Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כותב הודעה זו עבור קרוב משפחה (אני מצטט את התיאור שלו, מקצר קצת בתיאורים).

הרכב סקודה יטי 2010 32,000 קמ 1.2TSI אוטו.

חלק ראשון:

בזמן נסיעה המכונית הורידה מהירות בצורה חדה וכל נורות האזהרה הכתומות נדלקו. התקדמתי לאט מאוד הרכב בקושי סחב העברתי להילוכים ידניים, בשיחה למוסך, מנהל המוסך אמר שהבעיה מוכרת וידועה.

הוחלפו: סליל הצתה, 4 "חוט למצת", 4 מצתים (כי הק"מ להחלפה הגיע). החיוב על סליל ההצתה והכבלים היה חלקי (בגלל שזו תקלה מוכרת).

שאלה ראשונה: האם הבעייה מוכרת וידועה? מה בדיוק הבעייה ולמה היא גורמת?

חלק שני:

למחרת תוך כדי נסיעה וניסיון עקיפה במהירות של 110 קמ"ש האוטו נבלם איבד מהירות, המשכתי לשייט כאשר הורדתי רגל מהגז ולאחר מספר שניות הרכב נסע כרגיל. לי הייתה הרגשה כאילו הרכב נבלם מהצפת דלק. התופעה התרחשה עוד (3) פעמים, לא נדלקו נוריות אזהרה.

הגעתי למוסך פעם נוספת הרכב חובר למחשב ולא מצאו כלום. בנוסף נעשתה בדיקת נסיעה רק עד מהירות 75/80 קמ"ש. לא נמצאה כל בעייה. כמו כן יש לי הרגשה שצליל הנסיעה במנוע נעשה רועש יותר והאוטו מתקדם בקפיצות ולא חלק.

שאלה שנייה: HELP מישהו מבין מה קורה כאן ויכול לעזור?

תודה מראש על כל מידע ונסיון עזרה.

פורסם

ייתכן שבמקרה האחרון שתיארת מדובר בכניסה לפעולה של מערכת ה-ESP.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...