלוש שנים ).

ראוי לציין שכרגע אני מוכר את הקורולה 2008 רובוטית שלי .

מה אתם אומרים ?

תודה.

פורסם

לדעתי המחיר שקיבלת על הפורטה יקר מידי. הרכב הזה נמכר לפני שנה בערך עם 0 קילומטרים ("יד ראשונה 0 קילומטר") ב-90 או 92 אלף ש"ח כולל אגרת רישוי וקודנית, ככה ש-85 אלף קילומטרים לרכב בן שנתיים עם 85 אלף קילומטרים זאת לא הצעה אטרקטיבית לדעתי. אם אתה נעול על פורטה תבדוק בעוד חברות. אגב, שים לב שמדובר בדגם עם ה-6 הילוכים של הפורטה, הוא חסכוני יותר.

לגבי הקרוז - שים לב שמדובר בדגם יוצא X 3.

יוצא פעם ראשונה כי בשנה הבאה יגיעו דגמי 1.4 ליטר טורבו במקום 1.6 ליטר בנזין.

יוצא פעם שנייה כי הרכבים האלו כמדומני הם מלפני מתיחת הפנים.

יוצא פעם שלישית כי עתידו של המותג בישראל לוט בערפל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר דובר על זה בפורום שהקרוזים האלו שנמכרים באלבר ב-90 אלף ₪ הם מהדגם שלפני מתיחת הפנים הקלה של 2013. אלא אם מדובר בעסקה אחרת ואז יכול להיות שאני טועה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דיברתי איתו והבנתי שזה הדגם החדש והוא גם אמר לי , שאם אין לו במלאי אז הוא יזמין לי את הדגם של 2014 ללא תוספת מחיר , זה הדגם הLT אך הוא מביא לי מערכת מולטימדיה מתנה . מה אתה אומר ?

ואיך האוטו מבחינת ביצועים/דלק/נוחות/יציבות ?

פורסם
איך מלפני מתיחת הפנים אם הוא 2013?

אישית נהגתי על הפורטה לפני מתחית הפנים אוטו ממש נחמד הגה ממש קל ( חשמלי ) רועש קצת בטורים גבוהים

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

לא נראה לי שזו קרוז לפני מתיחת הפנים, בחברות הליסינג אפשר למצוא גם את הסטיישן (שאחרי המתיחת פנים) בסביבות 100,000 ש"ח.

על פורטה בת 3 מליסינג עם כל הכבוד לקילומטרג' הנמוך, לא הייתי משלם סכום כזה, זה גם מעל המחירון של לוי יצחק וגם שתמכור אז הקונה הבא יוריד בגלל שהיד הראשונה היתה ליסינג.

במיוחד שפורטה של 2011 היא לא ממש המשפחתית הכי מבוקשת (לעומת רכבים כמו אוקטביה, פוקוס ו-i35/i30)

אני הייתי לוקח את הקרוז רק בגלל העובדה שמציעים לך אותה חדשה במחיר שאפילו נמוך יותר מהסוניק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי הקרוז, קח בחשבון שאם תחזיק את הרכב 3 שנים מחיר המכיחרה שלו יהיה כ 50% ממחיר הקניה שלך הנוכחי, הרכב אינו שומר על ערכו כלל ולהגיד שהוא אינו מבוקש כמשומש זו בלשון עדינה.

את הפורטה ניתן להשיג במחירים נמוכים יותר משמעותית, נתקלתי במודל 2011 במחירים סביב 72K ש"ח.

היום ומחר זה הזמן לרכוש רכב מחברת הליסינג, הם רוצים לסגור את השנה וימכרו במחירים נמוכים יותר מכרגיל , לזה נדרש עבודת רגלים ומעט חוצפה , צא למגרשים ובהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תקח ללא ספק את הקרוז, קיה מחיר גניבה.

אם זה קרוז LT זו מתיחת הפנים , LS זה הדור שלפני המתיחה.

חוץ מזה אתה מקבל מערכת מולטימדיה ואבזור שופע , יופי של רכב!

אל תקשיב לאנשים שאומרים שזה חרא של רכב בגלל המחלות ילדות שעברו איתו( דגמי 2009 2010 בעיקר) ולא יודעים מה התעדכן בו. בהצלחה!

דרך אגב גם לי יש קורולה רובוטית,ספר לי בסוף איזה עסקה עשית. :)

פורסם

תבדוק לגבי הקיה בחברות אחרות, במחיר אטרקטיבי יותר.

לאחר שתבצע נסיעת מבחן על שניהן, לא תצטרך את הפורום כדי להחליט.

פורסם

אם האופציות שלך זה רק משציינתה, אז קרוז, בלי לחשוב פעמיים. רכב חדש מול רכב עם 20k+ km של ליסינג?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...