Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 30K, נסיעות עירוניות בירושלים, אפשר ידני, התלבטתי בין פנדה לפונטו גרנדה ? מה עדיף? אם ישלכם צה אחרת אשמח לקבל. חשוב מאוד צריכת דלק אמינות ואחזקה קלה (יותר מאיכות הנסיעה) לאישה וילד. תודה:wink:

פורסם

בתור בעלים של פנדה, אני יכול להגיד לך שהיא נבחרה מהסיבות הלא נכונות (קשור לאישה..עזוב :) והגרנדה עדיפה עליה מכל בחינה. תשתדל לקחת אחת כזו ידנית ואז גם תהנה (סביר להניח) מאמינות גבוהה יחסית, מחיסכון בדלק ואפילו ביצועים עדיפים.

עוד יתרון שלה על הפנדה זה הבטיחות המצוינת ומרווח הפנים

פורסם

דווקא לירושלים מבחינת חניה הפנדה תתאים,הגרנדה תהיה חזקה רק אם זה 1.4,כמו כן הפנדה חסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם,

פונטו גרנדה 1400 ישני כמעט לא נמצא.

לכן נשאר לי פונטו ספייס שנה 2006 (עד 17K ) _ (לא ישן מידי ?? )

או פנדה עד 30K

מה עדיף מבחינת תמורה לכסף ?

שוב תודה

פורסם

תלוי כמה אתה רוצה להשקיע,הספייס גם מאוד חסכונית ומוצלחת,היא יותר גדולה מהפנדה.

אם אתה רוצה להשקיע 30 אני מאמין תוכל לקנות פנדה 2009-10

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספייס תהיה הבחירה הטובה ביותר.

אם אין לך בעיה לידני, אז הגרנדה הרבה יותר מעוצבת וגדולה.

אם אתה רוצה חסכון וטיפולים זולים ורכב אמין וזול, אז פנדה.

כולן טובות.

פורסם

פנדה בשנתונים האלה היא עם מנוע 60 כ"ס. גרנדה עם 65 כ"ס (מנוע 1.2).

הגרנדה יותר גדולה ומרווחת, מעוצבת יותר טוב.

היא פחות חסכונית מהפנדה אבל ממש בקצת.

אם אתה מחפש לחסוך, שתיהן טובות. אם אתה מחפש גם להיכנס לחניות שבחיים לא חשבת להיכנס אליהן, הפנדה עדיפה.

אני ביצעתי מעבר מפונטו ספייס לפנדה 2011 (עם 69 כ"ס) והרגשתי שיפור בסחיבה ושיפור ביכולת שלי למצוא חניה - במקביל לירידה בכמות הקניות שאני יכול לדחוס לתא המטען. את החוסר הזה השלמתי בעזרת פטנט נחמד שהזמנתי בEBAY, של וו שנתלה על משענות הראש ומחזיק את השקיות העודפות.

• תוכן חדש...