Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הוזמנתי לאירוע עם בכירים מהממשלה וגם אישיות אירופאית, דרג בינוני נקרא לה.

בתור פושט רציני בתחום הלבוש, מה לובשים לאירועים כאלה?

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חליפה עסקית ,אפשר עם עניבה אפשר גם בלי. אם רוצים קצת יותר קז'ואל ניתן גם לבוא עם חולצה מכופתרת בגוון בהיר אחיד ומכנס מחויט. לא לשכוח נעליים בהתאם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חליפה היא אופציה טובה

מכנסיים מחוייטים (לא לשכוח חגורה יפה), חולצה מחוייטת וג'קט יעשו את העבודה (המכנסיים והג'קט לא חייבים להיות באותו צבע)

עניבה מוסיפה רשמיות לכל העניין

שעון יפה משלים כל מראה אלגנטי

ולגבי נעליים - חשוב מאוד שהן יהיו נקיות - קשה לי לתאר לך כמה נעליים מלוכלכות הורסות כל מראה רשמי.

פורסם

לרוב בהזמנות רשמיות מציינים את קוד הלבוש. אני מניח שאם היה Semi/Formal היו מדגישים את זה, ככה שרוב הסיכויים שזה Informal (עניבה רגילה) אבל אם אתה לא בטוח - תתקשר ותשאל. אם זה ארוע של אנשי עסקים יכול גם להיות Business Casual (בלי עניבה). אם אתה לא תפגוש אותם בעתיד וזה לא סופר-קריטי לך, ואתה לא בטוח - תשאיר עניבה באוטו ותשים אם צריך. אם חשוב לך - שים עניבה ותוריד אם תראה שאתה היחיד.

אם יש בהזמנה קוד לבוש - תוכל לראות מידע די מדויק פה: http://www.dresscodeguide.com/ ישראל בד"כ הולכת לפי הקוד האמריקאי, אבל אם זו הזמנה של משרד החוץ והאישיות האירופאית היא גורם מרכזי - אז סביר שהולכים לפי הקוד האירופאי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• אחראי פורום
פורסם

תודה על התגובות, עושות סדר, למרות שזה מה שחשבתי עם סימן שאלה לגבי העניבה.

אבדוק את האתר, ערן, תודה. זו יוזמה של השגרירות של אותה מדינה.

מדובר באירוע ערב, עסקי, כחלק משיתוף פעולה בין המדינות בפרוייקטים מסויימים.

נראה יותר כקבלת פנים ומינגלינג מאשר נאומים ארוכים ומייגעים, ההזמנה המפורטת בדרך.

דניס, הזכרת לי שיש לי ועוד שני חברים תמונות כאלה מתקופת הצבא, עם עלים אמיתיים, לא שזה באמת משנה.

תודה, selfies עם בכירים + שפתיים משורבבות בדרך אליכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמיד עדיף לבוא over-dressed מאשר under-dressed.

חליפה ועניבה נראה לי כמו MUST. מקסימום יזכרו אותך כבחור הרציני היחיד שבא עם עניבה. חוץ מזה תמיד אפשר להוריד אותה ולשים בכיס של הג'קט..

פורסם

חליפה ועניבה, לא יותר, לא פחות - כך הולכים האירופאים, וכך נראים אירועים רשמיים.

דגשים:

1. עניבה צריכה להיות מתאימה ומכובדת: עניבה עם ציורים של דיסני/פופאי לא נחשבת לעניבה.

2. הנעליים צריכות להיות נעלי עור שחורות אלגנטיות, עם סוליה שאינה מגומי (כאלו שקונים באלדו, לדוגמה). נעלי התעמלות שחורות לא נחשבות לנעליים. היה לי פעם בוס שהיה מגיע לפגישות באירופה עם חליפה, עניבה, ונעלי התעמלות שחורות, זה היה פתאט.

3. חליפה מהבר מצווה זה לא מספיק טוב - חליפה צריכה לשבת טוב אחרת היא נראית גועל נפש.

תהנה :-)

פורסם

פייזר, היום בארה"ב כבר מוותרים על עניבות בפגישות עסקיות (כמו שקולגה אמריקאי אמר לי, למה להתחיל את הפגישה כשהחבל על הצואר?). ממה שאני רואה זה גם מתחיל לחלחל לאירופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חליפה בלי עניבה כי עניבה זה סיוט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני בעד שמלה שחורה, לא חושפנית מדי, הדוקה במקומות שצריך, לא מיני זנותי, קצת יותר אלגנטי. נעליים תואמות ותיק קטן.

אתה יכול לשים שרשרת פנינים עדינה. איפור קל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני בעד שמלה שחורה, לא חושפנית מדי, הדוקה במקומות שצריך, לא מיני זנותי, קצת יותר אלגנטי. נעליים תואמות ותיק קטן.

אתה יכול לשים שרשרת פנינים עדינה. איפור קל.

אין נעליים שלא מתאימות לשמלה שחורה קטנה (חוץ מקרוקס).

פורסם
אין נעליים שלא מתאימות לשמלה שחורה קטנה (חוץ מקרוקס).

קרוקס קל להוריד שמגיעים למיטה,אז מתאים.

נעלי הליכה של אדידס פחות :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...