Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת WIFI ביתי

Romek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי היה שרשור בנושא ואולי לא, אבל הנה:

בביתי יש מחשב נייח אחד שמחובר דרך מודם של הוט לאינטרנט.

יש לי גם לפטופ, אבל אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט באמצעות WIFI.

מה אני צריך לטובת הנושא?

מתחדשת*

פורסם
נת"ב...

חתיכת סרט להוציא כבל מהממ"ד באופן קבוע.

מה זה נת"ב?

אם יש בממ"ד שקע טלפון, או פטישון בהשג יד, זה לא סיפור.

נראה לי עדיף על משדרים רבי עוצמה וריפיטרים.

:turn-l:
פורסם

נת"ב: נקודת תורפה בטיחותית...

מושג צבאי שמסמל פלונטר :lol:

קודם אני אקנה את הצעצוע, אח"כ נבחן רולוקיישן עבורו.

אגב, ברשתות בארץ אפשר למצוא כאלו החל מ 45 ש"ח. ישמשהו מיוחד שצריך לוודא שקיים בהם? (תמיכה ב AP)?

מתחדשת*

פורסם
או לקנות בחמישה-שה דולרים מתאם רשת שתומך ב- AP ולחבר אותו למחשב הנייח.

http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-Wireless-Nano-WiFi-Adapter-150Mbps-Lan-Network-Card-wpa-WPA-PSK-AP-/360670214422?pt=US_USB_Bluetooth_Adapters_Dongles&hash=item53f99eb916

יש לך ניסיון עם המתאם הזה ? הגדרות AP או שיתוף אינטרנט ללא ראורטר הם לא פשוטות ב-XP למשל.

השבוע ניסיתי להתקין/להגדיר לידידה מוצר של TP-LINK דגם TL-WN812N על מערכת הפעלה XP ולא הצלחתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמובן. זה פשוט ביותר. הדבר הזה מריץ SOFT AP. ניתן להגדיר שם רשת, אבטחה וכל מה שנדרש. לא צריך להגדיר שום דבר במערכת ההפעלה - רק בדרייבר של הדונגל.

היתרון: זול וקל.

החסרון: המחשב צריך לפעול. ביצועים נמוכים יותר (רץ בתכנה על ה- PC).

:turn-l:
  • תוכן חדש...