Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבקש המלצה ל 4 צמיגים לא יקרים 195 60 r 15 שימוש עיקרי נסיעות בתוך העיר מידי פעם לצפון (גר באילת)

תודה.

מה לגבי מקסיס או פלקן?

פורסם

פאלקן ZE912 יספקו את הסחורה כנראה במחיר-תועלת הטוב היותר.

יש גם Toyo CF2, KLEBER DYNAXER HP3 וכו' וכו' כמו שמופיע בשרשורים רבים פה (כהמלצות לציגים במידות "סטנדרטיות").

בדוק בצמיגיה הקרובה אליך מועד יצור ומחיר, ואם יש ספק חזור לכאן לפני הרכישה.

פורסם

בדקתי באחד הפנצריות על הפלקן והוא אמר חס וחלילה לא מחזיק את הצמיג הזה הוא אצלי ברשימה השחורה מנסיון ועוד כמה .מה תגידו? רוצים למכור ללקוח מה שהם רוצים.לטענתו מקסיס יותר טובים.

פורסם

יש את הקלבר DYNAXER HP3 ממחיר של 370 שקל

מעליו יש לך את הקונטיננטל PREMIUMCONTACT 2 ממחיר של 400 שקל לצמיג

באותו מחיר יש לך גם את המישלין ENERGY SAVER+ GRNX אך לדעתי פחות טוב באחיזה (בגלל שהוא ירוק)

במחיכ של כ 430 שקל יש לך את היוקוהומה C.drive

קובי

:-)

פורסם

דבר ידוע הוא שבעלי הצמיגיות (חלקם לפחות) נוטים לתעדף צמיג זה או אחר, לרוב בשל רווח טוב יותר עליהם.

אם תבצע חיפוש בפורום, תמצא המלצות רבות לצמיג ZE912. ולגבי המקסיס, תלוי באיזה דגם מדובר.

תוכל לבקש רשימת דגמים (לא רק שם של חברה) ומחירים מאותה צמיגיה, אך רצוי גם מאחרות אם ישנן באזורך, ולחזור לפה להתייעצות נוספת.

פורסם

קלבר HP3 צמיג מצוין ולא כזה יקר.

יש צמיג חדש בארץ עכשיו שנקרא RIKEN זה צמיג אירופאי במחיר של צמיג סיני..

שווה בדיקה.

הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר..

פורסם
דבר ידוע הוא שבעלי הצמיגיות (חלקם לפחות) נוטים לתעדף צמיג זה או אחר, לרוב בשל רווח טוב יותר עליהם.

אם תבצע חיפוש בפורום, תמצא המלצות רבות לצמיג ZE912. ולגבי המקסיס, תלוי באיזה דגם מדובר.

תוכל לבקש רשימת דגמים (לא רק שם של חברה) ומחירים מאותה צמיגיה, אך רצוי גם מאחרות אם ישנן באזורך, ולחזור לפה להתייעצות נוספת.

דגם המקסיס ma-p1

http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Passenger/MA-P1.aspx

פורסם

אני הייתי הולך על הקונטיננטל שרשמתי לך למעלה PREMIUMCONTACT 2

ואם לא הוא בעדיפות שניה הייתי הולך על היוקוהומה C.Drive

עדיפות שלישית הייתי הולך על הקלבר

שני הצמיגים האלה יותר טובים הן מהפלקן והן מהמקסיס ומהרבה אחרים גם, מה גם שהפרש המחיר ממש מזערי.

צמיגים טובים מאד ולא שווה לקחת פחות מהם.

קובי

:-)

פורסם

צריך לאחר החלפת 4צמיגים כוון פרונט כי ההגה נוטה ימינה (הצמיגים הקודמים היו שחוקים) .והשאלה אם הנטייה קשורה להחלפת ציריה בגלגל ימין לפני 4 חודשים(ב.טסט).תודה

• תוכן חדש...