Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אעצור אצלך על הדרך :-)

תודה על ההצעות פה ובפרטי, יש פה אנשים טובים, זה לא חדש.

ההבדל הוא שלחתונה שלך הגעת כשהכל כבר היה סגור, נעול, ונצור - אז באמת שהיית יכול להגיע גם במכנסיים קצרים וקרוקס כיון שאני מעריך שהאישה כבר נכבשה בקסמך האינסופי - אבל באירוע מינגלינג ונטוורקינג אתה בשלב החיזורים, ובשלב הזה עדיין צריך לעשות רושם טוב :-)

אז אתה אומר שלהיזהר שאחרי חצי שעה לא אמצא את עצמי עם טישרט, חצי שיכור ומרוח על ה-DJ?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1379948/Youre-spoiling-Mr-Ambassador-And-making-chocolates-laughing-stock-That-Ferrero-Rocher-advert-wasnt-joke--Italians-idea-style-class.html

איתי סמוראי, שלום

אשמח אם תבדוק עבורי את הנושא. רציתי לבקש שתבוא בחליפה עם כיסים עמוקים לצורך העניין, אך כנראה זה לא מקובל, חבל.

פורסם
אז אתה אומר שלהיזהר שאחרי חצי שעה לא אמצא את עצמי עם טישרט, חצי שיכור ומרוח על ה-DJ?

בדיוק - אם כי נראה לי שה DJ יעריך מאוד אם תלבש את השמלה השחורה שהציעו לך קודם...

פורסם

GotYa, עכברוני צודק, וזה לא קשור לטעם או לא, נעליים כאלה לא נועדו ללבישה עם חליפה,

בייחוד לא לפגישת עסקים/מינגלינג עסקי.

איתי, רצוי חליפה אפורה או שחורה(גם כחול כהה הולך, אבל אני אישית לא אוהב בכלל),

אני מעדיף אפור כהה, נעליים שחורות אלגנטיות, חגורה שחורה כמובן,

חולצה בהירה, רצוי תכלת, ואז גם אם אתה מוריד את הג'קט(במקרה והארוע פחות רשמי),

זה עדיין נראה טוב, או חולצה לבנה, אבל אז ללא ג'קט/עניבה לא תמיד נראה טוב.

פורסם

מאוד תלוי גם בלוקיישן של האירוע, אתה לא רוצה להגיע עם חולצה לבנה לאירוע רשמי שיכלול למשל ארוחת צהריים, אתה תיראה פחות או יותר כאחרון המלצרים במקום.

חליפה שחורה\אפורה כהה עם חולצה בהירה, חגורה שחורה אלגנטית ונעליים אלגנטיות יעשו את העבודה.

דבר נוסף, אם יש בחליפה דוגמא של פסים אז תלך על חולצה חלקה, אם החליפה חלקה ללא דוגמא אפשר חולצה חלקה או פסים.

בכל מקרה, אם החליפה עם פסים ובחרת חולצה שגם היא עם פסים- תוודא שהם לא זהים לדוגמת הפסים בחליפה.

דבר אחרון, חליפה תמיד רוכשים עם לפחות 2 זוגות מכנסיים, אלה האחרונים נשחקים הרבה יותר מהר עקב תדירות שימוש גבוהה יותר.

כשאני רוכש חליפה זה תמיד עם 3 זוגות מכנסיים שנלבשים ברוטציה, לפעמים זה סיפור מהתחת לחפש בד שתואם 100% לג'קט לצורך תפירת מכנסיים חדשות.

בקיצור, עזוב שטויות- בוראט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

אושרי, זה הכיוון.

מסכים עם התיאור עידן, לגבי פסים ושילובם. חולצה לבנה בהחלט לא תהיה. סחבק לא מלצר ולא ש"סניק.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1379948/Youre-spoiling-Mr-Ambassador-And-making-chocolates-laughing-stock-That-Ferrero-Rocher-advert-wasnt-joke--Italians-idea-style-class.html

איתי סמוראי, שלום

אשמח אם תבדוק עבורי את הנושא. רציתי לבקש שתבוא בחליפה עם כיסים עמוקים לצורך העניין, אך כנראה זה לא מקובל, חבל.

מה, כדי להעמיס פררו? אין בעיה, תמיד יש עליי שקית של רמי לוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נעליים כאלה לא נועדו ללבישה עם חליפה, בייחוד לא לפגישת עסקים/מינגלינג עסקי.

אלא אם כן אתה באיטליה.

חליפה כחולה עם חגורה אדומה, נעליים מעור נחש, טלאים משובצים על מרפקי המקטורן... הכל הולך, גם בפגישות עסקיות.

פורסם

גם בצורפת, ובמידה פחותה ומעודנת יותר בבריטניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Derish & nitch, באיטליה לא הייתי בפגישות עסקיות, אבל בצרפת ובריטניה הייתי לא מעט,

ולא נתקלתי ולו במשהו שמזכיר את התיאורים האלה. יכול להיות שזה בגלל שבדרך כלל היה

עם אנשי פיננסים/נדל"ן, שאלה תעשיות שמרניות מטבען. דווקא בישראל אתה רואה תופעות

מעוררות גיחוך, בצורה שיכולה להזכיר תיאורים כאלה, אבל מלוות בחוסר טעם ועתיקות(ATIKOOT),

ואז אפשר לראות מישהו בחליפת בר מצווה עם סנדלים, או גרוע יותר, חליפה עם סנדלים וגרביים

לבנות של אדידס, או כאלה שמרכיבים לעצמם שאריות מחליפות שונות, בצבעים לא זהים,

חגורה לא שייכת, שלא לדבר על עניבה וחולצה נורמלית.

פורסם

אולי כשאני מתאר את זה בכתב זה נשמע כמו בלאגן אחד גדול, אבל בפועל זה מ-א-ד מוקפד. כל קומפוזיציה כזאת היא ביטוי עצמי של הלובש ולא סתם משהו רנדומלי שהוא זורק על עצמו. לא נכליל את כל האיטלקים, אבל באזור מילאנו והצפון שהסתובבתי בו מייחסים חשיבות רבה מאד לנושא הבגדים והמראה החיצוני, כולל עיצוב שיער וכו'. כמות האקססוריז שאפשר למצוא אצל גבר איטלקי "אופנתי" תגרום לכל ילדה בת 8 שמשחקת עם ברבי לקנא. ראיתי את זה בתחום השמרני מאד שעבדתי בו (דפוס תעשייתי) אבל גם בביקורים רבים שלא היו קשורים ישירות לעבודה.

לגבי צרפת ואנגליה - שם נתקלתי בזה פחות, כנראה שזה גם תלוי באזור הגאוגרפי ופשוט לא ביקרתי במקומות הנכונים.

פורסם

אני בנקאי ומתייחס לתחום הזה. בכל אופן אני משווה לאמריקאים המשעממים, אז יתכן שזה נראה לי צבעוני יותר משזה נראה לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...