Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהירות מעל 220.

שכחת לציין שאתה גר בגרמניה ליד האוטוסטרדות ולא בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה הקשר? שיציין דברים רלוונטיים, מה שכתב nimnim. איפה הוא גר ומה מותר שם זה בינו לבין המשטרה, לא בינו לפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לאון FR/ קופרה משנתונים 09-11 תיתן לך את הביצועים אותם אתה מחפש עם אופציה גדולה לשיפור בהמשך.

נתוני יצרן:

FR- 6.9 0-100

קופרה- 6.4 0-100

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איפה הוא גר ומה מותר שם זה בינו לבין המשטרה, לא בינו לפורום.

זה גם בינו לבין האנשים שהוא הולך להרוג...

אם מישהו היה שואל מה הדרך הכי טובה להעלים מס או לשדוד בנק גם היית חושב שצריך לעזור לו, ושזה שהסיפור לא ממש חוקי זה בינו לבין המשטרה?

פורסם

לא, כי יש הבדל בין עבירות פליליות להתחסדות בפורום רכב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא, כי יש הבדל בין עבירות פליליות להתחסדות בפורום רכב.

לא התחסדות ולא נעליים.

גם אני לא נוסע תמיד רק במהירות המותרת על פי חוק, ובכביש 6 או כביש החוף אין לי שום בעיה לשייט בכיף שלי על 120-130, אבל מי שמחפש לנסוע בכבישי הארץ 220 קמ"ש מחפש לסכן נפשות פשוטו כמשמעו.

פורסם

מהירות היא פונקציה של שמירת מרחק ושדה ראיה. 250 על כביש 6 ב-5:30 בבוקר מסוכן פחות מ-50 ברחוב עירוני צר ב-7:45 כשכולם הולכים לבית ספר.

זה שאתה נוסע 120 או 130 בכביש בו בטוח לחלוטין לנסוע 150-160 לא עושה אותך מתחסד פחות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

150 או 160 אולי בטוח לנסוע בו, אם יש לך רכב יציב במיוחד, אבל 220 זה עולם אחר לגמרי. אתה מוזמן לקרוא קצת על הדרך בה נסללים ומתוחזקים כבישי האוטובאן נטולי הגבלת המהירות בגרמניה, כדי לאפשר נסיעה בטוחה במהירויות כאלה. אחר כך תחזור אלי ותספר לי אם סטנדרטים דומים נהוגים בכביש 6.

מאחל לך שלא תהרוג אף אחד.

פורסם
מהירות היא פונקציה של שמירת מרחק ושדה ראיה. 250 על כביש 6 ב-5:30 בבוקר מסוכן פחות מ-50 ברחוב עירוני צר ב-7:45 כשכולם הולכים לבית ספר.

זה שאתה נוסע 120 או 130 בכביש בו בטוח לחלוטין לנסוע 150-160 לא עושה אותך מתחסד פחות.

עוד לא החלטתי אם אתה רציני או סתם עושה את עצמך.

מעבר לזה שהכבישים בארץ (וממש לא משנה איזה תבחר - על כביש 6 או ברחוב עירוני צר) לא מתאימים לנסיעה במהירויות של 200 קמ"ש וצפונה, אלא גם אם אתה חושב שאתה ילד טוב כשאתה נוסע 150-160 בכביש בו המהירות הממוצעת שנוסעים היא 120 קמ"ש, אתה מסכן את עצמך ואת הסביבה.

רוב הנהגים בארץ לא שומרים על המהירות המותרת. כל אחד עושה את השיקולים שלו ובוחר את המהירות שנראית לו סבירה לדרך בה היא נוסע. מכאן ועד 220 קמ"ש הדרך ארוכה מאד.

ואגב, זה שהחוק הגדיר את זה כעבירת תנועה, זה לא טוב יותר מעבירה פלילית.

פורסם

יניב_ה:

את הרצינות שלי אני בוודאי לא צריך להוכיח כאן. בין אם אני ילד טוב או רע, את השיקולים שלי, בין העיקריים בהם שטף התנועה ומהירותי היחסית אליה, אני יודע לעשות. אם קראת את מה שכתבתי מעבר למספר ה"מפחיד", היית מבין זאת. אבל הי, ססמאות הרבה יותר קל לזרוק.

benny.zhit:

150 או 160 לא מצריכים רכב יציב באופן מיוחד, אלא כל רכב משפחתי מתוחזק סביר (מצב מכאני, צמיגים, בלמים) שיוצר ב-20-30 השנים האחרונות ומספיק חזק להגיע למהירויות האלה. אם אתה באמת סבור שצריך רכב מיוחד מעבר לכך - תבדוק את רמת הנהיגה שלך. רמז - לא זה המדד לנהיגה טובה, ואם זה אתגר בשבילך - אתה בבעיה מסויימת. לא זה גם המדד לרכב שלך (מעבר לצמיגים טובים), ואם אתה חושש שהרכב לא יעמוד בכך, או שאתה לא מבין ברכב שלך, או שהוא במצב קטטוני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן - סבבה, אתה גבר גבר שיכול לנהוג 220 קמ"ש על כביש 6, וכל השאר כאן הם מתחסדים שלא מודעים ליכולות האדירות של הרכבים שלהם ושל כבישי ישראל, או לחילופין לא יודעים לנהוג (כי כידוע הנהגים הכי טובים הם אלה שדוהרים 70 קמ"ש יותר מהר משאר הרכבים על הכביש). מקווה לא לראות אותך יום אחד בצד הדרך מוכיח לי שאני צודק. כל טוב.

פורסם

פה זה פורים יעוץ רכב לא פורום מתחסדים.

אין לכם משהו ענייני להגיב אל תגיבו.

בן אדם ביקש המלצה לרכב לא דעה על המהירות ומצב הכבישים בארץ.

לענייניו, אני הייתי הולך יותר בכיוון של sti, הכול שאלה אם אתה מסוגל לעמוד בהוצאות האחזקה של רכב כזה, שיהיו יקרים בהרבה מהוצאות אחזקה של קופרה.

אבל אתה מקבל רכב הרבה יותר טוב בכל פרמטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...