Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חח כן, אם אני קובע משהו אז זה על המקום לא יכול לחכות זה הטבע שלי.

אין ספק שזה מוסיף למראה של הרכב, רק קצת מוזר שמסתכלים מהשמשה האחורית שהיא לא מושחרת ורואים את החלונות מבפנים, הייתי צריך אולי לעשות מאחורה גם 30 אחוז, אבל זה אולי בפעם אחרת, מספיק בנתיים רק קדימה ואחרורה.

גם אני לא יכול לחכות ברגע שאני צריך משהו :lol:

בחלון האחורי ממליץ לך על וילון נמתח עם סמל החברה. עושה את העבודה נראה מעולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני לא יכול לחכות ברגע שאני צריך משהו :lol:

בחלון האחורי ממליץ לך על וילון נמתח עם סמל החברה. עושה את העבודה נראה מעולה.

בדיוק מה שחשבתי וגם ערכתי את ההודעה ורשמתי את זה אבל הספקתה לצטט אותי ליפני

אתה יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בכל חנות אביזרי רכב יש כאלו. יש כמה מידות שאני לא זוכר כרגע אבל המחיר נע בין 50-70.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אל תבזבז כסף שאין לך על דברים שאתה לא צריך.

זאת רק התחלה :roll: אבל בקצב הזה אני באמת ישאר בלי כסף, ונשאר לי עוד קצת פחות מחצי מימה שעלה לי האוטו הזה (עלה לי 50)

אה כן ואני כרגע לא עובד :S

פורסם

בשביל מה שנתיים אחריות? זה יחזיק עד לטסט גג ואז כבר יכשילו אותך... אלא אם כן אתה בר מזל או מכיר מישהו וכך תוכל לשרוד את השנה הקרובה

פורסם
בשביל מה שנתיים אחריות? זה יחזיק עד לטסט גג ואז כבר יכשילו אותך... אלא אם כן אתה בר מזל או מכיר מישהו וכך תוכל לשרוד את השנה הקרובה

זה עובר טסט כמו גדול, מאחורה מותר אפילו מאה אחוז, מקדימה אסור או שמותר ממש עדין למרות שעשיתי 30 אחוז קדימה, בטסט אני בא עם שני החלונות הקדמים פתוחים ואין בעיה.

יותר מיזה לאבא שלי יש שכן שהוא בקשר טוב איתו שחלק מהשטח של מקום הטסט שייך לו והוא מכיר שם את כולם שם, אז בכלל אין בעיה, והוא גם בא איתי לשני הטסטים הקודמים.

היו צריכים להכשיל אותי על משולשים בטסט האחרון אבל לא הכשילו אמרו באמצע הטסט שצריך להחליף, יצאנו מהטסט החלפנו וחזרנו ועברנו טסט ולא רשמו שום דבר על משולשים.

בקיצור אני מסודר חוץ ממשטרות, אבל כמו שאמרתי מאחורה זה חו

קי 1000 אחוז מקדימה עשיתי עדין.

פורסם

הינה תמונות מהבוקר, יש טיפה נקודות בכמה חלונות הכי למעלה בדרך כלל איפה שהגומיות, אבל נקודות ממש קטנות, לא רואים את זה בכלל אלה רק שמסתכלים ממש ממש מקרוב, באמצע החלון אין אף נקודות, במחיר הזה 320 שקל כולל 4 משולשים זה שווה.

jr60.jpg

zpu0.jpg

hyq2.jpg

u5cn.jpg

cfan.jpg

sme8.jpg

פורסם
נראה טוב, רק חבל על שבחלון האחורי שמאלי רואים שהוא עשה פשלות.

כן זה מה שדיברתי איתו שיש שם קצת נקודות בחלון האחורי הקטן, אבל בקטנה זה רק למעלה.

פורסם
בתמונה זה נראה שיש גם משהו בחלון הגדול, יכול להיות שזה רק נראה ככה בגלל השתקפות על החלון.

תתחדש.

תודה, בדקתי את זה והפס הזה בתמונה זה לא באמת, אבל יש שם נקודה קצת יותר גדולה (קטנה אבל יותר גדולה מהאחרות)

וכן יש פשלות כל חלון שהוא עשה יש נקודות קטנות מהלמעלה של החלון, לא רואים את זה בתמונות, אבל הנקודות האלה ממש קטנות וניראות רק מקרוב.

הוא אמר שהאוטו היה מלוכלך הרבה, אבל זאת לא סיבה, הוא צריך לנקות את החלונות כמו שצריך לפני, וזה גם מה שהוא עשה.

אך אין ספק שאם הייתי בא עם אוטו נקי ומצוחצח זה היה עוזר והתוצאות היו יותר טובות, גם שטפתי את הרכב ליפני כמה ימים אבל הגשם הזה לכלך הכל.

פורסם

סתם תירוצים מהישבן. 3 שעות עבודה וזה התוצאה? קילוף באמצע? תעשה לי טובה.

השארתי את הרכב(ים) אצל צל פוינט, הלכתי לבורגראנצ'(כי זה הדרך היחידה לבזבז זמן בקניון נהריה), חזרתי אחרי 45 דקות והכל היה טיפ-טופ בלי שום נקודות, בלי קילופים, בלי בולשיט. תוצאה מושלמת.

you get what you pay for.

עבודה כזאת ב320שח עם "נקודות בקטנה בכל חלון" לא הייתי עושה גם על רכב שאני שולח לגריטה שבוע הבא, על אחת כמה וכמה סיווק 2007.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
סתם תירוצים מהישבן. 3 שעות עבודה וזה התוצאה? קילוף באמצע? תעשה לי טובה.

השארתי את הרכב(ים) אצל צל פוינט, הלכתי לבורגראנצ'(כי זה הדרך היחידה לבזבז זמן בקניון נהריה), חזרתי אחרי 45 דקות והכל היה טיפ-טופ בלי שום נקודות, בלי קילופים, בלי בולשיט. תוצאה מושלמת.

you get what you pay for.

עבודה כזאת ב320שח עם "נקודות בקטנה בכל חלון" לא הייתי עושה גם על רכב שאני שולח לגריטה שבוע הבא, על אחת כמה וכמה סיווק 2007.

וכמה שילמתה על עבודה טיפ טופ?

פורסם

כל הרכב (משולשים, אחורי, קדמי, שמשה אחורית) ב600שח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כל הרכב (משולשים, אחורי, קדמי, שמשה אחורית) ב600שח.

לא זול, אבל אבל אם אתה אומר שיצא מושלם אז קיבלת את התמורה לכסף.

אבל זה לא שאני מתבאס, יש כמה נקודות קטנות זה לא קריטי, כי גם רואים אותם רק שמסתכלים מקרוב, ובתכלס אף אחד לא מסתכל מקרוב אבל נקודות בכל זאת יש, כמובן שהייתי רוצה תוצאה מושלמת אבל ביחד למחיר זה בסדר.

בחלון האחורי אני מעדיף לא להשחיר כי אני מסתכל הרבה במראה המרכזית וצריך את החלון האחורי, אבל מה שכן הזמנתי היום וילון עם סמל של הונדה + התקנה ב 90 ש''ח, המוכר אמר יגיע יום ראשון או שני בטוח.

היום ראיתי הונדה לבנה בדיוק כמו שלי רק בלי גג, עם חלונות שחורים אחורה 90 אחוז קדימה 30-40 אחוז, היה לו גם כמה נקודות קטנות, כניראה זה תלוי במקצועיות של הבנאדם שעושה אתזה, כי כולם משתמשים פחות או יותר באותו חומר שזה גליל שחור שקוף כמו פילים של מצלמה.

• תוכן חדש...