Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סוזוקי ליאנה GLX עם גלגלי מגנזיום מקוריים, במידה 195/55R15. לפני כמעט שנתיים, כשרכשתי את הרכב, התקנתי לו שני צמיגים, וכבר אז הבנתי שיש בעיה של מחסור במידה הנ"ל. לבסוף מצאתי FALKEN ואני די מרוצה.

כעת עלי לשים שני צמיגים נוספים, עקב בעיית שחיקה (של הזוג הנוסף, לא אלו ששמתי). מה דעתכם על צמיגי TOYO מהדגם 195/55R15 Proxes T1R 85V TL?

האם צמיגי פירלי 85H P4 FOUR עדיפים?

היכן ניתן לרכוש כאלה במחירים טובים באזור חדרה/עפולה?

אציין, שאיני רוצה לחרוג מ-400 שקל לצמיג.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה.

כמו שכתבתי, יש לי FALKEN. אבל אני עכשיו רוצה לשים זוג נוסף דווקא של TOYO.

הציעו לי TOYO כמו שאני רוצה ובמחיר טוב, אבל הם בני שנתיים! זה בטח מאד לא מומלץ, נכון? לא הבנתי מה אומר החוק לגבי זמן מומלץ מאז שיוצרו הצמיגים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• ספונסר פורום
פורסם

לפי החוק מותר למכור צמיג עד 6 שנים מהיום בו יוצר. כמובן שבפועל ממש לא מומלץ להגיע לאזור הזה והיום רוב יבואני הצמיגים מודעים לנושא ולרוב לא תמצא צמיגים בני שנתיים או יותר בשוק (אלא אם "נתקעו" במחסן של פנצ'ריה מסוימת).

טויו T1R הוא צמיג ספורטיבי יחסית, אני לא בטוח שהוא מתאים לרכב משפחתי כמו הליאנה. דווקא הפאלקן שיש במידה שלך (912) נחשב לצמיג די מוצלח בכל מה שקשור לתמורה למחיר ואני לא רואה טעם לבחור בו.

אגב, בטיירדיל דווקא מופיעים הרבה צמיגים במידה הזאת. אולי שווה להתקשר אליהם ולבדוק מה יש כרגע זמין במלאי?

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=E55D8BFDE748C5DA52BC2CE3&Type=&Attribute1=195&Attribute2=55&Attribute3=15&search=%E7%F4%F9

• תוכן חדש...