Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש המלצות על מייבש כביסה פשוט וזול?

החורף הגיע ואני חוזר מהצבא בשישי והבגדים לא מספיקים להתייבש ואני צריך לחזור...

באיזה רשת חנויות לחפש?

פורסם

תקציב?

לא מזמן קניתי לאחי הצעיר מייבש של אריסטון לאחר התייעצות עם מנהל חברת חלפים ושירות למוצרים לבנים.

במה שקשור למייבשים, הוא המליץ לי על מרלוני - איטליה, שמופיע תחת שלל מותגים.

פורסם

חפש בזאפ.

המייבש הוא מכשיר יחסית פשוט שצפוי לחיות כ-15 שנים. בעבר היה לי מתוצרת קונסטרוקטה (בעצם BSH) שהחזיק מעמד כ-15 שנה ושרד גם מקלחת חמה כאשר צינור היציאה מדוד המים החמים נקרע ו-150 ליטר מים חמים נשפכו עליו. כעת יש לי מתוצרת באוקנכט כבן 8-9 שנים, עד כה נזקק לתיקון אחד (החלפת גוף חימום).

חנות אינטרנטית שיש לי נסיון טוב אתה - Last Price. מוכרת לחיפאים כ"אריה" מככר פריז. מקבלת פייפאל (יתרון משמעותי) והנסיון האחרון שלי אתם - רכשית מכונת כביסה, לפני כשנתיים היה מצויין: הזמנה ביום ה' אחה"צ. תאום אספקה ביום ו', אספקה ביום א. גם בעבר רכשתי מהם מספר מוצרים קטנים והייתי שבע רצון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החנויות האינטרנטיות מספקות לכל הארץ. ממילא המכשירים מגיעים מהמחסן המרכזי של היבואן ולא ממחסני החנות, וגם אם תזמין מחנות בצפת המייבש יגיע מהמחסן בגוש דן.

ממליץ לך לצאת במוצ"ש לריכוז חנויות החשמל שבאזורך, לבדוק מוצרים ומחירים בחנויות עם זאפ פתוח, ואז לבחור מוצר ולהזמין אותו מהספק הזול ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרגע אין לי רדיאטור, שמתי את הבגדים במקלחת עם המפזר חום שנמצא שם, נקווה שיתייבשו עוד היום.

תודה לכולם

פורסם

לא מציע לך להשתמש במפזר חום ע"מ לייבש בגדים, מעבר לסכנת השריפה הרגילה, שכשהבגדים יתייבשו, אתה תגלה נקודות על הבגדים ש"התייבשו טיפה יותר מידי", שלא לדבר על הכפתורים במדי ה-ב' שהתחילו להנמס, מניסיון.

פורסם

קניתי השבוע - 870 שקל במחסני חשמל (עלום שם).

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

העסק המשפחתי שלנו נמצא בראשון לציון,חנות למוצרי חשמל.

אתה יכול לקבל מייבש 6 ק"ג עם פתח ענק ב 850 ש"ח. גם פה מדובר במותג מדבקה בשם מולר. שנה אחריות.

פורסם
העסק המשפחתי שלנו נמצא בראשון לציון,חנות למוצרי חשמל.

אתה יכול לקבל מייבש 6 ק"ג עם פתח ענק ב 850 ש"ח. גם פה מדובר במותג מדבקה בשם מולר. שנה אחריות.

כמה עולה מייבש כביסה ממותג (אלקטרולוקס, בוש/קונסטרוקטה וכו')?

אני גם צריך לרכוש, הלכה לי רצועה במייבש מותג מדבקה (יונו) בן 10

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
כמה עולה מייבש כביסה ממותג (אלקטרולוקס, בוש/קונסטרוקטה וכו')?

אני גם צריך לרכוש, הלכה לי רצועה במייבש מותג מדבקה (יונו) בן 10

רצועה עולה 80 ש"ח - ההחלפה די פשוטה.

פורסם
רצועה עולה 80 ש"ח - ההחלפה די פשוטה.

איפה קונים באיזור השפלה?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לא מכיר - בדוק בדפי זהב עסקים של חלפים למכונות כביסה.

• תוכן חדש...