Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין על קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קורולה 2008 רובוטית, עם 139 KM יד 3. מעוניין בשברולט קרוז 2011 (124 כ''ס המעודכן שלא בולע דלק)

אני מבין שלהוסיף לא יהיה צורך מעל 7 אלף בערך. האם כדאי?

פורסם

אני לא מאמין שתצליח למצוא סוכנות שתסכים לעשות עסקה כזאת בסכום שנקבת.

קח בחשבון שהקרוז פחות חסכונית מהקורולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני לא מאמין שתצליח למצוא סוכנות שתסכים לעשות עסקה כזאת בסכום שנקבת.

קח בחשבון שהקרוז פחות חסכונית מהקורולה.

כן אני יודע,

הגיר הרובוטי בעייתי מבחינת ערך אבל הוא חסכוני בגלל שהוא מעביר הילוכים בסל''ד נמוך, המחיר נופל והאוטומטיות נשארות בטופ.. ואם אני אצליח להשיג עסקה האם כדאי להחליף בקרוז?

פורסם

הקרוז נחשב לרכב לא מוצלח ובטח שלא חסכוני.

אני מבין שאתה כנראה מתקשה במכירת הרכב שלך באופן עצמי, כנראה בשל הדימוי השלילי של הגיר הרובוטי.

לפיכך, אם אתה נאלץ לבצע טרייד אין, קח בחשבון שהם לא טפשים וגם להם יהיה קשה להיפטר מהרכב שלך.

המשמעות שגם לטרייד אין יהיה קשה להיפטר מהרכב שלך- גוזרת למעשה את הדין במקרה זה לרעתך, שכן התמחור מבחינתם יקח בחשבון את העובדה שהרכב ישכב אצלם הרבה זמן ושהם יצטרכו למכור אותו במחיר שחיטה.

לכן, הם גם יקנו ממך את הרכב במחיר שחיטה.

לכן, אם כבר אתה נאלץ להשכיב כסף בשביל להיפטר מהצרה, לפחות תקח לך מכונית טובה, שאולי יהיה לך קל יותר למכור אותה בעתיד.

בהצלחה

פורסם
הקרוז נחשב לרכב לא מוצלח ובטח שלא חסכוני.

אני מבין שאתה כנראה מתקשה במכירת הרכב שלך באופן עצמי, כנראה בשל הדימוי השלילי של הגיר הרובוטי.

לפיכך, אם אתה נאלץ לבצע טרייד אין, קח בחשבון שהם לא טפשים וגם להם יהיה קשה להיפטר מהרכב שלך.

המשמעות שגם לטרייד אין יהיה קשה להיפטר מהרכב שלך- גוזרת למעשה את הדין במקרה זה לרעתך, שכן התמחור מבחינתם יקח בחשבון את העובדה שהרכב ישכב אצלם הרבה זמן ושהם יצטרכו למכור אותו במחיר שחיטה.

לכן, הם גם יקנו ממך את הרכב במחיר שחיטה.

לכן, אם כבר אתה נאלץ להשכיב כסף בשביל להיפטר מהצרה, לפחות תקח לך מכונית טובה, שאולי יהיה לך קל יותר למכור אותה בעתיד.

בהצלחה

לא ניסיתי בכלל למכור את הרכב, הערך שלו יורד כמו מכונית אירופאית,

אבל תאמין לי כל חברות הליסינג מחפשות בעיקר טויטה . הקרוז מאובזרת ונראת טוב מאוד מבפנים. אני יודע שלקרוז גם אין שוק גדול..

אבל צריך להתקדם.

פורסם

מעבר מקורולה 2008 לקרוז 2011 לא נקרא להתקדם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוא נשאל,מדוע?

כי אתה "מתקדם" לרכב,שנחות מהקורולה הזו בהרבה פרמטרים (ולא רק בעניין צריכת הדלק).

נוחות ? איכות נסיעה ? ביצועים ?

הקרוז הזה היא עגלה עם סוס (אלא אם אתה רוכש מנוע טורבו המצב קצת יותר טוב) ולעומת הטויוטה שהיא ליגה לאומית נניח,מה שאתה רוצה לרכוש זה ליגה ב' ונתתי הנחה קטנה .. 8)

מעבר לכך,מי שימכור לך קרוז בהחלפה על טויוטה במגכרש כזה או אחר יבצע לך טרייד אין של מחירון במחירון וכך או כך תפסיד 15,000-20,000 לפחות.

אז אם כבר הפסד ואתה לא מרוצה מהרכב שלך,עדיף למכור בשוק הפרטי ב-6-7 אלפים פחות אבל לקנות משהו איכותי יותר.

I30/קאיה סיד/מיצובישי לנסר 1.8 "קצת" יותר איכותיות מהקרוז ... ואפשר להדיגן בחברות הליסינג במחירים לא ממש גבוהים,יש עכשיו די הרבה מבצעי סוף שנה.

אפשרות אחרת- לבצע את הטרייד אין בטויוטה ולבחור טויוטה מתקדמת יותר עם גיר אוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כי אתה "מתקדם" לרכב,שנחות מהקורולה הזו בהרבה פרמטרים (ולא רק בעניין צריכת הדלק).

נוחות ? איכות נסיעה ? ביצועים ?

הקרוז הזה היא עגלה עם סוס (אלא אם אתה רוכש מנוע טורבו המצב קצת יותר טוב) ולעומת הטויוטה שהיא ליגה לאומית נניח,מה שאתה רוצה לרכוש זה ליגה ב' ונתתי הנחה קטנה .. 8)

מעבר לכך,מי שימכור לך קרוז בהחלפה על טויוטה במגכרש כזה או אחר יבצע לך טרייד אין של מחירון במחירון וכך או כך תפסיד 15,000-20,000 לפחות.

אז אם כבר הפסד ואתה לא מרוצה מהרכב שלך,עדיף למכור בשוק הפרטי ב-6-7 אלפים פחות אבל לקנות משהו איכותי יותר.

I30/קאיה סיד/מיצובישי לנסר 1.8 "קצת" יותר איכותיות מהקרוז ... ואפשר להדיגן בחברות הליסינג במחירים לא ממש גבוהים,יש עכשיו די הרבה מבצעי סוף שנה.

אפשרות אחרת- לבצע את הטרייד אין בטויוטה ולבחור טויוטה מתקדמת יותר עם גיר אוטומטי.

אתה מתכוון לקרוז לפני 2011? כי הקרוז(2011 ומעלה) עם המנוע המעודכן והתיבת הילוכים החדשים (124כ''ס) שמעתי שהיא לא אוכלת הרבה כמו הדגם של 09.

האמת אני מעוניין בקורולה אוטומטית, אבל אני ייצתרך להוסיף הרבה מאוד כסף, יש רעיונות?

פורסם

ראשית, תמצא סוכנות טרייד אין שתסכים לקחת ממך את הקורולה הרובוטית, שבוא נגיד בעדינות, יש מכוניות מבוקשות ממנה..

הקרוז מכונית לא רעה, בייחוד בגירסת ה 124 כ"ס, וסביר להניח שבשל העובדה שגם היא לא בדיוק להיט גדול כמשומשת, יהיה לך קל יחסית לבצע עליה עסקת טרייד אין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ראשית, תמצא סוכנות טרייד אין שתסכים לקחת ממך את הקורולה הרובוטית, שבוא נגיד בעדינות, יש מכוניות מבוקשות ממנה..

הקרוז מכונית לא רעה, בייחוד בגירסת ה 124 כ"ס, וסביר להניח שבשל העובדה שגם היא לא בדיוק להיט גדול כמשומשת, יהיה לך קל יחסית לבצע עליה עסקת טרייד אין.

תודה, האם ידוע לך שצריכת הדלק השתפרה מאז הדגמים של 2009 2010?

פורסם

השתפרה, אבל עדיין הצריכה תהייה גבוהה יותר מהקורולה, שלפחות הגירסה הרובוטית מפגינה צריכת דלק נמוכה יחסית.

גם הביצועים שופרו, ודגם ה 124 יישר קו עם ביצועי המתחרות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...