Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחזיר את רכב הליסינג שלי, ולהתחדש במכונית חדשה משלי, מה שיחסוך לי המון כסף...

כרגע הכוון שלי הוא פורד פיאסטה ידנית חדשה. אהבתי אותה מאד חיצונית, ועשיתי בה נסיעת מבחן ויצאתי מרוצה.

בהתחלה הלכתי כמובן לדלק מוטורס, והמחיר שקיבלתי שם הוא 77000 ש"ח (פלוס אגרת רישוי) לפיאסטה דגם AMBIENTE.

ניסתי, אך לא הצלחתי להוריד אותם במחיר הבסיס. אבל... קיבלתי הרבה אביזרים "במתנה".

אחרי קריאה בפורום הזה (אני אמנם חדש, אבל קראתי פה בתקופה האחרונה בעקבות חיפושי הרכב החדש), הבנתי שיכול להיות שבאיילון מוטורס יהיה יותר זול ואף יותר מאובזר.

הלכתי לאיילון מוטורס, והוא הציע לי כמובן את דגם ה-TREND, כאשר ההבדלים בינו לבין הרכב שמוצע בדלק מוטורס הם:

1. מראות וידיות בצבע הרכב - לא נראה לי משמעותי.

2. כוונון גובה המושב - יכול להיות שיש אנשים שזה משמעותי להם. אני לעולם לא שיניתי את גובה המושב באף רכב, אז מבחינתי בכל אופן לא משמעותי.

3. בקרת אקלים - שוב, אני פחות אוהב את זה.

4. מחשב דלק - זה כבר קצת יותר מעצבן אותי שאין ברכב אצל דלק, אבל זה לא סופר קריטי. סתם נחמד.

5. בלוטות מקורי - זה כבר יותר קריטי. אמנם דלק הציעו לי במתנה להרכיב לי דיבורית, אבל ברור שעדיף שזה יגיע עם הרכב.

6. מפתחות MYKEY - מפתח שהוא גם מתקפל (לטענתו בדלק זה מפתח רגיל, לא בדקתי), וגם מפתח שאפשר לתכנת את הרכב שכשמשתמשים בו אז הרכב מתוכנת לדברים מסויימים כמו הגבלת מהירות וכו'.

7. שנתיים אחריות באיילון מוטורס לעומת שלוש שנים בדלק מוטורס. לטענתו היצרן מעניק שנתיים אחריות בלבד, וזה מה שהוא נותן - ודלק מוסיפים שנה על חשבונם. אולי - אבל מה אכפת לי?

מה שכן, בניגוד למה שקראתי בפורום פה, ההצעה הבסיסית שלו היתה 80000. שזה דווקא יותר יקר מדלק מוטורס, ולא יותר זול כמו שהציעו לכמה אנשים פה בתחילת הדרך שלהם. עם זאת, אני רוצה להדגיש שלא ניסיתי להתמקח איתו ולהוריד אותו (מה שבדלק כן ניסיתי), אז יכול להיות שזה אפשרי. מישהו יכול לתת מנסיונו?

לאור כל ההבדלים לעיל באבזור (שאמנם רובו לא משמעותי, אבל בכל זאת זה נחמד) ובמחיר (3000 שח יותר דווקא אצל היבואן המקביל), מה נראה לכם שעדיף? אם ההמלצה על איילון מוטורס - האם זה לא "מפחיד" או "מסוכן" כיוון שהוא יבואן חדש?

שאלה נוספת - אני ביקשתי לקבל את הרכב רק ב-2014 (בכל זאת פסיכולוגית נראה לי שעדיף רכב שנת 2014, ואני מרשה לעצמי דווקא בגלל שיש לי כרגע רכב אז לא לחוץ לי לקבל מיידית). בגדול, אני יכול לשלם עד אמצע החודש, וכך לשמור את המחיר הנוכחי. אם אשלם רק בינואר - המחיר עלול להשתנות. מנסיונכם - מה עדיף? המחירים עולים בדרך כלל?

שאלה אחרונה - אני יודע שהדגם הנוכחי הגיע לארץ בפברואר השנה... האם הדגם הנוכחי גם עומד להתחלף? או שהוא עתיד להשאר כך כמה שנים?

תודה רבה,

יוני.

פורסם

איך איילון הפכו מייבוא מקביל שמטרתו הייתה להוריד את המחירים לעומת הרווחים "החזיריים" של היבואנים האחרים והוא יוצא יותר יקר?! :shock:

לך תקנה בדלק.

פורסם

אוקיי, ונניח שאני קונה מדלק מוטורס..

האם באמת כדאי לשלם עכשיו, כדי לשמור על המחיר הנוכחי? או שיש סיכוי שיירדו המחירים בתחילת השנה?

אני יודע ששנה שעברה היתה הנחה של 3500 ש"ח בינואר, אבל ממה שהבנתי זה בגלל שבפברואר נכנס הדגם החדש..

האם צפוי לצאת דגם חדש השנה או שנה הבאה?

פורסם

ברוב החברות נהוג שבמידה ועד שהרכב נמסר לך יורד המחיר אתה תשלם את המחיר הנמוך יותר.

תן מקדמה - תשריין רכב, תשלם שהרכב יהיה בארץ ותתחדש.

פורסם

קודם כל העלות הנוספת של 3000 ש"ח תתקזז חלקית במכירה.

שנית יהיה לך דגם עדיף על רוב הפיאסטות שבשוק וזה גם משמעותי במכירה.

העניין היחיד שמציק לי הוא עניין האחריות.

למטיב זכרוני לא קראתי על בעיות גיר-מנוע או בכלל בפיאסטה,

יתכן ובכלל לא תזדקק לשנת האחריות השלישית אבל זה סיכון.

אם תצליח להוריד אותם לכיוון ה 77K הייתי הולך על איילון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני רכשתי מאיילון את הדגם האוטומטי, ואני מרוצה. המחיר היה זול ב- 5000 ש"ח מדלק, ויש מספר תוספות מעבר למה שדלק מוטורס מספקים. לדעתי ה- BT במערכת השמע משמעותי (בדלק מציעים הרכבה מקומית של דיבורית מסורבלת ומכוערת ב- 1600-200 ש"ח). ה-BT מאפשר מעבר לדיבורית איכותית גם האזנה למוזיקה מהסמארטפון ומערכת לזיהוי קול שעובדת יפה. להערכתי יש אביזרים נוספים שאותם דלק לא מספק ואיילון כן. בכל אופן, מה שתחליט, שיהיה בהצלחה.

פורסם

כמו שציינת, אתה מקבל 6 תוספות מקוריות לעומת דלק מוטורס, וזה במחיר יקר יותר ב- 3k , לפני הנחה אפשרית. לדעתי זה שווה את הכסף. דבר היחיד, הבעייתי - אחריות, לדעתי. אם בדלק מוטורס אחריות 3 שנים שלמה, ולא 2+1 , שהאחד הזה מוקבל בצורה כלשהי, אז לדעתי עדיין עדיף דלק מוטורס, בגלל אחריות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

יש לי שאלה לגבי הדגם הידני של פיאסטה שנמכר באיילון מוטורס (סליחה שאני מנצל שרשור של מישהו אחר):

1. האם כל 4 החלונות הם חשמליים?

2. האם ניתן להזמין גלגלי מגנזיום מקוריים? (לא סובל רכבים עם טאסות)

פורסם

יוני,

הפורום נועד בכדי לקבל חוות דעה שונות אך ההחלטה היא שלך בלבד.אתה לא בטוח בעצמך ורואים זאת שלאחר כל שירשור

אתה מקבל החלטה מיידית ולא טוב שכך.

בכל זאת אני קניתי מאיילון מוטורס את הפיאסטה הידנית עם כל שאר האיבזור ואני חייב לציין שלי היו דברים נוספים מעבר

לאיבזור שציינת כמו:מושבים מפוארים,חלונות כהים מאחור,פנסי ערפל,הגה מעור,מערכת קולית באנגלית,גימור פנימי מפואר(ניקל),שליטה מלאה על הבלוטוס ומערכת השמע מההגה.

בכל אופן השנה השלישית ממש אבל ממש לא הכרחית,סביר להניח שהמנוע או הגיר לא ישבתו בשנה השלישית.

דבר נוסף הוא מה שלב שלך אומר תעשה.

אני בכל אופן נהניתי מהשירות של איילון מוטורס ומאוד נהנה מהרכב וזאת לאחר הרבה התלבטויות שהיו לנו.

פורסם
יש לי שאלה לגבי הדגם הידני של פיאסטה שנמכר באיילון מוטורס (סליחה שאני מנצל שרשור של מישהו אחר):

1. האם כל 4 החלונות הם חשמליים?

2. האם ניתן להזמין גלגלי מגנזיום מקוריים? (לא סובל רכבים עם טאסות)

אין להם 4 חלונות חשמל אבל ניתן להזמין מקורי מהיצרן וזה כרוך בהמתנה.

לגבי מגנזיום ניתן גם להזמין דרך הסוכנות ואם לא מסתדר אתה יכול להזמין לבד.פשוט ביותר.

פורסם
איך איילון הפכו מייבוא מקביל שמטרתו הייתה להוריד את המחירים לעומת הרווחים "החזיריים" של היבואנים האחרים והוא יוצא יותר יקר?! :shock:

לך תקנה בדלק.

חישוב קל שעשיתי לפני שקניתי (ידני כמובן) שישנם תוספות בשווי 14000 ש"ח בדגם שאיילון מוטורס מייבאים לעומת הדגם

של דלק מוטורס האמביאנט.

"אל תדון אדם עד שתהיה במקומו" אמרו חכמינו.

פורסם

מאוד פשוט וקל,

גש אל "איילון", שב עם שי ותדון איתו בנושא המחיר - אולי היא יסכים לעשות הנחה, או לתת לך הטבה איבזורית נוספת (חישוקי סגסוגת למשל). על הדרך, שאל אותו גם מה לגבי שנת אחריות שלישית - האם ניתן להוסיף אותה תמורת תשלום סמלי (בגרמניה פורד נמכרות עם שנתיים אחריות. ניתן להוסיף עוד שלוש שנות אחריות [לפחות בפוקוס] תמורת סכום בהחלט אטרקטיבי).

כך או כך, לפי דבריך - מסתמן שדרך "איילון" תרוויח רכב מאובזר יותר (דיבורית BT, מחשב דרך, בקרת אקלים, חלונות כהים וכדומה). אלו דברים שיעלו לא מעט כסף במידה ותרצה להזמינם דרך "דלק" (וגם זה - במידה ובכלל יסכימו לאשר הזמנת רכב שכזה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...