Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 3 החדשה או Seat Leon 1.2tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. אני אמור לקבל רכב בליסינג ויש לי כמה אופציות בינהן: אופל אסטרה ברלינה, טויוטה קורולה, מאזדה 3, סיאט לאון, פורד פוקוס,אוקטביה, וג'טה. ואני מתלבט מה לקחת. אשמח להמלצה לגבי בחירת הרכב. האמת מתלבט בין הסיאט למאזדה 3.. או שעדיף ללכת על רכב אחר מהקטגוריה. תודה.

פורסם

לכל דגם שרשמת יש מספר מנועים, ורמות גימור, כך שתצטרך לבדוק איתם איזה תת דגם אתה מקבל.

בכללי הלאון תהיה יותר מאובזרת, ותרגיש יותר חזקה עקב מנוע הטורבו הקטן. המזדה תרגיש איכותית יותר, מהנה יותר וסביבת הנהג לדעתי יפייפיה.

אז בדוק בדיוק איזה רכבים יש בהצעה, קפוץ לסוכנויות דרוש נסיעת מבחן, תראה למה אתה הכי מתחבר, ואיפה הכי נוח לך, בכל זאת רכב ל3 שווה להשקיע קצת לפני.

פורסם

אם מדובר על האוקטביה החדשה אז אין כאן התלבטות בכלל. לפי כל הכתבות והמבחנים היא לוקחת את כולם בהליכה.

פורסם
אם מדובר על האוקטביה החדשה אז אין כאן התלבטות בכלל. לפי כל הכתבות והמבחנים היא לוקחת את כולם בהליכה.

אולי בהליכה זה נכון מה שכתבת, אבל כשהתחילו לנסוע - המסקנות היו שונות .

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב? יש ילדים? מושבי בטיחות? עגלה? קניות למשפחה בת 10 נפשות? אתה מכיר אנשים רק בגובה של 2.0 ומעלה?

אין היום רכבים גרועים, יש טובים יותר או פחות ויותר חשוב, יש שקולעים יותר לאופי השימוש מאחרים ולכן, מה הצרכים שלך מהרכב?

פורסם

אני רווק ללא ילדים.. בעיקר חשוב שהרכב יהיה מאובזר ושיסחוב היטב. חווית נסיעה. הבנתי שהבידוד רעשים במאזדה על הפנים אז קצת מבאס

• תוכן חדש...