Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה, ואיך הם מבחינת שירות וכו'?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מבחינת שירות הם לא כ"כ נחמדים, אבל פעם הזמנתי אצלהם 2 ידיות מומנט של בטא, ועד שהן הגיעו החלטתי שאני רוצה לקנות מותג אחר במקום אחר, אז אחרי קצת ויכוחים הם הסכימו לבטל את התשלום.

פורסם

כן ,אבל בהנחה ואני נשאר אצלם?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש חנות ביצחק שדה. אני חושב שזה מול "טכנו צינור" (במדרכה ממול)

אני לא יודע את השם שלה, הייתי שם לפני כחודשיים, חנות ענקית ובזמנו היא הייתה בשלבים אחרונים של ארגון.

החנות הזאת אני יודע בוודאות שהיא של היבואן, כי המחירים שם יותר זולים (יותר נכון, הכי זולים) ובנוסף אפשר להתווכח על הנחה.

החיסרון, שהיחס שם לא משהו (אולי זה היה מפני הלחץ של הארגון)

אם אני אצליח לברר פרטים מדוייקים, אני אעדכן

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
יש חנות ביצחק שדה. אני חושב שזה מול "טכנו צינור" (במדרכה ממול)

אני לא יודע את השם שלה, הייתי שם לפני כחודשיים, חנות ענקית ובזמנו היא הייתה בשלבים אחרונים של ארגון.

החנות הזאת אני יודע בוודאות שהיא של היבואן, כי המחירים שם יותר זולים (יותר נכון, הכי זולים) ובנוסף אפשר להתווכח על הנחה.

החיסרון, שהיחס שם לא משהו (אולי זה היה מפני הלחץ של הארגון)

אם אני אצליח לברר פרטים מדוייקים, אני אעדכן

זו כנראה החנות של שמיר.

אגב, בדיוק היום הייתי שם, חיפשתי ידית מומנט לטווח נמוך, ידית של בטא עולה כ-1200 ₪. מצאתי ידית לא פחות טובה של נורבר אצל היבואן באשדוד בחצי מחיר.

פורסם

אם אתה קונה לשימוש פרטי אני ממליץ על איביי. קניתי שם של סנאפ און בפחות מ100$.

עריכה: ידית משומשת כמובן!

לאילו טווחים אתה מחפש?

ודבר אחרון, שווה לבדוק באתר הזה ידיות של hazet-

http://tools-from-germany.com/

בהזמנה לישראל יורד המע״מ שלהם וזה מוזיל משמעותית.

פורסם
זו כנראה החנות של שמיר.

אגב, בדיוק היום הייתי שם, חיפשתי ידית מומנט לטווח נמוך, ידית של בטא עולה כ-1200 ₪. מצאתי ידית לא פחות טובה של נורבר אצל היבואן באשדוד בחצי מחיר.

כן. בררתי וזה שמיר.

אני חושב שיכולת להוריד אותם במחיר.

למרות ש 1200 ש"ח לידית מומנט נשמע לי מחיר מוגזם.

השאלה גם איזו ידית בדיוק "לטווח נמוך".

אם עוד לא קנית, נתקלתי לאחרונה באתר באינטרנט שיש לו כלים שנראים טוב, אבל הם יושבים בירושלים הבירה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
כן. בררתי וזה שמיר.

אני חושב שיכולת להוריד אותם במחיר.

למרות ש 1200 ש"ח לידית מומנט נשמע לי מחיר מוגזם.

השאלה גם איזו ידית בדיוק "לטווח נמוך".

אם עוד לא קנית, נתקלתי לאחרונה באתר באינטרנט שיש לו כלים שנראים טוב, אבל הם יושבים בירושלים הבירה.

ידית 4-20, זה גם בערך המחיר של ידית britool אצל שוורץ.

פורסם
זו כנראה החנות של שמיר.

לא פחות טובה, אלא אותה איכות אם לא יותר, נורבר מייצרים עבור בטא את ידיות המומנט,

אם כי לבטא יש כמה מפעלים בסין, פרט לאיטליה.

ונורבר נמצאת בשורה הראשונה של יצרני ידית מומנט וה- SL3 שלהם זכתה בפרס

ואשמח לדעת איזו ידית קנית ב- 600 ש"ח וממי .

ואם יש גישה לחנות באנגליה יש כמה ידיות מומלצות במבחן הקבוצתי הזה כשהמומלצת ברמות מחיר הזולה עולה פחות מ 30 פאונד..

• תוכן חדש...