Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שלא נכנסת לקישור שפירסמתי...

נכנסתי וגם קראתי על זה הרבה. חשבתי שאולי יש מקום נקודתי שאינו מרומזר שלא היכרתי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הציר מגודר היטב ב- 90% מהמקומות עם שילוט ברור מאוד המזהיר את הולכי הרגל מהתנועה כולל אי תנועה בין מעביר החציה עם "שיקיין" כדי שהולכי הרגל לא ירוצו בהם ללא מכשול.

המקום בו נהרגו האחים ומאז נסגר הציר לא מגודר כמו שצריך ומדובר בשבוע עבודה מקסימום...פשוט כנראה אין למחלקת ההנדסה\תעבורה של עירית פ"ת או משרד התחבורה מישהו עם אומץ שיחתום על פתיחת הציר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אוטובוסים שדוהרים במהירות יחסית גבוהה.

מישהו מדד את המהירות של האוטובוס בקטעים הללו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו מדד את המהירות של האוטובוס בקטעים הללו?

ל'

אין לי מושג. כפי שציינתי, זה משהו שעלה בדיון הקודם (והארוך) שהיה פה על הציר. אני לא זוכר מה נמדד, אבל אני זוכר שרבים האנשים שמכירים את הציר, וציינו את זה שהאוטובוסים נוסעים שם במהירות שלא תואמת את הדרך. גם אני ראיתי זאת במו עיניי במעט הפעמים שהייתי שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני עובר שם מדיי פעם (נגיד בגלל הסוכנות של פורש...) וסבור שהאשמה היא גם בנהגי האוטובוסים וגם בהולכי הרגל.

לפעמים אוטובוסים נוסעים מהר מידי לתנאי הדרך, לא משנה אם זה 40 או 70 - זה מהר מידי לתנאי הדרך. מאיצים חזק ליד הצמתים כדי לעבור רמזור בצהוב ולפעמים באדום, וזהו בדיוק המקום בו נמצאים הולכי הרגל.

הולכי הרגל מצידם רצים בכביש ומנסים לעבור גם באדום, כי ההמתנה ארוכה ואולי איןם סנכרון טוב כדי לעבור מהמדרה בצד אל הציר, לעבור את הציר ובמעבר השלישי לעבור לצד השני.

השלטים הם רק בעברית, אם אני זוכר אז בלי ציור מרתיע שיהיה מובן גם למי שאינו קורא עברית.

בשעות הבוקר-צהריים אפ פעם לא ראיתי שם אכיפה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אבל אף אחד לא חשב להתקין שם מצלמת GATSO...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דווקא יש שם GATSO אחת

אבל אין למצלמות שום משמעות לגבי נהגים שנוסעים קבוע בכביש מסויים, הן מיועדות לנהגים אקראיים...

• תוכן חדש...