Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיים מפזר חום לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החימום בלנטיס שלי לא עובד עקב ניתוק של הצנרת לרדיאטור חימום כנראה בגלל נזילות.ככה קניתי את הרכב,בגלל שעלות התיקון גבוהה חשבתי באופציית חימום שונה,האם קיים והיכן ניתן להשיג?

פורסם

קבל:

http://www.ebay.com/itm/12V-Vehicle-Car-Portable-Ceramic-Heating-Heater-Fan-Defroster-Demister-S9-/310796687616?pt=US_12_Volt_Portable_Car_Appliances&hash=item485ced1900

לפני שאתה רץ לקנות, תדע שהוא מחמם פחות מהמאוורר של המחשב הביתי (פחות מעשירית העוצמה של מפזר חום ביתי).

אם אתה רוצה חימום אמיתי אין לך ברירה אלא לתקן את הרדיאטור, יקר אבל זה מה יש.

פורסם

ואם הדלק יקר מדי, אז תוותר עליו ותתחיל לדחוף?

עזוב, יש דברים שאין ברירה אלא לשאת בעלות שלהם. לא תשיג חימום טוב באמת לרכב שלא דרך המערכת המקורית. תאמין לי, בבקרים קרים (נכון שאין יותר מדי כאלה, וגם לא משנה איפה אתה גר) תקלל את הרגע שהתקנת משהו חיוור שמאלץ אותך לנהוג עם מעיל...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ניסית לקבל מכמה מקומות הצעות מחיר לעבודה כזאת? אפשר גם למצוא במחירים ממש טובים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

אי אפשר לחבר מפצל חום רגיל ברכב כי ההספק שלו הוא גבוה מאוד והוא ישרוף את האלטרנטור או את מערכת החשמל.

בחנויות חלפים אפשר להשיג מפזר חום קטן שמיועד לרכבים, אבל הוא לא מאוד יעיל. עדיף לתקן את הרדיאטור חימום המקורי של הרכב.

פורסם

תודה על התגובות,ביררתי בכמה מוסכים שטוענים שצריך לפרק דשבורד בשביל להחליף את הרדיאטור חימום האם זה נכון?

מדברים על סכומים של 3000 וצפונה

פורסם

לפני שנה הציעו לי בפירוקיה להחליף את רדיאטור החימום באחד משומש ב-600 שקל כולל את הרדיאטור והעבודה.

הפירוקיה בבאר שבע, צור קשר אם מעניין אותך.

בגלל שלא ידוע מה מצב הרדיאטורים אצלם בפירוקיה, אולי שווה לך להביא איתך רדיאטור חימום חדש ולשלם להם עבור העבודה.

בכל מקרה תאסוף הצעות מחיר מעוד כמה מקומות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מעוניין גם בתיקון יחידת החימום של הרכב שלי(סיאט איביזה 2003)כנראה מנותק,כך קניתי את הרכב.

אולי נארגן איזה תיקון קבוצתי :) במחיר הגיוני?

שבעלי מקצוע או בעלי ידיים טובות יציעו את שירותיהם בשרשור זה.

תודה יום טוב לכולם

TDI POWER

פורסם
לפני שנה הציעו לי בפירוקיה להחליף את רדיאטור החימום באחד משומש ב-600 שקל כולל את הרדיאטור והעבודה.

הפירוקיה בבאר שבע, צור קשר אם מעניין אותך.

בגלל שלא ידוע מה מצב הרדיאטורים אצלם בפירוקיה, אולי שווה לך להביא איתך רדיאטור חימום חדש ולשלם להם עבור העבודה.

בכל מקרה תאסוף הצעות מחיר מעוד כמה מקומות.

ביררתי היום אצל מכון רדיאטורים,ההצעה שקיבלתי 1800 ש"ח.

ייקח יום עבודה,האמנם?

פורסם
ביררתי היום אצל מכון רדיאטורים,ההצעה שקיבלתי 1800 ש"ח.

ייקח יום עבודה,האמנם?

הצעת המחיר נשמעת הגיונית, אלה בערך המחירים.

כשביצעתי החלפת רדיאטור חימום יחד עם חבר הפורום מאור30, זה לקח 8 שעות בערך, עבור שנינו זו הייתה הפעם הראשונה שאנחנו מבצעים החלפה לרדיאטור חימום. אני מניח שעם ניסיון זה לוקח פחות זמן.

תוכל לראות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502780

marmar, אני יודע איך אפשר לבצע את זה מבחינת רעיון, אבל לא יודע איך מומלץ לבצע בפועל, נחכה למנוסים ממני:

אפשר לקחת פלוס מתאורת החניה ולחבר לפלוס של האיתות עם דיודה בניהם, כך כשתדליק את תאורת החניה, ידלקו גם האיתותים, אבל לא להיפך.

אם אתה רוצה שרק זוג נורות איתות אחד ידלק, צריך למקם דיודה לפני כל איתות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מחיר מצויין אפילו זול מדי, במקרה והם יודעים מה הם עושים, אכן יום עבודה הגיוני מאוד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...