Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופרה קלינגונית אולי...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אין ספק שהאמריקאים זה אופרה אחרת.

האמריקאים דווקא די מצחיקים בקטע הזה. זכור לי ביקור של הצוות המקביל אלינו מארה"ב במטה של HP בספרד - ארבע נשים בגילאי 35-55, מתוכן שלוש לבושות שטיחים בגווני אפור/חום והבוסית בחצאית מיני בהירה ובלייזר צהוב בוהק. יעני, שיהיה ברור מיד מי כאן ה-alpha female. במקרים אחרים יצא לי לשבת בישיבות או לפגוש אותם בתערוכות, בהתאם למסר שניסו להעביר האמריקאים תמיד היו מתמזגים עם הסביבה בבגדים שלהם או להפך, power dressing בצורה קיצונית ומגוחכת כדי להבהיר שיש להם משהו לומר.

האירופאים איכשהו יותר מעודנים בקטע הזה, אפילו האיטלקים שציינתי לעיל. גם אם הם מתלבשים באופן צעקני, זה מתוך מניעים אישיים ולא כדי לשדר משהו לסביבה.

פורסם

ואז אפשר לראות מישהו בחליפת בר מצווה עם סנדלים

הוא נהג במקרה בסובארו DL סטיישן?

תיהיה רגוע, הוא לא בדרך לפגישה עסקית, הוא בדרך לישיבה...

:lol:

אגב, לאיטלקים אכן יש שילובים......מעוררי השראה, יש להם סגנון לבוש מוקפד מאוד אבל עם שילובי צבעים שהיו גורמים ליובל המבולבל להראות סולידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתפלא, אבל זה מישהו שראיתי באחת הועידות, לא זוכר איזו, והוא ממש לא היה משגיח כשרות שם.

פעם נסעתי לשוויץ, עם מישהו יחסית בכיר מהחברה בה עבדתי. אם היית רואה איך הוא היה לבוש,

היית משתווץ. מצחיק שבכל פגישה, חשבו שאני הבכיר, והוא מתלווה אלי :-)

היה אפילו איזה מישהו מבוגר יחסית, שלא יכל לעצור את עצמו, והעיר לו על הג׳קט, שכמובן לא היה

תואם למכנסיים, והוא אפילו לא טרח להוריד את הטיקטים מהבד, שתפורים בקצה השרוול, ואמר לו,

תוך כדי שהוא מצביע עליי, אתה צריך ללמוד ממנו איך להתלבש.

אני הייתי משועשע מזה, אבל להגיד לך את האמת,זה היה דיי מבייש. אם הבעלים של החברה היה רואה

שהוא בא ככה לפגישות שלנו, הוא היה גוער בו קשות, באופן כזה שהיה גורם לו ללכת יום אחרי ולרכוש מלתחה

חדשה והולמת את המעמד והתפקיד.

• תוכן חדש...