Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלונות בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נוסע עוד שבועיים לירח דבש בתאילנד.

לא בא לי להתעסק בסגירת מלונות ישירות בתאילנד ואני מעדיף לסגור הכל מראש כבר בארץ.

אני מתנהל מול מרכז למטייל בתאילנד ויש להם מחירים טובים משמעותית מbooking , agoda ואתרי המלונות עצמם.

קיבלתי כל מיני אופציות של מלונות ואני די סגור על הכל חוץ מבקוסומוי.

אני לא מצליח למצוא את המלון המושלם.

אנחנו הולכים לשהות 5 ימים בקוסומוי ואין תקציב מוגדר, לא אכפת לי גם להגיע ל6000 ש"ח בעבור השהיה בקוסומוי.

יש למישהו המלצה על מלון מעולה במיקום מעולה(מעדיף בחוף צ'אנוונג כמה שיותר קרוב למרכז העניינים), אני יודע שחלק ייעצו להתרחק קצת ממלון בקרבת אזורי הבילוי כדי להנות משקט, אני לא כזה ומעדיף לסגור כמה שיותר קרוב.

כמו כן יש לי העדפה לחדר משודרג ( ג'קוזי\בריכה פרטית\גישה לבריכה).

בלמטייל הציעו את sareeraya ב 6000 ש"ח- חדר סטדנרטי\6700 ש"ח חדר עם גישה לבריכה- המלון בתמונות לא נראה כאחד ששווה מבחינת פאר החדרים את הסכום הגבוהה, מבחינת מיקום הבנתי שהוא במיקום די טוב.

הציעו גם את -nora buri , kc villas over water,amari,muang samui .

אבל שוב, באף אחד מהם לא קיבלתי את אפקט ה "וואוו".

יש למישהו המלצה על מלון מסויים שעונה על כל הקריטריונים? (מיקום ורמה גבוהה)

דרך אגב, המלונות שאני כנראה אסגור בשאר המקומות הם-

פוקט- the kee

קופיפי- pi pi cabana

קוסומוי-?

קופנהגן - the coast

בנגקוק-Eastin Grand Hotel Sathorn\Novotel Bangkok Platinum

פורסם

אני יכול להמליץ לך על אמארי פאלם ריף, שהייתי בו פעמיים, ושמרו שם על רמה גבוהה מאוד.

חסרון אחד הוא שרוב החדרים הם מעבר לכביש, ואז הולכים 20-100 מטר(תלוי במיקום החדר)

עד לבריכה שגם צמודה לחוף, שם גם חדר האוכל. יש בריכה נוספת שנמצאת ליד החדרים,

אבל היא יחסית ריקה, כי כולם מעדיפים להגיע לבריכה שצמודה לחוף.

יש חדרים יקרים יותר, שנמצאים ליד הבריכה המרכזית, כמובן יקרים יותר, אבל לדעתי יכנסו לך

ללא בעיה בתקציב.

אני דווקא לא ממליץ לך לישון במרכז צ'אוונג, אלא טיפה מעלה/מטה, כי זה יותר מידי בלאגן באמצע,

במיוחד בעונה הזו, שהיא עמוסה מאוד.

פורסם

http://buddyoriental.thailandloyalty.com/

במהלך השהות שלנו בתאילנד יצא לנו ללון בכשבעה בתי מלון שונים. בדירוג שלהם מהטוב ביותר לגרוע ביותר המלון הזה תופס מקום די גבוה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בירח דבש שלי (לפני כשלוש שנים) לנו בנורה בורי.

מלון מעולה, חדרים ענקיים ומרווחים, אוכל מצויין ומלון יפהפה.

החסרונות: רחוק מהמרכז (דווקא ראיתי בזה יתרון ועם הקטנוע ששכרנו המרחק הוא של כמה דקות) והמלון בנוי על צלע של הר די תלול כך שקשה לעלות את כל הדרך לחדרים והמלון מציע שירותי הזעה עם גולף קארט. לשמחתנו החדר שלנו היה בשורה הראשונה כך שלא היינו זקוקים לעזרה ב"טיפוס".

פורסם

לגבי קוסמוי, אני הייתי במוואנג סאמוי אבל לא בחוף הצ'אוונג - אלא בחוף אחר, הם רשת מלונות.

היו שאטלים מהמלון שלי למלון המוואנג סאמוי בחוף הצ'וואנג במהלך רוב היום - היינו שם בחדר ענקי - ממליץ בחום.

בקופנגן - אני הייתי במלון אחר אבל ראיתי את הדה קוסט מבחוץ והוא נראה מרשים, הוא במרחק הליכה מהאאד-רין (haadrin) החוף של הפול-מון.

ממליץ לך בקופנגן לקחת taxi boat, לחוף שנקרא haadyuan, אחד החופים היפים והשקטים שראיתי.

לגבי קופיפי, הקאבאנה הוא באמת הכי טוב, אבל ממש אל תצפה לרמה גבוהה שם... זו רמת שלושה / ארבעה כוכבים וזה נחשב שם למלון הכי טוב.

בכל אופן, תהנו!!

פורסם

ב"לה מוראייה" בקוסומוי אני וחבר שלי קיבלנו סוויטה מאוד מדהימה במונחי תאילנד.

זה היה ב-2010, עלה לנו 2000 בהאט, נכון לעכשיו אני לא יודע כמה זה עולה.

אבל רק בגלל ההוגנות אני ממליץ עליו.

שכחתי את הפלאפון בחדר בצ'ק אאוט, הם התקשרו לסוכן שהגעתי דרכו למלון שהתקשר לחבר שלי להודיע לו.

חוץ מזה אם אתה לוקח מלונות ב-1200 ש"ח ללילה זה מטורף, אני שילמתי הרבה פחות כי זה מלונות שאתה סך הכל הולך לישון שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני יכול להמליץ לך על אמארי פאלם ריף, שהייתי בו פעמיים, ושמרו שם על רמה גבוהה מאוד.

חסרון אחד הוא שרוב החדרים הם מעבר לכביש, ואז הולכים 20-100 מטר(תלוי במיקום החדר)

עד לבריכה שגם צמודה לחוף, שם גם חדר האוכל. יש בריכה נוספת שנמצאת ליד החדרים,

אבל היא יחסית ריקה, כי כולם מעדיפים להגיע לבריכה שצמודה לחוף.

יש חדרים יקרים יותר, שנמצאים ליד הבריכה המרכזית, כמובן יקרים יותר, אבל לדעתי יכנסו לך

ללא בעיה בתקציב.

אני דווקא לא ממליץ לך לישון במרכז צ'אוונג, אלא טיפה מעלה/מטה, כי זה יותר מידי בלאגן באמצע,

במיוחד בעונה הזו, שהיא עמוסה מאוד.

מסכים בהכל כולל ההמלצה על AMARI PALM REEF עם סייג אחד- הייתי בו בפעם האחרונה לפני כמה חודשים והרגשנו (אישתי ואנוכי) שהרמה קצת ירדה.

הוא עדיין מלון טוב, פעם היה טוב יותר וממוקם נהדר עם פחות מ-10 דקות הליכה לצ'אוונג.

לפות"ש,

הצ'אוונג זה האיזור הכי רועש וברדקיסטי בקוסמוי, בדיוק הסיבה בגללה המלונות הטובים באמת לא נמצאים שם.

רוצה מלון עם אפקט וואו?

תשקיע 10-15 דקות נסיעה ותשכן עצמך במלון SALA SAMUI.

למלון יש חוף פרטי שהינו חלק מרצועת חוף יפה ושקטה (לא מתצא שם אופנועי ים למשל).

המלון בנוי מווילות כאשר לכל אחת כזאת יש חצר פרטית מוקפת חומה גבוהה עם מיטות שיזוף, פינת ישיבה וכמובן בריכה פרטית.

בנוסף יש בחצר אמבטיה ומקלחת ובחדר מערכת קולנוע ביתית.

השוס הגדול טמון בכך שזה מלון לזוגות כך שלא תתעוררו בבוקר מבכי תינוקות.

יחד עם זאת, המלון לא זול, אנחנו בילינו בו את ירח הדבש שלנו שנמשך 8 לילות בתקופת ראש השנה הסיני (התקופה הכי יקרה), שילמנו כ-400-500$ ללילה,.

לא זול בכלל (בטח ביחס למחירי תאילנד) אבל מלון מצויין והעובדה שאתה יכול לבלות בבריכה מבלי צורך בפריט שולי כמו בגד ים- PRICELESS.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקו-סמוי שהינו באקארין,

מלון מבודד ומאוד מפנק שנמצא בצ'אנגמון וילאג', מרחק כמה דקות נסיעה מהצ'וואנג, ישנם שאטלים מהמלון לחוף הראשי 3 פעמים ביום

סגרנו שם חדר בקו ראשון לחוף, היינו החדר הכי קרוב למים יחד עם 2 בריכות מסביבנו ועוד בריכה פרטית אחת שלנו.

חדר מאוד גדול ויחס העובדים מאוד מפנק כיאה ל5 כוכבים,

לילה עלה לנו באיזור 6200 ש"ח דרך למטייל. אחר כך דרך המלון סגרנו שם ביותר זול לעוד כמה ימים.

מומלץ מאוד!

על הדרך אם אתה בקוסמוי - ממליץ לקחת דרך למטייל את הטיול יום צלילות בקו-טאו.

Confidence In Motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו ישנו בסנטרה גרנד, לא ממליץ מכיוון שהוא בדרום החוף ויחסית רחוק ולכן צריך תמיד לקחת מוניות.

אנחנו חזרנו מתאילנד לפני חודשיים עם שתיי מסקנות עיקריות -

1) מלונות סופר-דלוקס מבודדים לאורך זמן זה בעייתי מבחינת מחייה, כי אתה תשלם על ארוחת ערב מחיר של שניי לילות במלון ארבעיה כוכבים.. פשוט מכיוון שאין לך איפה לאכול ואין לך כוח בערב להתחיל לקחת מוניות.

2) החדרים עם הבריכות הפרטיות (והכי יקרים) במלון לפעמים מיותרים, במלון השלישי כבר רצינו לראות עוד אנשים ולהיות בבריכה הגדולה.. ולא רק בשקט בבריכה הפרטית בחדר שנשארה יתומה (זה קרה בערך לאחר עשרה ימים שהיינו רק שנינו).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...