Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, אני ממש לא סגור על עצמי..

אף אחד לא ענה לי בעניין הדגם - אז אני מבין שלא צפוי שינוי?

אגב, מתי היבואנים מחליטים מה לייבא? האם ייתכן שבתחילת 2014 גם דלק יחליטו לייבא את דגם הTREND?

פורסם
האחריות בדלק מוטורס היא 3 שנים, אחריות מלאה. לא 2+1. אלא 3 שנים מלא על הכל.

רק לשם דיוק:

האחריות היא כן 2 + 1

שנתיים ראשונות אחריות מלאה ללא הגבלת קלומטרים.

שנה שלישית (הניתנת ע"י דלק מוטורס) מוגבלת בקילומטרים (100K).

ציטוט מאתר דלק מוטורס:

"כיסוי האחריות המוענק על-ידי חברת פורד (FORD MOTOR COMPANY) במסגרת האחריות המוגבלת לרכב חדש היא לתקופה של 24 חודשים ללא הגבלת מרחק נסיעה מצטבר, החל מן היום בו נמסר הרכב החדש לבעליו. בנוסף, האחריות תינתן ל-12 חודשים נוספים או עד למרחק נסיעה מצטבר של 100,000 ק"מ (המוקדם מבינהם) החל מן היום בו נמסר הרכב החדש לבעליו."

פורסם
אף אחד לא ענה לי בעניין הדגם - אז אני מבין שלא צפוי שינוי?

הפיאסטה יצאה ב-2008 וקיבלה מתיחת בתחילת השנה. בהשוואה לסופר-מיני אחרות היא כבר די וותיקה, אולם נראה שיעברו לפחות שנתיים-שלוש בין מתיחת הפנים להצגת דגם חדש.

האם ייתכן שבתחילת 2014 גם דלק יחליטו לייבא את דגם הTREND?

ייתכן, אולם מההתנהלות של דלק מוטורס זה לא נראה סביר. היסטורית דלק מוטורס התמקדו בעיקר בשוק הליסינג, לכן נראה שסופר-מיני ידנית היא לא בראש סדר העדיפויות שלהם. בכל מקרה, לאור ההבדלים הגדולים באבזור נראה שהפרש המחיר יהיה יחסית גדול, ולא רק 3000 כמו מול המחיר של איילון מוטורס.

פורסם

נכון לעכשיו ז"א בשנתיים הקרובות לא משתנה צורה וגם לא מתיחת פנים.

בכל אופן דלק מוטורס לא תשקיע ברמת גימור מעבר לאמביאנט מכיון שהמלאי

שלהם נועד לחברות הליסינג בלבד.

אצל איילון מוטורס תוכל לקבל את הדגם היותר מפואר "טיטניום" אם תרצה.

עניין האחריות כל כך מגוחך...

פורסם

בד"כ במוצרים יש שני סוגי תקלות. הראשון, תקלות שנובעות מפגמי ייצור - אלו בד"כ מתגלות בשלב הראשון של השימוש במוצר. השני, תקלות הנובעות מבלאי עקב שימוש במוצר - אלו מתגלות בד"כ לאחר מספר שנים, כאשר מדובר ברכב. לפיכך, הסבירות לתקלות במהלך השנה השלישית די נמוכה, אם כי קיימת כמובן.

פורסם
רק לשם דיוק:

האחריות היא כן 2 + 1

שנתיים ראשונות אחריות מלאה ללא הגבלת קלומטרים.

שנה שלישית (הניתנת ע"י דלק מוטורס) מוגבלת בקילומטרים (100K).

ציטוט מאתר דלק מוטורס:

"כיסוי האחריות המוענק על-ידי חברת פורד (FORD MOTOR COMPANY) במסגרת האחריות המוגבלת לרכב חדש היא לתקופה של 24 חודשים ללא הגבלת מרחק נסיעה מצטבר, החל מן היום בו נמסר הרכב החדש לבעליו. בנוסף, האחריות תינתן ל-12 חודשים נוספים או עד למרחק נסיעה מצטבר של 100,000 ק"מ (המוקדם מבינהם) החל מן היום בו נמסר הרכב החדש לבעליו."

הכוונה שלי הייתה שהאחריות כוללת את כל המכלולים לאורך כל שלושת שנות האחריות ולא מחולקת לשנתיים אחריות מלאה ועוד שנה אחריות חלקית על רכיבים עיקריים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה צודק בהחלטה לקנות את זה ב-2014 אם אתה לא לחוץ כי זה לא רק פסיכולוגי. לא מעט חברות ליסינג ומגרשים מחשבים את מחיר הרכב לפי ינואר של אותו שנתון ולא לפי חודש עליה לכביש. סוג של תיחמון שיכול לעלות לך כמה אלפים טובים במידה ותרצה לעשות עליו טרייד יום אחד. לגבי התוספות, לך עם ההצעה לדלק מוטורס ותראה להם מה אתה מקבל מאילון שילכו לקראתך בעוד תוספות כי בזה אתה אומר שהם יותר גמישים. עקרונית, התוספות שמציעים לך באילון שוות יותר מ3000 שקל.

פורסם

דלק מוטורס הציעו לי את כל התוספות שרציתי, וגם כאלה שלא רציתי, במתנה:

1. מרימי שמשות, קודנית וכו. כל מה שצריך לביטוח.

2. דיבורית בלוטוס של parot. מתממשקת למערכת של הרכב (כלומר מנמיכה את הרדיו כשנכנסת שיחה, ניתן לנגן שירים דרכה וכו').

3. חיישני רברס.

4. חיישנים מקדימה - אבל אני לא מעוניין.

5. מראה חכמה - משולבת מצלמה אחורית וgps - גם בזה אני לא מעוניין.

עקרונית הם נותנים לי את כל הרשימה הנ"ל (כולל אלו שלא רציתי), מלבד פריט אחד לבחירתי שאני צריך להוריד.

סה"כ הנחה מהמחיר הרשמי והמוגזם של האביזרים הוא כמעט 8000 ש"ח אם אני בוחר את הכל מלבד דבר אחד. אבל כרגע נראה לי שאם אקנה מהם, לא אקח את החיישנים מקדימה ולא את המראה החכמה, אז המחיר מחירון של האביזרים במתנה שאקבל יורד ל5000 שח.

אין להם שדרוגים אחרים נוספים.

• תוכן חדש...