Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

אז שרשור בנוגע לריפודים פתחתי בנפרד כי שם החלטתי לא להמשיך להשתמש ב APC של שופרסל עקב הריח החריף.

בכל מקרה, השתמשתי ב APC למקומות אחרים בפולו 2007 של הוריי בדילול של 1:10 והבאתי לפניכם תוצאות.

תא מנוע, נמחקה לי התמונה מלפני אבל זה היה ממש מזעזע הכל היה אבק+בוץ (אנחנו גרים בבאר שבע):

wtmdhnwyfctc.jpg

zyhojnmjmymd.jpg

כמו כן ניקיתי גם את הגריל שהיה מטונף:

לפני:

mezj3iwnon0u.jpg

n2lzmwjyydhn.jpg

אחרי:

3immnenhngtm.jpg

zom0jjyyu1dd.jpg

כמובן שהיא עברה מקלחת כללית וניקוי פנימי (לא השתמשתי ב APC על הצבע חלילה אלא בשמפו יעודי)

y2qbmhyzmodl.jpg

ולבסוף, Last Touch של מגווירס ;)

wzb4qzmmjymj.jpg

החומר של שופרסל עושה את העבודה, החיסרון העיקרי שלו זה הריח. גם כשניקיתי את המנוע עלו אדים כי המנוע היה קצת חם וזה ריח נוראי. לא שאני חושב שחומרים אחרים ידידותיים יותר לריאות ולגוף, אבל זו נקודה מעניינת למחשבה.

מה גם שראיתי שבמרכיבים שלו רשום שהוא מכיל 1% סודה קאוסטית, אולי המומחים כאן לכימיה יוכלו לומר לנו האם זה עלול לגרום לנזקים בעתיד ומעניין באמת להשוות את המרכיבים ל APC של מגוואיירס למשל או CG.

שבוע טוב,

איתמר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי חברים טעות שלי התמונות של המנוע לפני לא נחמקו, כניראה שמרוב חומרי ניקוי התמסטלתי :lol: .

האמת שגם אני מפחד לגביי ניקוי המנוע וקצת חושש לגביי נזק אפשרי (גם מהמים וגם מה APC עצמו שהוא חומר חריף), השתדלתי להיות כמה שיותר זהיר. ריססתי את ה APC, המתנתי מס' דקות ואז שטפתי בזהירות בעזרת הגרניק אבל עם ראש הניקוי שמפזר את המים כמו ספריי. השתדלתי לא לפגוע ברכיבים חשמליים.

yyz2wok1me2d.jpg

nt2iatgnmy2w.jpg

wgummiyzzy4z.jpg

כפי שניתן לראות בהודעתי הקודמת, אמנם המנוע נוקה אבל לא לחלוטין, עדיין יש כתמים שלא ירדו. אולי אם הייתי מדלל ביחס גבוהה יותר של APC הייתי מקבל תוצאות טובות יותר.

פורסם

עושה רושם שהחומר עשה עבודה טובה. הריח החריף לא כל כך מורגש כניראה שכל אחד והרגישות שלו, לי בכל אופן זה לא הפריע לקרצף את החישוקים במשך 2-3 שעות בדילול הרבה יותר נמוך 1:3 ולא הרגשתי חריפות יוצאת דופן. בסה"כ הריח שלו מזכיר ריח של חומרי נקיון. זה הכל.

מה שכן,

צריך לראות שאפילו שהוא בדילול גבוה של 1:10 החומר לא גורם נזק לכל הפלסטיקה בתא המנוע עם הזמן , כמו דהייה.

אני הייתי מאוד לחוץ על החישוקים שלי, שאחרי שסיימתי לקרצף עם החומר, שטפתי עם הרבה מים זורמים, הכנתי דלי עם שמפו ועברתי על כל החישוקים שוב עם שמפו מכיל ווקס. בנוסף ריססתי עליהם מרכך מהול במים ואז שטפתי . אל תשאלו למה המרכך.

סה"כ די מלחיץ , כי זה סוג של ניסוי. אני בכל מקרה בחרתי להפסיק.

אולי אשתמש בו לניקוי בית הגלגלים שם כל הבוץ והלכלוך, ואזור לא חשוף לעין.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מתאים לריפוד הגג ולריפוד בכללי

לניקוי פנים שזה שטיחים פלסטיקים וריפוד אני עושה 1/10 (כוס אחת של החומר ועשר של מים)

מקפיץ ברשותכם

האם אפשר לקבל ממצאים 8 חודשים אחרי שנכתבו ההודעות? האם אפשר לראות תמונות?

אני רוצה לנסות את התכשיר ברכבי (מאזדה 3, ריפוד ושטיחים שחורים, תקרה אפורה)

האם ישנם נזקים? האם הריח חזק ונשאר לזמן רב?

תודה מראש על התשובות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני יכול לדווח שלא נוצר נזק כתוצאה מהשימוש, אין כתמים שנוצרו בעקבות השימוש. את הריח החזק אתה לא מרגיש כי אתה מדלל 1:10 בשימוש על ריפודים. תרכיז מלא ויחס דילול נמוך גורמים לתופעות לוואי של ריח חריף וצריבה. במהלך העבודה הרכב ממלא פתוח ולכן אין לזה השפעה. בהצלחה.

• תוכן חדש...