Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שחוזרת על עצמה על פעם מחדש בתקופת החורף.

שיש גשם חודרים מים ומרטיבים את הקיר מתחת לחלון.

מדובר בחלונות אלומינום, לדעתי של קליל - לא יודע מתי הותקנו.

מה אני יכול לעשות לשפר את האיטום?

אחד החלונות לדעתי גם לא אטום מספיק טוב נגד רוח - כי שיש רוח קרה חזקה בחוץ, לדעתי היא חודרת.

פורסם

מה סוג הפתיחה?

ציר? הזזה כנף על כנף? או הזזה לכיס?

בהזזה לכיס נפוצות יותר בעיות נזילה מהרווח בין החלון לכיס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בטוח שזו נזילה? אצלי ביחידת הדיור מצב דומה נגרם ע"י עיבוי. האוויר בחוץ קר הרבה יותר מאשר בפנים, לכן מסגרות החלון והקירות "מזיעים" בימים מסויימים.

פורסם

הקיץ הזה הותקן אצלי חלון דו כנפי (חלון רגיל עם 2 כנפיים על ציר) בידודית בפרופיל של קליל (לא בלגי).

אין בעיה של עיבוי מבפנים.

מיד עם תחילת הגשמים נוצרו סדקים והתקלפויות כנראה עקב מעבר רטיבות מבחוץ.

משכך אני מצטרף לשאלת נקמיצ'י , האם יש בעיה עם מסגרות קליל? מה הפתרון ?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בדירה הקודמת שלי היתה בעיה משמעותית של עיבוי על מסגרות האלומיניום וגם בחלונות - כולל בין שכבות זיגוג כפול. הדירה הנוכחית בעיה זו לא קיימת (כנראה סביבה יותר חמה) אולם בחלון חדש אחד יש נזילה קלה ביותר מתחת למסגרת. הפקדה על סגירת התריס תפתור את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדוק האם יש שיפוע כלפי חוץ באדן החלון, ואף מים (חריץ) בתחתיתו, הבולטת מעבר לקיר החוצה.

בדוק הם יש איטום רציף במפגש בין החלון לאדן.

בדוק האם יש קדחי ניקוז למסילת החלון. שפוך מיים למסילה וראה האם נשפכים החוצה לאדן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האדן רחב מאוד - למעלה מ-60 ס"מ. מדובר במבנה שבמקור היה אדנית, אבל בגלל חשש מחדירת רטיבות סגרנו אותו באריחי קרמיקה (נלקחו שאריות מאריחי 80X80 ס"מ כך שיש רק שני תפרים בין האריחים, שנסתמו היטב ברובה). הרצף הקפיד על שיפוע כלפי חוץ, וגם האיטום סביב החלון נראה שלם. פתחי הניקוז במסילה נראים תקינים ונקיים. כיון שבגשם כבד חדרו לא יותר משתי טיפות מים נראה כי אולי יש איזה סדק זעיר בפינת החלון בהזדמנות אשים טיפת סיליקון בצידו החיצוני. בינתיים תריס מוגף יגן על המקום בגשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...