Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש הצעות לרכב ספורט קטן יחסית, אני חייל משוחרר ורציתי להתנייד.

היו לי מספר המלצות ומספר רכבים שראיתי, וחשבתי אולי שאוכל לקבל עזרה בפורום הזה.

אני מחפש רכב שיעלה על מספר קריטריונים:

שנה: לא משנה, מומלץ שיהיה 96+

כוח: 120 כ"ס מינימום.

אמינות: רכב אמין מבחינה מוטורית שלא רואה כל יומיים מוסך.

העדפה לקופה!!!

גיר: ידני.

צריכת דלק: סבירה !!

התקציב שלי עומד על כ 15K- 20K

התעניינתי בעיקר ברכבים סיטרואן סאקסו ופיג'ו 306 אבל אני מחפש עוד הצעות מכם!

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

כל רכב ספורטיבי שתקנה בתקציב האמור יחייב אחזקה צמודה ותכופה, אתה חייב להבין את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מציע לך לערוך חיפוש, אבל מעבר לזה סתם לחדד לך את ההשקפה-

306 ו/או סקסו הן לא מכוניות ספורט. יש להן גרסאות ספורטיביות זה כן.

במסגרת הכוח שאתה מחפש, יחד עם התקציב והשנה- אני ממליץ על פונטו HGT (באותו מחיר תקבל שנתון יותר גבוה ורכב מספק).

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

כמה כסף יש לך נכון לעכשיו חוץ מהסכום שציינת? רצוי שיהיו עוד לפחות 5k

עלויות ביטוח בדקת? ביטוח לנהג צעיר על רכב "מועד לפורענות" יעלה הרבה, לפני 4 שנים עלה לי ביטוח חובה וצד ג' לסיטרואן zx וולקן שנת 94 4000 שקל בשנה. (נהג צעיר ללא עבר ביטוחי).

כמו שאמר רומן, כל רכב שתקנה בסכום הזה שיהיה בעל נטיות ספורטיביות יעלה דיי הרבה כסף לתחזק (הוולקן המדוברת עלתה לי בחישוב כולל דלק של 1200 ק"מ בחודש סכום של קרוב ל30 אלף שקל.

לתשומת ליבך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי בכללי כ23 +- וחישבתי ביטוח, במיוחד שהתחלתי לעבוד עכשיו.

אני לא ממש אוהב את הHGT.. אבל תודה!

מכון שכל רכב חדש אני אצטרך לתחזק אותו, אבל שוב.. אני מחפש רכב שיהיה קצת פחות קשה ויקר לתחזק.

אני מחפש רכב חזק יחסית (120כ"ס מינימום) אולי זה לא נקרא ספורט אבל זה חזק עדיין ואני מגדיר את זה כספורט :)

פורסם

אתה רוצה רכב חזק, זול ואמין

פגעת פה בול בשילוש הקדוש. שלא קיים. אתה יכול לבחור רק שני קריטריונים. רכב חזק וזול שיכנס למוסך בתדירות גבוהה, רכב חזק ואמין שיהיה יקר משמעותית ממה שיש לך או רכב זול ואמין שלא יהיה חזק.

תבחר.

לגבי הסכום שציינת, אני חושש שזה לא יספיק לך לקנות רכב שעולה 20K.

קח בחשבון יישור קו שתצטרך לעשות מייד עם הקנייה בעלות שתנוע בין 1500 ל-3000 ש"ח וזה במידה ואין שום דבר אקוטי שדורש השקעה גדולה ומיידית.

קח בחשבון שסט צמיגים (נרמלי, אפילו לא מאוד טוב) יעלה לך סביב 2200-2500 שקל.

הנקודה שלי היא שאתה מכניס את עצמך להרפתקאה שעדיף לך להימנע ממנה בשלב הזה של החיים, במיוחד לאור העובדה שאתה עובד (מה המשכורת אם לא אכפת לך לשתף, כדי שהחברים יוכלו להעריך אם תוכל לעמוד בהוצאות השוטפות) הייתי ממליץ לך לנסות לחסוך כל חודש סכום מסויים וקנות רכב לפחות ב-30K. עכשיו אני יודע מה אתה חושב, הייתי שם לפני מספיק מעט זמן כדי לשמוע את המחשבות שלך, אתה "רוצה אוטו מגניב, יפה, חזק. עם ההוצאות כבר נסתדר" ואתה צודק, אתה באמת תסדר עם ההוצאות של הרכב, אבל זה לא ישאיר לך מספיק כסף לשום דבר אחר, לא תוכל לחסוך לטיול, או ללימודים, או אפילו לפלייסטיישן 4. עכשיו, אם נתחשב בעובדה שאתה מרוויח לפחות שכר מינימום של נאמר 4000 שקל בחודש, ייקח לך בדיוק עוד 3-4 חודשים לחסוך כדי להוסיף את ה-10 אלף שקל האלה ולקנות רכב טוב משמעותית.

מצטער שאני חופר לך, אני פשוט מסתכל אחורה ומתחרט על ההחלטה הזאת כמעט בכל יום, אמנם הייתה חווייה מדהימה, אבל שורה תחתונה, לא היה רעיון טוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire :mm_yeah: :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רכבי ספורט רציניים לא תמצא בתווח המחירים הזה, ואם כן אז בהתאם גם מצבם.

רכב טורבו במחירים כאלו ימצא את עצמו המון במוסך.

אני ממליץ לך לחפש רכב בעל מראה צעיר/קרבי שיכול לענות דרישות הכוח והאמינות.

להלן:

1.סיוויק האצ'/קופה 92-00

2.מיצובישי קולט 96+

3.פונטו HGT ש' 01-02

4.אופל טיגרה 1.6 97+

5.אודי A3 1.8 ש' 97-01

6.VW גולף 1.8/2.0 ש' 99-00

כמובן שכל הגרסאות הידניות...

אמינות הרכב תהיה בהתאם לבעלים הקודמים ובהתאם למחיר.

אל תצפה להתקל במציאה, אלו רכבים עם קהל יעד צעיר ולכן רובם במצב נמוך עד בינוני.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אתה רוצה רכב חזק, זול ואמין

פגעת פה בול בשילוש הקדוש. שלא קיים. אתה יכול לבחור רק שני קריטריונים. רכב חזק וזול שיכנס למוסך בתדירות גבוהה, רכב חזק ואמין שיהיה יקר משמעותית ממה שיש לך או רכב זול ואמין שלא יהיה חזק.

תבחר.

לגבי הסכום שציינת, אני חושש שזה לא יספיק לך לקנות רכב שעולה 20K.

קח בחשבון יישור קו שתצטרך לעשות מייד עם הקנייה בעלות שתנוע בין 1500 ל-3000 ש"ח וזה במידה ואין שום דבר אקוטי שדורש השקעה גדולה ומיידית.

קח בחשבון שסט צמיגים (נרמלי, אפילו לא מאוד טוב) יעלה לך סביב 2200-2500 שקל.

הנקודה שלי היא שאתה מכניס את עצמך להרפתקאה שעדיף לך להימנע ממנה בשלב הזה של החיים, במיוחד לאור העובדה שאתה עובד (מה המשכורת אם לא אכפת לך לשתף, כדי שהחברים יוכלו להעריך אם תוכל לעמוד בהוצאות השוטפות) הייתי ממליץ לך לנסות לחסוך כל חודש סכום מסויים וקנות רכב לפחות ב-30K. עכשיו אני יודע מה אתה חושב, הייתי שם לפני מספיק מעט זמן כדי לשמוע את המחשבות שלך, אתה "רוצה אוטו מגניב, יפה, חזק. עם ההוצאות כבר נסתדר" ואתה צודק, אתה באמת תסדר עם ההוצאות של הרכב, אבל זה לא ישאיר לך מספיק כסף לשום דבר אחר, לא תוכל לחסוך לטיול, או ללימודים, או אפילו לפלייסטיישן 4. עכשיו, אם נתחשב בעובדה שאתה מרוויח לפחות שכר מינימום של נאמר 4000 שקל בחודש, ייקח לך בדיוק עוד 3-4 חודשים לחסוך כדי להוסיף את ה-10 אלף שקל האלה ולקנות רכב טוב משמעותית.

מצטער שאני חופר לך, אני פשוט מסתכל אחורה ומתחרט על ההחלטה הזאת כמעט בכל יום, אמנם הייתה חווייה מדהימה, אבל שורה תחתונה, לא היה רעיון טוב.

תודה רבה אחי! אבל אני מחפש משהו שיוכל לקחת אותי לעבודה בסבבה מבלי להתפרק.

פורסם

אם תמצא אלפא 145 או 146 שמורות, ויש בודדות כאלה, זכית ברכב מדהים.

למצוא אחת כזו בטווח המחירים שציינת יהיה לא פשוט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, החיפוש השתנה מאוד.

מחיר עד 30 אלף.

העדפה לקופה

יד עד 4-5 !!!!!!!

שנתון 2000+

120 כ"ס מינימום (שיהיה כח)

לא רואה הרבה מוסך

אמין!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם
טוב, החיפוש השתנה מאוד.

מחיר עד 30 אלף.

העדפה לקופה

יד עד 4-5 !!!!!!!

שנתון 2000+

120 כ"ס מינימום (שיהיה כח)

לא רואה הרבה מוסך

אמין!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכל העוזרים!

טויוטה אוונסיס עד 2003

1. לא יודעה כמה כוח סוס אבל זה רכב חזק מאוד.

2. אמין ביותר לא רואה מוסך

3. לא קופה אבל יש דגם הכולל גג נפתח ומגנזיום מקורי.

דגם נוסף שאפשר לבדוק הונדה אקורד עד שנה 2003 הדגמים מנוע 1.8

הרכבים האלו לא רק חזקים הם גם גדולים יותר מרכבי ספורט בטיחותיים יותר ואמינים יותר בגלל שהרוב שימשו משפחות.

יש כמה אוונסיס שעבדו במשטרה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...