Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל עם תוכנה הוא משמעותי מאוד.

אם עלית ל 18 בסטוק הרכב יהיה מעט כבד יותר והחיכוך עם האספלט יהיה יותר גדול לכן אתה יכול לצאת מהמקום בלי לפרפר.

עם תוכנה אתה מקבל מומנט גדול כבר בסלד נמוך וגם עם 18 אין סיכוי שלא תפרפר בראשון...

כמו שרשמתי, ברור לי שעם תוכנה הרכב יפרפר, אבל עדיין ההבדל בין 16" ל-18" אמור להיות משמעותי. (לא הגיוני שעם 16" ברוחב 205 המצב יהיה טוב יותר)

יצא לי לנסוע על לאון ושירוקו בעלי מנוע 2.0TSI וגם שם הרכב מפרפר ביציאה מהמקום אבל ברמה סבירה יותר ממה שאתה מתאר.

אצלי כשהמנוע עדיין במצב סטוק (ללא תוכנה), הרכב עכשיו מאיץ הרבה יותר מהר ממצב עמידה או מנסיעה איטית מאוד, מאשר קודם עם ה-16".

במילים אחרות הצמיגים החדשים במידה הרחבה יותר מצליחים להתמודד הרבה יותר טוב עם מומנט גבוה. במקום שבקרת הESP תמנע ממני להשמיד את הגומי של הצמיגים המסכנים, הרכב פשוט מאיץ.

בכל אופן, אני בקרוב מתקין גם סט קוילאוברים על הרכב (כבר הזמנתי...) ובתכנון גם שדרוג תוכנה בין היתר, אז אשמח לעדכן...

שבת שלום!

• תוכן חדש...