Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני המון זמן מתלבט איזה רכב לקנות. פחות חשוב לי השנתון אבל כן חשוב לי:

- אמינות טובה (שלא אאלץ לשפוך הרבה כסף במוסכים)

- מרווח (אלטו/107 ודומיהם לא מתאימות לי)

- לא משנה לי אם ידני או אוטומאט

- צריכת דלק נמוכה (ממש חשוב)

- שיראה "בסדר" (לא מת על העיצוב של פנדה)

- תקציב עד 30,000 ומוכן אפילו יותר אם ירידת הערך שלו נמוכה ויש לו שוק טוב במשומשות (כי אז לא אפסיד הרבה במכירה עוד שנתיים שלוש ובלוא הכי זה יתקזז עם החסכון בדלק).

מה הייתם ממליצים ?

שמתי עין על ההונדה ג'אז משנתונים מוקדמים (2002-2005) אך הרכב נדיר בלוחות ובדר"כ מופיע עם 150,000 ק"מ ומעלה. בהנחה והרכב מטופל האם אפשר ללכת על ק"מ גבוה שכזה בהנחה שהונדה הוא רכב אמין ? בואו נאמר שאם לא היתה חשובה לי צריכת הדלק הייתי בהחלט מחפש משהו רק עד 80,000 ק"מ אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא רכב שעונה על כל הדרישות במחיר הזה וגם עם ק"מ נמוך.... מה דעתכם/המלצתכם ?

תודה!

פורסם

הגאז עונה לך על הדרישות,במיוחד בתחום המרווח.

אני מבין שמאוד חשוב לך החיסכון לכן כדאי לשקול פיאט גרנדה פונטו ידנית,מאוד חסכונית ובטיחותית ותהיה יותר חדשה מהגאז,עדיפות למנוע 1.4.

לגבי הקמ,ממוצע ארצי הוא כ 17 אלף כלומר 150 לרכב מהשנתונים שציינת זה בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...