Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל כן לנסות להבין איך יכול להיות דבר כזה - מאזדה 3 2009 שהמחירון שלה סביב ה 60 אלף נמכרת ב החל מ35 אלף? פורד פוקוס החל מ 40 אלף כמו כן גם לאנסר במחיר כזה. אני חייב לציין שמדובר על חברת ליסינג גדולה ומוכרת. שווי הקופון 1000 ש״ח. הרי ברור שמדובר אם כבר אז על רכב שעבר תאונת שילדה, אך כמובן שזה לא צויין בשומקום. העיקר לשטוף לאנשים את העיניים ולבלבל להם במוח וגם לאכזב אותם אחרי שיבינו שמדובר ככל הנראה על רכב ששווה את המחיר ולא שווה אפילו אץ הסיכון לעסקה שלו. מה שכן זה טוב לסוחרים שיכולים לעשות אחלה קופה.

פורסם

אם הרכבים הללו נסעו הרבה מאוד, מאות אלפי ק"ם, זה המחיר. ואם היו בליסינג במשרד הביטחון, אפילו פחות מזה. ואם תוסיף עוד תאונה פה ושם... מה קבלת? אז אל תתפלא אם המחיר ברצפה. יש לזה הרבה סיבות מוצדקות.

פורסם

החל מ-35, זה לא אומר שבאמת יש במלאי רכב בתמחור הזה...

תמיד תקבל את התשובה שמישהו כבר קנה את אותו רכב שעולה 35 ונשארו רק רכבים של 50 אלף ש"ח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בזמנו הייתה פרסומת לI30 החל מ40 אלף שקל בחברה כלשהי.

זה פורסם פשוט בכל מקום, כשאתה מתקשר לראות היכן יש רכבים במחיר הזה או באיזור המחיר הזה, אפילו מרוב שהתייאשתי שאלתי על 60 אלף שקל, ענו לי שאין.

גרמו לי ללכת ל2 מרכז מכירה שלהם שטענו שאין להם רכבים כאלה והם גם לא רואים במחשב. שקר פרסומי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בדיוק מה שקרה לאבא שלי בזמנו כשחיפש רכב.

"מצטערים הוא כבר נמכר, אבל יש לנו XYZ שמתאים לך" למרות שהרכב ה"מכור" עדיין כיכב בלוחות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...