Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה מקרה שרכב פגע ברכב של חבר, ולא השאירה פתק הכולל פרטים.

הכל מוקלט ב DVR אבל לא רואים את הספרות הראשונות של הלוחית רישוי.

אולי מישהו ראה או מכיר את הרכב או את הגברת. דרוש מספר מלא לטובת פנייה לביטוח.

q1f1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

תודה לעוזרים

לינק לוידאו

http://youtu.be/XGCQhfjux0A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

צפיתי גם בסרטון כמה וכמה פעמים וכמו שאמר אלפא זה או 11-536-14 או 11-336-14.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האם נגרם נזק, ומהי הערכת הנזק?

דבר שני רואים תזוזה של התמונה, ולאחר מכן רכב נעצר ואשה יורדת ממנו, הולכת אל מאחורי טווח הצילום, וחוזרת לרכב. שאר הדברים הם בגדר השערות, לא הייתי אומר שהכל מוקלט.

אם הייתה גם מצלמה אחורית, היה יותר ברור מה קרה שם.

פורסם

אני רואה 11-236-14.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שחשוב זה 3 המספרים האמצעיים, כל השאר תוספת נחמדה.

גש למשטרה עם 3 הספרות האמצעיות ותציין שזו ניסאן אלמרה שחורה. תתלונן על פגע וברח והם כבר ימצאו את שאר הפרטים על הנהגת האדיבה שאוהבת כל כך להוסיף קישוטים לרכבים של אחרים כשהיא חונה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עכשיו למדתי למה כדאי להשקיע עוד כמה שקלים בשביל מצלמה קצת יותר איכותית, חשבתי כבר לקנות את הזולה ביותר :\

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני רק שאלה.

המצלמה מצלמת אצלו כל הזמן 24 שעות ביממה?

ואני מקווה שתכניסו לה את השטרונגול הכי גדול שאפשרי.

מילא היא שמה זין על הרכב שנפגע,

אבל היא אפילו לא בדקה מה הנזק לרכב שלה.

הזויה.

• תוכן חדש...