Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לנתניה מכיוון כפס ובאמצע כביש מהיר פתאום היה תמרור שמגביל את המהירות ל60 , הורדתי את המהירות ל60 אבל זה הרגיש לי כאילו האוטו לא זז ,אז הגברתי קצת את המהירות(הרכב עוד היה בתנופה מהכביש המהיר) ומצד ימין היה מד מהירות נייח שהראה שנסעתי על 75 , אני אקבל דוח על דבר כזה?

ד״א אני נהג חדש

פורסם

השלטים המציגים את מהירות הנסיעה אינם משמשים לאכיפה של עבירות מהירות אלא נועדו לתת לנהג משוב על מהירות נסיעתו.

גם אם היה מדובר במצלמת מהירות או מד מהירות , סביר שחריגה של 15 קמ"ש בנסיבות אלה לא הייתה גוררת דו"ח.

פורסם
השלטים המציגים את מהירות הנסיעה אינם משמשים לאכיפה של עבירות מהירות אלא נועדו לתת לנהג משוב על מהירות נסיעתו.

גם אם היה מדובר במצלמת מהירות או מד מהירות , סביר שחריגה של 15 קמ"ש בנסיבות אלה לא הייתה גוררת דו"ח.

טוב לדעת , תודה :)

פורסם
אתמול נסעתי לנתניה מכיוון כפס ובאמצע כביש מהיר פתאום היה תמרור שמגביל את המהירות ל60 , הורדתי את המהירות ל60 אבל זה הרגיש לי כאילו האוטו לא זז ,אז הגברתי קצת את המהירות(הרכב עוד היה בתנופה מהכביש המהיר) ומצד ימין היה מד מהירות נייח שהראה שנסעתי על 75 , אני אקבל דוח על דבר כזה?

ד״א אני נהג חדש

אני רוצה להבין את צורת המחשבה שלך.

"60? אוקיי, אני אציית לחוק"

"באאאא, זה איטי מדיי! לעזאזל עם החוק!"

"אוי לא, נהגתי מהר מדיי ועברתי על החוק!"

"מה אם אני אקבל דו"ח? אולי הייתי צריך לחשוב על זה לפני שנסעתי מהר יותר סתם כי לא כיף לי לנסוע ב60?"

אבל אל תדאג. 99% שאתה לא מקבל דו"ח. המצלמות האלו לא אוכפות מהירות, גם אם תעבור אותן ב200 קמ"ש מעל המותר. אבל לך תדע אם לא הייתה מאזדה 6 לבנה עם חלונות מושחרים מאחורי המד מהירות הזה. :lol:

• תוכן חדש...