Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי פנסים מהאיביי ופלסטיקה לפנסיי ערפל,

הרכב שלי מגיעה בלי פנסים אבל כשאני פותח את הפלסטיקה יש לי שם אפשרות לפנסיי ערפל.

עכשיו השאלה איך לחבר מבחינה של חשמל, מאיפה אני מוציא חיווט והכל, יש לי ידיים וקצת ידע טכני אז אני אעשה את זה לבד.

תודה לעוזרים.

טל.

פורסם

חברים הרצתי כבר חיפוש בכל מקום ולא מצאתי תשובות משמעותיות לגבי השאלה שלי, האם להעביר חיווט חדש שיתחבר לטיבת פיוזים איפה שהאור ערפל האחורי מחובר או קפתור נפרד ואם בכלל לחבר לשם או להכין משו משלי כולל חיווט וקפתור והכל, אני כבר ממש מבולבל.

פורסם

לפי דעתי חיבור של פנסי ערפל דורש מתג חדש לאורות שכולל בתוכו אופציה לפנסי ערפל קדמיים. יש מצב שתצטרך גם רילה. תחפש בפורומים בחו"ל, יש מצב שתוכל למצוא תשובה ב vwvortex.com

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

לפי החוק אורות ערפל קדמיים ואחוריים חייבים להיות מופעלים בנפרד.

שתי אופציות לפניך - להזמין מתג אורות של דגם מפואר יותר הכולל אורות ערפל קדמיים ולהתחבר אליו.

אופציה שנייה והישראלית יותר, להעמיד מפסק חיצוני על הדשבורד.

חיווט תצטרך להעביר בכל מקרה דרך קיר האש.

במידה ותבחר באופציה הראשונה, שים לב שאתה מותח רק פלוס / רק מינוס (בהתאם למה שעובר במפסק האורות - תוכל לבדוק את זה בספר רכב).

אם בחרת באופציה השניה תעביר רק פלוס (שפועל רק אחרי סוויץ' לדוגמא). תתחבר למינוס כבר בשלדה.

מן הסתם שהסיפור חייב לעבור דרך ריליי (ממסר) ופיוז חיצוני. שים לב אולי כבר קיימת הכנה לריליי או פיוז כבסיס לדגם מפואר יותר.

במידה ואתה מסתבך אשמח לעזור. בהצלחה.

• תוכן חדש...