Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2003 אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. חדש פה ורוצה להתייעץ.

הציעו לי רנו מגאן 2003 מנוע 1600. שמור מאד עם 180 אלף קמ"ש.

אצלו שנתיים. הכל טוב חוץ מחלון אחד שלא נפתח ( טוען שעולה 50 ש"ח אבל לא כזה איכפת לי).

תיעוד טיפולים אין לו הרכב טופל במוסכים לא מורשים בגלל כסף ( מדובר בחרדי אברך ) מוכן שאני אקח אותו לבדיקה במכון ( שאין לי מושג איפה יש באזור מודיעין).

רצה 12 אלף אני רציתי 10 עוד לא סגרנו אבל עומד על 10500.

מה דעתכם?

פורסם

מגאן 2003 שטופל בחסכנות הוא פצצה מתקתקת. 10000 ש"ח זה בערך פי שניים ממה שהוא שווה. נקודת תורפה של הרכב היא מערכת התזמון ומשאבת המים שאנשים חסכנים לא מחליפים כי טיפול טיימינג מלא בלי קיצורי דרך עולה כ-4000 ש"ח.

ממליץ לוותר.

אגב לא מכיר שום מקום שמתקן חלון חשמלי ב-50 ש"ח - 250 ש"ח נשמע לי ריאלי יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסתובבות בשוק רנו לגונה שנת 2003 1800 סמ"ק עם ק"מ נמוך יותר ועולות אותו הדבר... שווה לבדוק.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ואם אני אקח אותו למכון והכל יהיה טוב?

ד"א המחירים הנמוכים הם בגלל שמטופל אצל "מישהו שמגיע עד הבית" (לדעתי ערבי מהכפרים הסמוכים).

פורסם

באופן כללי מדובר ברכב אמין , נוח מאוד ובטיחותי.

מנגד , הרכב בעל תדמית לא טובה וכמו שנאמר רגיש ל"חיפופי" תחזוקה.

כמו שאמר לך בידענות רבה ZVIT היות והרכב ללא היסטורית טיפולים ידועה הרי הסיכון גבוה. מעבר למערכת התזמון הרגישה שאין לך אפשרות לדעת איך ומתי תוחזקה , ומצבה אינו מתגלה בבדיקת מכון, אם הרכב אוטומטי הרי גיר DPO בן עשר עם 180K

מועד לפורענות. עדיין ייתכן שבבדיקה יראה סביר ובמהרה תתקל בתקלות שעלותן חצי מערך הרכב.

המלצתי - ניתן בתקציב דומה למצוא אקזמפלרים דומים שמורים עם יד נמוכה ופחות קילומטראז' שטופלו במוסכים מוסמכים עם היסטוריית טיפולים מוכחת.

פורסם

אישית לא היתי מתקרב לרנו (דעה אישית שלי כמובן) אין להם שוק .

אם בבדיקה היא יוצאת ללא בעיות (קשה לי להאמין) ואתה מרוצה מהרכב אז בהצלחה.

peugeot 206 xs 2003

פורסם

בשום מקרה לא לקחת את הרכב!

שניה לפני שנקרעת רצועת הטיימינג / נשבר מותחן / הולכת משאבת מים - הכל בסדר.

שניה אחר כך הרכב שווה את משקלו בברזל.

לקנות רנו מגאן - רק עם הסטוריית טיפולים מתועדת במוסכים מורשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...