Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 בישראל - מחיר החל מ-99,990 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע בדקתי 2008 בצרפת, רכב נחמד בהחלט. כתבה תעלה בימים הקרובים לאתר יד2.

20131106_145902A.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין איך המנועים האלה יזיזו אותו (מה המשקל העצמי שלו אגב?!) אני מהמר על 15 שניות 0-100 :lol:

אם היית טורח לקרוא את הפיסקה שהגבת אליה היית רואה שכתוב שם זינוק מאפס למאה ב 11.2 שניות. לא חושב שמישהו קונה מכוניות כאלה כדי לעשות התערבויות באילון או ביציאה מרמזורים. יש נתונים שלא רלוונטים לכל רכב כמו שלא מעניין איזה תא מטען יש לRCZ.

פורסם
תראה, ה-C3 פיקאסו דיזל רובוטית נמכרת ב-124 אם אני לא טועה. אולי המחירים שנתנו לובינסקי הם מחירים כדי לתת מבצעים והורדת מחירים בהמשך (ראה ערך 208).

גם יש סיכוי שמחכים לכניסת יורו 6 לתוקף. שם יצומצמו פליטת המזהמים והציון הירוק שוב ירד.

אלעד

תתעדכן, ה-C3 פיקאסו הרובוטית עלתה ל-130.

עכשיו גם התחילו לשווק פיג'ו 301/סי אליזה עם מנוע 1.2 ותיבה רובוטית ב-100,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בהתחשב בזה ש(זמנית)ניתן לקנות קרוז 1.6 אוטומטית ב92K, לא יודע מי יסתכל לכיוון סי-אליזה 1.2 רובוטית ב100K..

(למען ההגינות - יכול להיות שיש 301/סי מליסינג יד1 0קמ במחיר יותר נמוך.. לא יודע, לא בדקתי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם היית טורח לקרוא את הפיסקה שהגבת אליה היית רואה שכתוב שם זינוק מאפס למאה ב 11.2 שניות. לא חושב שמישהו קונה מכוניות כאלה כדי לעשות התערבויות באילון או ביציאה מרמזורים. יש נתונים שלא רלוונטים לכל רכב כמו שלא מעניין איזה תא מטען יש לRCZ.

דווקא לRCZ יש תא מטען גדול באופן מפתיע למדי.:lol:

אבל כן אתה צודק- מי שיקנה את הרכב הזה לא יעשה מרוצים ולא ימדוד 0-100 כל ערב.

אותי יותר מעניין זה האם, כמו בחלק גדול מהמקרים של לובינסקי, זה המחיר שישאר עוד הרבה זמן או שעוד כמה חודשים נמצא אותה נמכרת ב90K באיזה מבצע (או אפילו פחות) ואז זה פשוט המחיר שישאר?

פורסם
תתעדכן, ה-C3 פיקאסו הרובוטית עלתה ל-130.

עכשיו גם התחילו לשווק פיג'ו 301/סי אליזה עם מנוע 1.2 ותיבה רובוטית ב-100,000 שקלים.

בדקתי באתר של סיטרואן עכשיו.

123,000 שקלים.

אני לא הולך לבדוק כל יום בסוכנות כמה עולה הרכב.

אגב, אם מחיר של רכב עולה בסוכנות, רואים השפעה בדרך כלל גם על המשומשות. אצלי לא ראיתי עליה.

אלעד

Screenshot_2013-11-18-16-46-49-1-1.jpg

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מאותה תמונה - C3 פיקאסו דיזל ידנית 113K :shock:

הייתי בטוח שהפלואנס היא הדיזל הכי זולה בישראל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

את האמת צודק..:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

כתבתי את ההודעה מהסלולרי והמחירון הוא מהאתר המותאם של סיטרואן ישראל. כנראה שמישהו שם לא עדכן את המחיר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...