Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מאוד יקר יחסית לתמורה

זאת דיבורית שלא נראית מתקדמת מי יודע מה (בלי EDR, A2DP וכו'), ועולה פי שניים מדיבוריות אחרות של חברות אמיתיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יודע שיש אחת של מוטורולה שמתקינים הרבה בארץ.

אישית אני מעדיף דיבורית נשלפת ולא קבועה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

Bury CC9040, פשוטה, אמינה וזולה.

כמדומני יש אחת למכירה פה בפורום שלא שומשה מעולם בכלום כסף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני משתמש במוטורולה TK30. מרוצה מאוד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני יודע שיש אחת של מוטורולה שמתקינים הרבה בארץ.

אישית אני מעדיף דיבורית נשלפת ולא קבועה.

הספיק לי מהנשלפות האלה, לא שוות הרבה וברגע שהסוללה נהרסת הלכה הדיבורית וכל הזמן צריך להתעסק עם להוציא אותה להטעין.

עזוב אחרי 3-4 כאלה כבר הוצאתי על זה יותר מדי וכבר הייתי קונה קבועה

פורסם

אני ממליץ לך בחום על הדיבורית הזאת:

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1852.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20116&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

יש המון פיצ'רים, דיבורית מעולה בעלת 3 רמקולים, ניתן לדבר גם בזמן חלון פתוח ולשמוע טוב מאוד.

לגבי המחיר יש עכשיו מצבעים שם ויש עליה הנחה משמעותית, אני מציע לך לבדוק אותה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אני ממליץ לך בחום על הדיבורית הזאת:

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1852.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20116&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

יש המון פיצ'רים, דיבורית מעולה בעלת 3 רמקולים, ניתן לדבר גם בזמן חלון פתוח ולשמוע טוב מאוד.

לגבי המחיר יש עכשיו מצבעים שם ויש עליה הנחה משמעותית, אני מציע לך לבדוק אותה.

תודה אני גם ראיתי אותה אך אני לא מעוניין בדיבורית ניידת שמתחברת על המגן שמש, אני משתמש בו על בסיס קבוע וזה סתם התעסקות כל פעם להפוך אותה בשביל זה.

כרגע יש לי parrot minikit plus שקניתי בבאג וגם לה יש חיישן תנועה אך זה לא להיט כי כל עוד שאני במרחק קרוב לאוטו גם אם אני לא נמצא בו היא לא נכבית ואז השיחות שלי עדיין מגיעות אליה וגם העסק הזה של החיישן לא תמיד עובד כמו שצריך והיא לפעמים לא נכבית והסוללה מתרוקנת בגלל זה, התעסקתי גם עם השירות של באג והוא נוראי והם כל הזמן טוענים שהיא תקינה ולכן בלי קשר לשרשור הזה באופן אישי לא ממליץ לאנשים לקנות ברשת הזו כי רק למכור הם יודעים.

קצת סטינו מהנושא העיקרי, אני מחפש רק המלצות על דיבורית קבועה.

לגבי המוטורולה TK30, היא חורגת לי מהתקציב וגם מתחברת למערכת של הרכב אם אני לא טועה ואני לא מתלהב מהרעיון שיתעסקו עם המערכת של הרכב ככה שאני מעדיף רמקול חיצוני ולכן הפשוטות נראות לי סבירות.

אני נוטה להאמין שאם אורנג' התקינו את ה smart הזו ללקוחות שלהם אז המוצר צריך להיות די טוב, האם לדעתכם אני טועה?

• תוכן חדש...