Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקבל חוות דעת על קניית מיצובישי שנת 2009

עם 65 אלף ק"מ יד 2 ליסינג פרטי לשעבר,

האם אפשר לקבל חוות דעת על האוטו צרכי דלק טיפולים וכו...

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יש לי כזה רכב בדיוק. (קניתי חדש, צורה חדשה - מנוע 1500)

עברנו יחד 117 אלף ק"מ ושום דבר לא מקרקש וחורק.

רכב מעולה ואמין. פרט לתקלה זניחה בחור של המפתח בהגה, אין תקלות. רק דלק, טיפולים וזהו.

אני לא צעיר ועם הרבה נסיעות ארוכות אני פשוט יוצא בחתיכה אחת מהרכב.

הרכב חסכוני, נוח, בגאז' כמו שצריך, לוח שעונים פשוט וברור, גיר אוטומטי "רגיל", "מיושן", בקיצור מתפקד ממש כמו שצריך. מזגן מצויין (מיכני ופשוט). רכב איכותי שקל מאד לתפעל ונוח לנהיגה.

בקיצור, בלי הרבה ניצוצות, עושה את העבודה.

מומלץ!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני שלום, מה לגבי תצרוכת הדלק? המנועים של מיצובישי מעולם לא נחשבו לחסכוניים, בשילוב עם גיר אוטומטי זה בטח לא מוסיף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תלוי איך אתה נוסע. בנסיעה חסכונית ורגועה מהבית ברעננה לאוניב' ת"א בבוקר כשכביש 4, 5, איילון לא פקוקים אני מגיע לכ 17 קמ"ל. דרך הרצליה ל 14 קמ"ל. בפקקים, 10 קמ"ל.

המנוע אגב (לפי הויקיפדיה) הוא החדיש שבמנועי הנוסעים של מיצובישי ותוכנן בגרמניה על ידי קרייזלר דיימלר. הכוונה היתה ליצור מנוע חסכוני בדלק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...