Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קפיצים (לא לרכב)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

צריך לרכוש כמות מסוימת (כמה עשרות , צפוי להגיע לכמה אלפים לבסוף) של קפיצים ואין לי מושג בנתונים או מהיכן לרכוש .

הקפיצים ישמשו במתקן פשוט בצורת U כשהם ימוקמו בחלקו העליון ויצטרכו לתת לו פתיחה הכי חזקה שניתן אך שיהיה ניתן לכווץ בשתי ידיים .

גודל הקפיצים כשהם מכווצים צריך להיות קטן מ-10 ס"מ ו-14 ס"מ , פתיחה לא מעניין , צורה לא מעניין (סליל , עלה וכו') .

עצות מה ומאיפה לרכוש?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

דבר עם אורן קפיצים ועם קפיצי נורדיה. אם אין להם משהו מוכן הם יכינו לך לפי סקיצה מה שתרצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום לכולם ,

צריך לרכוש כמות מסוימת (כמה עשרות , צפוי להגיע לכמה אלפים לבסוף) של קפיצים ואין לי מושג בנתונים או מהיכן לרכוש .

הקפיצים ישמשו במתקן פשוט בצורת U כשהם ימוקמו בחלקו העליון ויצטרכו לתת לו פתיחה הכי חזקה שניתן אך שיהיה ניתן לכווץ בשתי ידיים .

גודל הקפיצים כשהם מכווצים צריך להיות קטן מ-10 ס"מ ו-14 ס"מ , פתיחה לא מעניין , צורה לא מעניין (סליל , עלה וכו') .

עצות מה ומאיפה לרכוש?

על-מנת שתוכל להזמין קפיצים מתאימים למטרה שלך אתה צריך לתכנן ולחשב פרמטרים שונים של הקפיץ ורק אז לשלוח שרטוט לייצור הקפיץ.

מכיוון שאינני יודע אם אתה מסוגל לתכנן קפיץ שיתאים למטרה שלך אני ממליץ לך לקפוץ לחנות של אורן קפיצים ברחוב הת"א (אם הם עוד קיימים) ולרכוש מספר דוגמאות של קפיצים ולבדוק אותם.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני כחצי שנה התמודדתי עם משימה דומה, אם כי המפרט שלי היה קצת פחות אמורפי.

רוב המקומות הרלוונטיים הם סוג של מחסנים אליהם אתה בא ומתחיל לעבור על כל המדפים עד שתמצא את מה שאתה צריך. אורן קפיצים שבחולון הם המקום ממנו הייתי מתחיל, בזמנו היה שם חדרון נחמד ומסודר בכניסה ושירות מסביר פנים. היעד הבא הוא חנות המפעל של קפיצי נורדיה, ברח' הרצל 100 בדרום ת"א למיטב זכרוני. ברדיוס של רבע שעה הליכה משם יש גם את קפיצי בלפור האנטיפטים ואת זהבי פלדות.

על כמות קטנה צפה לשלם כמה עשרות שקלים בכל חנות. כדאי להקפיד שבחשבונית ירשמו ספציפית סוגי הקפיצים והכמויות שאתה לוקח, כך שבמידת הצורך תוכל להזדכות על מה שלא התאים ולקחת סטוק של מה שכן.

אם משהו מהקפיצים שבתמונה נראה לך מתאים, אתה מוזמן לעבור אצלי במשרד בכפ"ס ולקחת לבדיקה:

20131211_150147.jpg

פורסם

תודה לכולם , נבדוק עם אורך ונורדיה .

דריש תודה על ההצעה , הקפיצים שהעלאת נראים קטנים מידי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• אחראי פורום
פורסם

מחזק לגבי אורן קפיצים. הבחור שקיבל אותי היה סבלני, הסביר המון וגם נתן יד חופשית לנבור בארגזים שלו

(באותו מחסן הפתעות שדריש ציין).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פניתי לקפיצי אורן , יש להם הכל , עכשיו הצעת המחיר תקבע :-o

שאלה נוספת ליצירתיים בכם , אני מנסה למצוא דרך לחבר בין הקפיץ לבין הרגליים - כמה שיותר זול וכמה שפחות זמן .

כנראה שהכי זול ופשוט יהיה להשתמש ברגליים עשויות מפלח מתכת מחורר , להשחיל דרך אחד הורים בורג ולתפוס והמצד השני את הקפיץ עם שייבה+אום .

למישהו יש רעיון יותר טוב?

Springrod.jpg

פורסם

אתה מתכוון שבכול צד של הקפיץ תשחיל בורג ?

כיצד נראית הסיומת (הכריכה האחרונה) של הקפיץ שאתה רוכש ?

פורסם

מבחוץ כלפיי פנים: בורג>פלח>כריכה בקפיץ>שייבה גדולה>אום .

אורן ייעץ השחזה בקצוות , יש לך עצה אחרת מלבד שיהיה שטוח בקצה?

פורסם

בהחלט נהוג בהרבה מקרים לבחור בקפיצים כאשר הכריכה האחרונה בכול צד מושחזת בכדי שהקפיץ ישב טוב בשטח המגע.

בתכנון נכון לא תמיד נהוג לרתום את הקפיץ בשני הצדדים ללא אפשרות תזוזה. רצוי שאחד הצדדים יהייה מעט חופשי בכדי שהקפיץ יוכל להיות חופשי.

קשה לתת ייעוץ טכני מקצועי ללא שרטוט ברור של כול המכלול והכוחות הפועלים עליו.

פורסם

בסה"כ מדובר במתקן "טיפש" , מכווצים לרוחב מסוים פעם אחת , מתקינים אותו ביישום מסוים (בפרטי אם עדיין לא ברור) ושוכחים ממנו , הקפיץ רק חייב להמשיך ללחוץ ("לפתוח" את הרגליים) - נראה לי שלקבע משני הצדדים תקין (אולי גם חובה שלא יברח בזמן כיווץ) .

אפשר להתעלם מהשגיאה ב-Kgm , גם לא סגור על 14 קילו .

Springrod.jpg

פורסם

כאשר כתבתי חופשי בצד אחד התכוונתי שלא חייבים להדק את הקפיץ בשני הצדדים אלא פשוט להזמין קפיץ עם אוזן שתוכל להכניס את האוזן דרך קדח באחד הצדדים ולהכניס בורג להגבלת התנועה של הקפיץ.

• תוכן חדש...