Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין נעליים שלא מתאימות לשמלה שחורה קטנה (חוץ מקרוקס).

מעולם לא הסתכלתי על הנעליים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

תודה לכם על התובנות ולך דיסקו על השיתוף בפנטזיות המיניות, תודה מיוחדת.

בנתיים הגיע מייל מהשגרירות שאומר חליפה ועניבה. מאחר ויהיה רוב ישראלי, אני מניח שזה יתגמש בערב האירוע.

העניבה היחידה שלבשתי בחיים היתה clip on באיזה ג'וב קיקיוני שעבדתי בו באבטחת מוסדות לחולי נפש

וגם אז הרגשתי כמו יוץ, במיוחד שכל החבר'ה שם התרוצצו בתחתונים במקרה הלבוש יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בקיצור אכלת אותה... :-D

בכל מקרה, אם אין לך עניבה - אז טוב שתהיה. לך לחנות ותתאים לך עניבה, המוכר ישאיר לך אותה ככה שתצטרך רק להדק כשתגיע לארוע. אם החולצה שאתה מתעתד ללבוש לא 100% לבנה (בכל מקרה רצוי שתהיה בהירה, אפשר דוגמת פסים דקים ועדינים) אז תביא לחנות כדי שיתאימו לך את העניבה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• אחראי פורום
פורסם

שוב תודה על העצות, הכל יילקח בחשבון, מה גם שהזמן קצר.

אפילו לחתונה שלי לא ירדתי ככה לפרטים :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ההבדל הוא שלחתונה שלך הגעת כשהכל כבר היה סגור, נעול, ונצור - אז באמת שהיית יכול להגיע גם במכנסיים קצרים וקרוקס כיון שאני מעריך שהאישה כבר נכבשה בקסמך האינסופי - אבל באירוע מינגלינג ונטוורקינג אתה בשלב החיזורים, ובשלב הזה עדיין צריך לעשות רושם טוב :-)

פורסם

אל תשכח שעון מרשים, לפי דעתי זה מוסיף המון וכמובן גם כפתים אם אתה משקיע וזה ממש חשוב לך.

דרך אגב אם אתה רוצה יש לי נעל אלגנטית במראה צעיר להשאיל לך, בצבע blue marine מידה 43 אם אני לא טועה.

esq-04-sandro-suede-bucks-0312-mdn.jpg

פורסם

^^ למה שלא תשאיל לו גם חולצה וחליפה?

גם נורא מעניין אותי לאיזה צבע של חליפה ועניבה הוא ישלב את נעלי הבוקרים האלה עם סוליית גומי?

פורסם
^^ למה שלא תשאיל לו גם חולצה וחליפה?

גם נורא מעניין אותי לאיזה צבע של חליפה ועניבה הוא ישלב את נעלי הבוקרים האלה עם סוליית גומי?

חבר כל אחד והטעם שלו, וסתם לידע כללי נעלי הבוקרים האלו נמכרו בפריז לפני כשנה במחיר של 600€.

פורסם

SO? יש לי סניקרס כסופות של דונטלה ורסצ'ה סיגנצ'ור שעלו 800 יורו לפני שנתיים ואני קניתי אותן ב70.

אומנם סחבק מררגיש חשוב ומבסוט, אבל עדיין נמנע מלהציע לשלב אותן לחליפה, להציג בחוצות הפורום או להשאיל לפותח שרשור.

למרות שאנחנו די דומים בגובה ומבנה גוף.

פורסם
SO? יש לי סניקרס כסופות של דונטלה ורסצ'ה סיגנצ'ור שעלו 800 יורו לפני שנתיים ואני קניתי אותן ב70.

אומנם סחבק מררגיש חשוב ומבסוט, אבל עדיין נמנע מלהציע לשלב אותן לחליפה, להציג בחוצות הפורום או להשאיל לפותח שרשור.

למרות שאנחנו די דומים בגובה ומבנה גוף.

נראה שפותח השרשור מחפש עצות וכנראה שהוא לא היה באירועים מהסוג הזה אז כנראה שגם מבחינת הלבוש זה אותו הדבר.

אני רק הצעתי, אולי זה יתאים למשהו שיש לו בארון. אם אפשר למה לא?

פורסם

איתי, לקורס מזורז של קשירת עניבה - אתה יודע איך למצוא אותי :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...