Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2009 1.8 T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות סיאט ליאון שנת 2009 מנוע 1.8 טורבו 160 כ"ס .

עכשיו לקחנו את האוטו לבדיקה במכון בדיקה ויצאו כמה בעיות קטנות יחסית והעיקר שמנוע גיר ושילדה יצאו בסדר גמור. עכשיו מה הבעיה , לאבא שלי יש חבר טוב מאוד בצ'מפיון ושהבאנו לו את המספר של הרכב אז הוא בדק במחשב וראה שהחליפו לו את הטורבו באוטו אחרי בערך 7000 ק'מ , החליפו לו את הבוכנות ושמו חו במקום בוכנות מורחבות ( במסגרת האחראיות של הרכב ) , החליפו לו את המוח בגיר ( שזה קורא לרוב בד"כ בגיר DsG ) , ועשו לאוטו טיפול גדול ב 58,000 ק'מ והאוטו עומד כעת על מד אוץ של 62,000 ק'מ ונדלקה לו המנורה של השמן והוסיפו לו כ 1 ק"ג שמן אחרי 4000 ק'מ..

כעיקרון אני מאוד התלהבתי מהאוטו ומאוד באלי לי לקנות אותו אבל רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים לפני אם כדאי לקנות את האוטו , חשוב לי מאוד לדעת אם הבעיות שהיו לו יכולות לחזור בעתיד ואני מפחד שאני לא יידפק איתו.

בבקשה ממכם אנשים העניין הזה מאוד חשוב לי ולחוץ לי ואני מאוד יישמח לדעת מה אתם חושבים כי אני ממש לפני קנייה שלו ואם לא אני ייצטרך לבטל את העסקה ולשלם כמעט 3000 שקל על ביטולה ..

ממש תודה ושבוע טוב !!

פורסם

טעות בסיסית היא להיות לחוץ בזמן קניית רכב .

אז עושים את כל הטעויות האפשריות .

בטל את העיסקה ומצא אוטו נקי .

אוטו שנסע בלי שמן ונדלקה לו מנורה לא מושך אותי .

והעיקר , תהיה רגוע ואל תמהר בקניית רכב .

הסבלנות בסוף משתלמת , האמן לי .

פורסם
טעות בסיסית היא להיות לחוץ בזמן קניית רכב .

אז עושים את כל הטעויות האפשריות .

בטל את העיסקה ומצא אוטו נקי .

אוטו שנסע בלי שמן ונדלקה לו מנורה לא מושך אותי .

והעיקר , תהיה רגוע ואל תמהר בקניית רכב .

הסבלנות בסוף משתלמת , האמן לי .

אני יודע שאני מדבר מתוך התלהבות כי חלום שלי זה האוטו הזה בצבע הזה , במנוע הזה 1.8T 160 כ"ס !

ובנוסף לכך מה שהכי כואב לי עליו זה לשלם את הדמיי ביטול עסקה שזה בסביבות ה 3,000 שקל.

רציתי לשאול , יש אולי בן אדם מקצועי שאפשר להתקשר אליו ולדבר איתו על כך ? או ישנה אפשרות לבדוק אם האוטו עדיין ממשיך "לאכול שמן " , כי בסה"כ חבר מצ'מפיון אמר לי שזה שהחליפו את הטורבו זה לא שגרתי יחסית אבל זה דווקא טוב כי זה היה במסגרת האחראיות וטורבו חדש עולה כ 8,000 ש"ח , וכמו כן גם הבוכנות שהחליפו החליפו אותם לבוכנות רחבות יותר מהסוג החדש והטוב אז זה גם לא דבר שהוא רע יחסית..

פורסם
לא הבנתי את הקטע של הכסף .

קודם שילמת ואחרי זה בדקת את האוטו ?

לא אחי , לקחתי את האוטו לבדיקה במכון בדיקה מוסמך אם בן אדם רוסי כזה משוגע חחחח בודק כל דבר ,

וכעיקרון בבדיקה הגיר , מנוע ושילדה יצאו בסדר גמור מאוד ! , קומפורסיה מצויינת והייתה נזילה רק ממדגש טורבו שהבוחן אמר לי שזה לא משהו נורא כל כך ואפשר לסדר די בקלות זה גם יכול להיות רק צינור שטיפה השתחרר וצריך להדק את הסגירה שלו.

אז חזרנו למגרש מכוניות נתנו להם את הליקויים שיצאו בבדיקה כמו צמיגים ודברים כאלה כיוון פרונט וכל מיני דברים והם אמרו שהם ייסדרו במוסך עוז בצ'מפיון וייתקשרו אלינו שהכל מוכן , אז היינו צריכים לחתום על חוזה ולתת להם 3,000 שקל עירבון או במקרה של ביטול עסקה.

עכשיו לאבא שלי יש חברים טובים בצ'מפיון והם בדקו לו את ההיסטוריה של הרכב ( הוא מטופל בצ'מפיון רק ) וסיפרו לו על הבעיות שכתבתי .. עכשיו כעיקרון אני מתלבט ולא יודע מה לעשות אם לקנות את הרכב או אם לא ?

פורסם

קודם כל, צדקו מאוד החברים שמעלי שאמרו לך שרכב לא קונים מתוך לחץ. זה אמנם בריא לחלום, אבל קח בחשבון שיש הרבה רכבים כאלה בכביש, תמיד כדאי לך לבחור את הרכב הכי טוב בשבילך.

עשית טעות בסיסית בכך שהסכמת לחתום על 3,000 ש"ח דמי ביטול עסקה תמורת התיקונים שהם עושים.

כדאי שתספר כאן לחברים באיזה מגרש מדובר, כדי שאנשים ידעו ממי להיזהר.

מקובל, שלאחר שמקבלים את תוצאות הבדיקה, מאפשרים ללקוח להיכנס למוסך מתמחה כדי לקבל חוות דעת של מוסך על הממצאים.

זה מה שהיית צריך לעשות, ולא למהר ולחתום על התנאי המביש הזה.

מבחינה משפטית, ישנה כיום פסיקה עניפה שמוכר הרכב צריך לתת גילוי נאות על היסטוריית הרכב.

במקרה זה פתחו מנוע כדי להחליף בוכנות. איני בעל מקצוע, אבל אין שום סיבה שברכב עם מנוע גרמני יפתחו מנוע לאחר כ- 30,000 ק"מ.

יש לכך השלכות של ירידת ערך וגם מאוד יתכן שיש השלכות מכניות שונות כגון אכילת שמן. כדאי לברר סוגיה זו.

בכל מקרה, ואני אומר לך את זה כעו"ד, אתה יכול לטעון בפני בעל המגרש שהסתירו ממך פרט מהותי מאוד, אל תספר לו שאמרו לך את זה בצ'מפיון, כי מי שהוציא את המידע עשה זאת באופן לא חוקי. בעקרון, הבעלים של הרכב היה צריך לספק לך את כל ההיסטוריה.

תנגן על זה שהסתירו ממך מידע מהותי ואתה מתכוון לתבוע את בעל המגרש. אתה תראה שהוא כמו כלב ממושמע ירד מהסיפור, כמובן לאחר שתספר לו שאתה כותב על כך בפורומים מקצועיים וכו'.

ולהבא, דע לך שלא כדאי להראות שאתה קרוע על הרכב. גם עם בחורות לא כדאי להתנהג כך, מי שנוהג כך משלם מחיר יקר, והמבין יבין.

מאחל לך בהצלחה ואשמח לשמוע איך התקדמו העניינים.

פורסם
קודם כל, צדקו מאוד החברים שמעלי שאמרו לך שרכב לא קונים מתוך לחץ. זה אמנם בריא לחלום, אבל קח בחשבון שיש הרבה רכבים כאלה בכביש, תמיד כדאי לך לבחור את הרכב הכי טוב בשבילך.

עשית טעות בסיסית בכך שהסכמת לחתום על 3,000 ש"ח דמי ביטול עסקה תמורת התיקונים שהם עושים.

כדאי שתספר כאן לחברים באיזה מגרש מדובר, כדי שאנשים ידעו ממי להיזהר.

מקובל, שלאחר שמקבלים את תוצאות הבדיקה, מאפשרים ללקוח להיכנס למוסך מתמחה כדי לקבל חוות דעת של מוסך על הממצאים.

זה מה שהיית צריך לעשות, ולא למהר ולחתום על התנאי המביש הזה.

מבחינה משפטית, ישנה כיום פסיקה עניפה שמוכר הרכב צריך לתת גילוי נאות על היסטוריית הרכב.

במקרה זה פתחו מנוע כדי להחליף בוכנות. איני בעל מקצוע, אבל אין שום סיבה שברכב עם מנוע גרמני יפתחו מנוע לאחר כ- 30,000 ק"מ.

יש לכך השלכות של ירידת ערך וגם מאוד יתכן שיש השלכות מכניות שונות כגון אכילת שמן. כדאי לברר סוגיה זו.

בכל מקרה, ואני אומר לך את זה כעו"ד, אתה יכול לטעון בפני בעל המגרש שהסתירו ממך פרט מהותי מאוד, אל תספר לו שאמרו לך את זה בצ'מפיון, כי מי שהוציא את המידע עשה זאת באופן לא חוקי. בעקרון, הבעלים של הרכב היה צריך לספק לך את כל ההיסטוריה.

תנגן על זה שהסתירו ממך מידע מהותי ואתה מתכוון לתבוע את בעל המגרש. אתה תראה שהוא כמו כלב ממושמע ירד מהסיפור, כמובן לאחר שתספר לו שאתה כותב על כך בפורומים מקצועיים וכו'.

ולהבא, דע לך שלא כדאי להראות שאתה קרוע על הרכב. גם עם בחורות לא כדאי להתנהג כך, מי שנוהג כך משלם מחיר יקר, והמבין יבין.

מאחל לך בהצלחה ואשמח לשמוע איך התקדמו העניינים.

תודה על התשובה אחי אבל , קודם כל לא הראינו התלהבות רצינית אתה יודע פשוט התלהבות קלה כזאת אני מאמין שכל בן אדם היה מתנהג ככה , אני לא מאמין גם שאם אנשים רואים את האוטו שהם ממש אוהבים עם ק"מ מצויין יד 1 צבע כמו שרצו והכל הם לא משחקים אותה אדישים וכאילו לא אכפת להם ..

דבר שני אבא שלי דיבר אם חברים שלו שגם להם יש מגרשי מכוניות מוכרים בארץ והוא אמר שזה נכון , לרוב החברה לוקחת רק את האוטו למוסך בדיקה ולפי התוצאות האלו הם רוכשים , שזה שסיפרו לי על הבעיות בצ'מפיון אני לא הייתי צריך לדעת על כך זה הכל בזכות חבר ממש טוב של אבא שלי.

- כמו כן , את הרכב שהם קנו הם קנו מ"אוטו דיל" , שזוהי אחת החברות הגדולות בארץ למכירת מכוניות יד 2 וחדשות , כמו כן היא גם שייכת לצ'מפיון - אז אני מאמין שהם גם ידעו מאיפה הם קנו שזה מקום ממש אמין וטוב לקנות ממנו ( אנחנו קנינו מ"אוטו דיל" כמה וכמה מכוניות ואין פעם שהתאכזבנו מהם !! )

פורסם

לדעתי, תברח כל עוד נפשך בך.

לו היו מחליפים, מנוע חדש קומפלט אז זה היה מצוין.

אבל, וזה אבל גדול מנוע שנפתח, בק"מ כה נמוך זה גרוע.

פורסם

לפותח השרשור: קראתי את התגובה האחרונה שלך, ממש לא ברור מה הכוונה שלך לענין מגרשי מכוניות אחרים ולענין אוטודיל.

פתיחת מנוע בקילומטראז כה נמוך זה משהו מהותי שאסור להסתיר.

קיבלת עצה טובה לברוח, ממליץ לך לפעול בדיוק כך

פורסם

למנוע 1.8 TSI במיוחד גרסאות ראושונות יש בעיה של צריכת שמן, רינגים לא טובים. קיים recall לתיקון רכבים עם מנוע כזה בשנתון מסויים כך שזה לא משהו יוצר דופן. כך גם הגיר DSG7 ידוע כבעייתי וקיים recall להחלפה של קלאצים ומוח גיר לאלפי מכוניות.

פורסם
למנוע 1.8 TSI במיוחד גרסאות ראושונות יש בעיה של צריכת שמן, רינגים לא טובים. קיים recall לתיקון רכבים עם מנוע כזה בשנתון מסויים כך שזה לא משהו יוצר דופן. כך גם הגיר DSG7 ידוע כבעייתי וקיים recall להחלפה של קלאצים ומוח גיר לאלפי מכוניות.

רכב משנת 2009 אינו נמצא בקטגוריה של קריאת תיקון למנוע או לרינגים. בזה אתה פשוט טועה ומטעה.

ישנו נוהל מסודר של חב' פולקסווגן כולל חב' הבת, המראה כי צריכת שמן בכמות מסוימת הינה תקינה ביותר למנוע טי.אס.איי.

לכן, לענין פתיחת המנוע והחלפת צילינדרים, צריך לבדוק בדיוק ממה זה נבע.

מומלץ למי שרוצה לחסוך צרות ולא להיתקע עם רכב שיהיה קשה למכור- לא לגעת ברכב הספציפי הזה. לא חסרים רכבים אחרים עם מנוע תקין

פורסם

הסבר להן כי עקב המידע החדש באקזמפלר הזה אתה לא מעוניין כלל וכלל.

אם יש אקזמפלר אחר אצלהם שניתן להגיע לעיסקה אז בכיף.

אם לא, את העיסקה תבטל ותסביר להם שאם היית יודע את הפרטים לאישורם לא הייתי לוקח את הרכב מלכתחילה.

אין מצידך האשמות ולכן אתה לא מבקש את עלות הבדיקה שלך רק את המקדמה חזרה.

עושים בעיות, תתמודד (מכתב, עו"ד, תביעה).

אבל אם את הרכב הנ"ל אתה לא רוצה אז על תתפשר רק בגלל ששמת 3000 ש"ח מקדמה שלדעתי במוקדם או מאוחר תקבל חזרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...