Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב SQL

tzah_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה בחיים אולי - אני מסכים עם "קספר".

והמבין יבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקס, אני יותר מבטוח שאתה (יותר מ) יודע את זה אבל כל אלמנט ניתן לדרדר בקלות אבל לא כל סאב ישמע SQ ולא משנה אם תבנה לו תיבה מזהב מצופה ביהלומים.

ואגב, לעניות דעתי דיוויד הוא אחד האנשים היותר אובייקטיבים בפורום, אין לו ציוד שמיובא רשמית ע"י שום יבואן בארץ.

פורסם

שיהיה הכי אובייקטיבי בעולם אבל שירגע קצת.

לא כיף לכתוב בפורום שמתנהל ככה - לא כיף בכלל.

רועי - חבל שלא יצא לך לשמוע את הSA כשהיה מותקן אצלי בו זמנית האאורה היה לי ברכב השני, יכלתי להראות לך את ההבדלים המדוייקים בין סאב סופר טונאלי ומדוייק לסאב טיפה פחות טונאלי וטיפה פחות מדוייק אבל הרבה יותר חזק (אבל על רגיעון עצבני)

ההבדלים הם מינורים.

הבעיה שלי עם הSA היתה שבסוגי מוזיקה מסויימים הוא פשוט היה חזק מידי וזה היה הופך אותו לשטלתן ולכן בסוף ביחד עם הסיבות שציינתי קודם - מכרתי אותו.

ובאותה מידה אני יודע שגם סאב SQ אחר שהיה חזק באותה המידה היה עף לי מהרכב כעבור מספר חודשים - כי זה לא הטעם שלי במוזיקה.

אתה רוצה עכשיו דוגמא עוד יותר קשה?

תשים לב מה יש לי בחתימה - סאב סדרת כניסה של DD בתיבה מקורית של היצרן - היא לא פורטד והיא לא SEALED אלא יותר דומה לתיבת TL

רועי - זה הסאב הכי טוב שהיה לי עד היום למעט האאורה!

אין לו לא את הפאנצ'יות שיש לסאב וופרים האחרים שהוזכרו כאן, הוא לא תמיד הכי מדוייק שבעולם אבל זה קורה רק בטרקים שיש בהם מריחות עצבניות של באס

אבל הוא הסאב היחיד שהיכולת הטונאלית שלו מגיע לרמה שהאאורה הגיע אליה.

בניגוד לסאב שמונה אינטש הוא נשמע כמו סאב 10 אינטש ובכלל לא פראייר ובסופו של דבר הוא קולע לטעם שלי יותר מכל סאב אחר שאני זוכר בעבר.

הסאב שנשארתי איתו עד היום הכי הרבה זמן היה האינפיניטי קאפה וכשאני חושב לאחור - חבל שלא נשארתי איתו עוד קצת כי כל התחלופות של הסאב וופרים שעברו לי ברכב עד שהגעתי לאאורה ולסיז היו בסופו של דבר בכדי להגיע לאופי צליל דומה לזה של האינפיניטי - למה הייתי צריך להשאר איתו - כי התיבה שלו מראש היתה בגודל שהתאים לי בעוד זו של הסיז והאאורה - לא.

ואותו סיפור היה עם הSA שהתיבה שלו היתה ממש על הקצה כמו שאומרים אבל בסוף - מלחמות עם העגלה של הילדה הכריעה את הכף סופית והוא נמכר.

עכשיו אחרי שהגדלתי חזרה את נפח תא המטען הייתי יכול לשקול שוב מעבר לסאב גדול יותר - אבל אנחנו בכלל חושבים על עוד ילד\ילדה אז עזוב אותך :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפכתם את השרשור הזה לבית שימוש!

בכל מקרה, לגבי סאב SQL, אני הייתי פוזל יותר לכיוון של ההרץ HX, יותר מאשר לכיוון האולטימו (1000 RMS, לא ה SC)

אני באופן אישי מאוד אוהב את הסאבים של הרץ!

ה ML3000 זה אחד הסאבים הטובים ביותר שיצא לי לשמוע.

הבעיה היא שהוא נורא יקר, ודורש הגברה בריאה (750WRMS ב4 אוהם, ככה שזה מעלה את המחיר של המונו בעשרות אחוזים מאשר שאר הסאבים שהוזכרו פה)

אך אני לא יכול לפסול את הW6 ואת הID, כי לא יצא לי ממש לשמוע אותם.

את הID בעצם כן יצא לי לשמוע בעבר, אבל אין לי דעה לגביו, כי אני פשוט לא זוכר איך הוא נשמע.

לגבי ההרץ והאולטימו, אכן, האולטימו הרבה יותר מדוייק מאשר ההרץ, אבל הסאונד של ההרץ יותר קרץ לי.

אז בתור בעלים לשעבר של הסאבים של הרץ, אני בהחלט ממליץ. (רק שאצלי היו האחים הגדולים, ה15")

אבל גם כאן יש קאצ', שימוש לא נכון בסאב יגרום לו להשרף נורא מהר, וכולנו יודעים שלHX300 של הרץ יש נטיה להשרף.

ולכן יש לכוון גיינים כמו שצריך, ובשירים חזקים\נמוכים אף להנמיך את הסאב.

לגבי סאנדאון ודיסי, אני אמנע מלהגיב.

לא רוצה שיצלבו אותי כאן.

אך בהחלט לא פוסל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
מחפש סאב למטרת SQL שיתאים למגבר hifonics BXI 2010D

התקציב לסאב הוא 1500 +-.

תודה לעונים..

CEA-2006 CompliantNo

לדעתי הסאב SQL הטוב ביותר בטווח התקציב הנ"ל הוא JBL GTi W12GTi MKII

בתיבה פורט לפי הוראות היצרן.

אתה יכול להזמין את הסאב הנ"ל אצל כל משווק של ניופאן.

פורסם

fastgt-אתה מוזמן לתת לי סאב קאקי ואני אגרום לו להישמע הכי מדוייק ששמעת איי פעם

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

דווקא יכול להיות מגניב,לקנות צ׳יינה מאי ביי הכי זול ולהכין תיבה טובה

פורסם

לא הגבתי פה הרבה זמן אבל אגיב עכשיו.

אני קורא את כל האשכול הזה ואתם מתווכחים על קטנות ועל מה נישמע לכם מדוייק ומה לא מדוייק.

הכל דעות סובייקטיביות של כל אחד מסיבות כאלו ואחרות והויכוח שלכם עקר מתוכן לדעתי.

כן אפשר להכניס LELVEL 2 להשוואה אחת כי עומד באותו טווח מחירים + SQL יכול ללכת לשני כיוונים אחד יתפשר על עוצמה

בשביל איכות השני יתפשר על איכות על פני עוצמה.

עכשיו לשיקולים האחרים שנכנסים למשוואה:

1. אני פוסל קניה של IDMAX לא בגלל איכות של הסאב אלה בגלל השירות המזוויע של היבואן והיצרן החדש שהתחלף ומוכר

ריקונים לסאב ב 200$ שזה שווי של סאב חדש. הסאבים של IDMAX לא חפים מתקלות ואני אחד מאלו שנכוו מהם.

2. מוצרי JL יקרים בארץ בתור Bang for the buck הם לא כאלו טובים. יכול להיות שאני טועה אולי דברים השתנו מאז בארץ.

3. מה שכן לסאבים של DC יש אופי צליל עמום שלא חף כמעט מכל הסדרות שלהם יכול להיות שאחד יאהב את זה והשני לא שוב סובייקטיביות.

בתור אחד שהיה לו IDMAX מדובר בסאב מדהים באופי הצליל שלו לדעתי אני אהבתי אותו אבל לא רוצה לחזור אליו רק בגלל השירות ולחיות בפחד שמה הסאב יתפגר בפתאומיות ותיקון יעלה במחיר של סאב חדש.

בתור אחד שיש לו LEVEL 2 שנקנה לאחי, הסאב נותן תמורה לדעתי בעיניין העוצמה שלו יחסית לסאב כניסה. לא יצא לי לשמוע אותו

בתיבה אטומה תאמת ולא הלכתי לכיוון כזה בסאב שלו גם. אבל כמו שנאמר פה תקשיב לסאב בקוטר שאתה רוצה בתיבה אטומה אצל מישהו ותחליט אם מתאים לך או לא.

שורת המפתח תשמע את ההצעות או סאבים אחרים בטווח המחירים שאתה מעוניין להשקיע ותבחר את הסאב שאתה אהבת ואל תקשיב לשום דעה של אף אחד פה גם לא לשלי :).

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אז מה עם סיז ?

אתה יכול למצוא בפורום במכירה 8)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
חבר׳ה לא לריב!!!תפסיקו ללכלך ולצטט אחד את השני,אפשר לגרום לכל סאב אס קיו להישמע מרוח ולהפך,תיבה היא מעל ל80 אחוז תוצאה סופית.

מקס עכשיו נהייתה בחור טוב ואתה שוחר שלום.:-P

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

לא נוגעים בי-אני לא נוגע באף אחד.זה הכלל שלי!

פורסם
לא נוגעים בי-אני לא נוגע באף אחד.זה הכלל שלי!

אבל בצדיקות אתה נוגע:-D :-D שבוע טוב אח שלי

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם
לדעתי הסאב SQL הטוב ביותר בטווח התקציב הנ"ל הוא JBL GTi W12GTi MKII

בתיבה פורט לפי הוראות היצרן.

אתה יכול להזמין את הסאב הנ"ל אצל כל משווק של ניופאן.

בדקתי קצת על הסאב ולא הצלחתי להבין שתי דברים.

1) רשום שהסאב הוא Dual 6 ohm מה זה אומר?

2) האם היצור של JBL בסדרות הגבוהות הוא גם סיני?

הסאב נראה מאוד מעניין אבל כמו שכבר הבנתי מכל השרשור שעד שלא אשמע אותו לא אדע בכל מקרה אם יש אותו למשהו אשמח לשמוע אותו גם במפגש הקרוב :).

תודה לכולם.

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

• תוכן חדש...