Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קפיצים (לא לרכב)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוזן , כמו שייבה מרותכת?

טחנתי לאורן קפיצים את המוח אם אפשר לעשות דברים כאלה , זה נגמר רק בשיוף בקצוות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בתכנון שלך לפי דעתי מה שיקרה בזמן שיופעל כוח הקפיץ אומנם התכווץ מעט אבל הוא גם עלול להתכופף ולקבל בטן לכן נדרש כאן תכנון קצת יותר פרטני.

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו הבנתי אותך , בשביל זה הם ייעצו קפיץ בקוטר 3 ס"מ , בכל מקרה לא אפשרי להשחיל שם "עמוד שדרה" אז אני איאלץ לקבל קפיץ דוגמא ולבחון אותו בפועל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אוכל להמשיך להתייעץ אתכם בבקשה?

פניתי אל כמה יצרנים כולל שהמלצתם , המחירים גבוהים ונעים סביב ה-15 לקפיץ (11 ק"ג) .

כיוון חדש שפותח הוא לוחית קפיצית , אך העניין יקר (לא פחות מ-30 ש"ח במקרה של כמות גדולה) ואני רוצה לדעת אם יש המלצות כיצד להוזיל אותו .

StripSteelSchem.JPG

פורסם

המחיר זה עניין של כמות. בכמויות גדולות כל ההתקן של יעלה שקלים בודדים. אם בכוונתך לפתח מוצר מדף אני לא בטוח שכרגע הייתי מתייחס למחיר האבסולוטי, אלא רק להשוואת מחירים בין האלטרנטיבות- קפיץ עלה, מסגרת קפיצית, וסוגים אחרים של קפיצים שאיני יודע את שמם. תבחר את מה שמתאים לדרישות במחיר הכי נמוך. בייצור המוני המחיר ירד בסדרי גודל (גם אם זה אומר ייצור והזמנת הקפיצים או כל המוצר מסין).

עוד דבר שאתה צריך לשים לב אליו אם אתה מתכוון לפתח מוצר- מה יגרום לכך שלאחר שהמוצר יתפוס מעט בשוק לא יגיע מתחרה שייצר אותו בסין וימכור אותו בפחות ממך (או באותו מחיר)?! חשוב שתהיה מוכן לכל האפשרויות האלה ותבדוק האם ההמצאה הזו משתלמת מבחינה עסקית והאם, למרות היותה פשוטה יחסית, יש סבירות שניתן יהיה לרשום עליה פטנט.

פורסם

תודה אביב ,

לא מדובר במוצר אלא רק בתושבת למוצר אחר (אני יכול לפרט בפרטי אם זה רלוונטי) .

המחיר כרגע גבוה לכמויות שאנו זקוקים להן (50 יחידות לפיילוט יוצא 80+ ליחידה , 500 יחידות לפרוייקט יוצא 30+ ליחידה) .

פורסם

אין לי צורך לדעת במה מדובר, אלא אם אתה רוצה עוד חוות דעת טכנית על היישום. אם כן אתה מוזמן לפרט בפרטי ואשמח לעזור ככל יכולתי.

בכמויות שאתה מדבר עליהן המחיר נשמע לי סביר (יגידו אנשי המתכת יותר טוב ממני). הדרך להוזיל יכולה להיות התבססות על מוצר מדף כזה או אחר שיעבור התאמות, רכישת חלקים מסויימים שמיוצרים במסות המוניות מסין וכאלה (בדוק Alibaba ו- aliexpress) או רכישת חומרי גלם והרכבה עצמית, אם יש לכם את האמצעים. ניתן לרכוש למשל פלדה קפיצית חתוכה לסרטים ולכופף אותה בעצמכם בעזרת מתקן פשוט שתבנו לצורך כך, ניתן לרכוש קפיצים סטנדרטיים שנמכרים בזיל הזול וכו'.

אגב נזכרתי בקפיצים ששכחתי איך הם נקראים- קפיצי פיתול. גם אפשרות...

פורסם

אנו בדיוק סוקרים את האפשרויות באתרים כמו שהזכרת .

לגבי כיפוף , זה כיוון שלא שקלתי ונבדוק גם אותו (לא קל לכופף את המתכת הזו , אך אני מניח שאפשרי) .

קפיצים סטנדרטיים - עברתי בכמה חנויות ולא מצאתי .

תודה אגב על העזרה .

• תוכן חדש...