Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די ברור שעניין הלנדקורזר הא בגדר הלצה והגזמה.

לגבי בחירת הרכב - השאלה היא מה חשוב לפות"ש:

אם מה שחשוב לו הוא הנושא הכלכלי - שיבחר בסוזוקי.

אם מה שחשוב לו הוא האבזור - שיבחר ברנו.

ובכל מקרה - לא יזיק לבצע נסיעת מבחן בשני הדגמים. הבעיה היא שהסוזוקי עלולה לא לחכות לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממש לא שלילי, רק לא אוהב מגמתיות. זה שלמישהו יש קליאו לא אומר שזה הרכב היחיד בעולם. וכן, ודאי שעשיתי נסיעת מבחן על הקליאו האוטמטית אמנם, ואני אומר - יחסית למחיר (היקר) התאכזבתי. הרכב נראה מעולה, מאובזר יחסית, וזהו. ממנוע טורבו הייתי מצפה לביצועים הרבה יותר טובים. גם במבחני ההשוואה, הפיאסטה והאיביזה השאירו לה אבק. הרכב לא נוח, קופץ מכל בור קטן, צפוף מאוד מאחורה, פלסטיקה פשוטה, שדה ראייה לקוי מאוד לצדדים וצריכת דלק לא מספיק טובה למנוע טורבו.

לא חוכמה להמליץ על רכב שוב ושוב בלי למנות את החסרונות שלו. אם הייתם אומרים לי שהמחיר 80-85 ל-1.2, הייתי אומר שהרכב נותן תמורה טובה למחיר. אם לוקחים את הגרסה המאובזרת, המחיר מגיע ל-110 אלף. עם כל הכבוד, זה מחיר הזוי, שמתקרב לסיאט לאון ולרכבים משפחתיים הרבה יותר טובים.

זו הדעה שלי.

פורסם
האמת היא שגם התגובה שלך לא שווה הרבה , מבחנים בארץ ובחו"ל מציירים רכב אשר מהווה תמורה טובה מאוד למחירו , ורכב טוב בפני עצמו.

ברור שהוא נותן תמורה למחיר, אבל המחיר שם הוא כמו פה? ההשוואה שלך לא נכונה. להוציא 110 אלף על סופר מיני זה הזוי. היום אתה יכול לקנות רכבים לא פחות טובים ב-85 אלף ביד ראשונה מליסינג. אם גם הקליאו תימכר שם, אולי יהיה אפשר לדבר על תמורה הולמת למחיר.

פורסם
אני ממש לא שלילי, רק לא אוהב מגמתיות. זה שלמישהו יש קליאו לא אומר שזה הרכב היחיד בעולם. וכן, ודאי שעשיתי נסיעת מבחן על הקליאו האוטמטית אמנם, ואני אומר - יחסית למחיר (היקר) התאכזבתי. הרכב נראה מעולה, מאובזר יחסית, וזהו. ממנוע טורבו הייתי מצפה לביצועים הרבה יותר טובים. גם במבחני ההשוואה, הפיאסטה והאיביזה השאירו לה אבק. הרכב לא נוח, קופץ מכל בור קטן, צפוף מאוד מאחורה, פלסטיקה פשוטה, שדה ראייה לקוי מאוד לצדדים וצריכת דלק לא מספיק טובה למנוע טורבו.

לא חוכמה להמליץ על רכב שוב ושוב בלי למנות את החסרונות שלו. אם הייתם אומרים לי שהמחיר 80-85 ל-1.2, הייתי אומר שהרכב נותן תמורה טובה למחיר. אם לוקחים את הגרסה המאובזרת, המחיר מגיע ל-110 אלף. עם כל הכבוד, זה מחיר הזוי, שמתקרב לסיאט לאון ולרכבים משפחתיים הרבה יותר טובים.

זו הדעה שלי.

זה יופי שרשמת ביקורת. רק חבל שהדגם שהתייחס אליו פותח השרשור הוא ה 0.9 הידני. מה שמציב אותו בגזרת מחיר של 85K. ביחס למתחרות היא האופציה העדיפה ( אולי פרט ל 208 ).

מגמתיות? לא חושב. נסה לעקוב קצת אחרי ההודעות שלי בחודש הקרוב. קשה לי להאמין שהמלצתי למי שחיפש משפחתית ב 90K - קליאו ידנית. מי שחיפש סופר מיני הנותנת תמורה גבוהה למחיר ביחס למתחרות כן המלצתי בלב שלם על הקליאו, ואני לא חוזר בי. אם זה מספיק טוב בשבילי, זה גם טוב בשביל אחרים.

דרך אגב אם אתה מתלונן על סופר מיני במחיר מופרז כדאי שתסקור את הפולו (114K), הג'אז (117K) והיאריס (118K). כשאתה מתסכל על המתחרות, המחיר של הקליאו לא נורא כל כך. ואם תשווה אותה לפיאסטה המהוללת - אז פערי המחיר ( ברמת האבזור הנמוכה, שעדיין מאובזרת יותר מהפיאסטה ) הם 5K. לא שובר עסקה למי שמוציא 100K על רכב חדש.

פורסם
לא אוהב מגמתיות. זה שלמישהו יש קליאו לא אומר שזה הרכב היחיד בעולם.

קצת מצחיק לשמוע את זה ממישהו שחופר על הפיאסטה בכל הזדמנות אפשרית...

פורסם
זה יופי שרשמת ביקורת. רק חבל שהדגם שהתייחס אליו פותח השרשור הוא ה 0.9 הידני. מה שמציב אותו בגזרת מחיר של 85K. ביחס למתחרות היא האופציה העדיפה ( אולי פרט ל 208 ).

מגמתיות? לא חושב. נסה לעקוב קצת אחרי ההודעות שלי בחודש הקרוב. קשה לי להאמין שהמלצתי למי שחיפש משפחתית ב 90K - קליאו ידנית. מי שחיפש סופר מיני הנותנת תמורה גבוהה למחיר ביחס למתחרות כן המלצתי בלב שלם על הקליאו, ואני לא חוזר בי. אם זה מספיק טוב בשבילי, זה גם טוב בשביל אחרים.

דרך אגב אם אתה מתלונן על סופר מיני במחיר מופרז כדאי שתסקור את הפולו (114K), הג'אז (117K) והיאריס (118K). כשאתה מתסכל על המתחרות, המחיר של הקליאו לא נורא כל כך. ואם תשווה אותה לפיאסטה המהוללת - אז פערי המחיר ( ברמת האבזור הנמוכה, שעדיין מאובזרת יותר מהפיאסטה ) הם 5K. לא שובר עסקה למי שמוציא 100K על רכב חדש.

מסכים איתך לגמרי. ואני בטוח שנמכרו רכבים ספורים כאלה. אלה מחירים בדיוניים במקרה הטוב. בתכלס, עצוב. אותם רכבים עולים חצי מחיר בחו"ל ואולי אפילו פחות. אין שום סופר מיני בישראל ששווה יותר מ-90 אלף.

פורסם

ומה עם מאזדה 2 ויונדאי i20 מצדיקות 100+k ?

שלא תטעה לרגע זה מחירון מנופח עבור ובשביל חברות ליסינג / השכרה ושום סופר מיני בדגם המאבוזר ביותר לא שווה יותר מ90k אבל זה המצב ידידי קרסו בדיוק כמו שאר היבואנים ממשיכים בקו תיאום המחירים (מישהו אמר משפחתיות עולות 128-132 אלש אצל כל היבואנים ? )

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מסכים איתך לגמרי. ואני בטוח שנמכרו רכבים ספורים כאלה. אלה מחירים בדיוניים במקרה הטוב. בתכלס, עצוב. אותם רכבים עולים חצי מחיר בחו"ל ואולי אפילו פחות. אין שום סופר מיני בישראל ששווה יותר מ-90 אלף.

מסכים בהחלט. מהפה שלך לממשלה...

פורסם
ומה עם מאזדה 2 ויונדאי i20 מצדיקות 100+k ?

שלא תטעה לרגע זה מחירון מנופח עבור ובשביל חברות ליסינג / השכרה ושום סופר מיני בדגם המאבוזר ביותר לא שווה יותר מ90k אבל זה המצב ידידי קרסו בדיוק כמו שאר היבואנים ממשיכים בקו תיאום המחירים (מישהו אמר משפחתיות עולות 128-132 אלש אצל כל היבואנים ? )

ומה שעצוב הוא שהממונה על ההגבלים לא רואה פה תיאום מחירים...

לא צריך היה להיות גאון הדור לדעת שה3 החדשה מגיעה במחיר של החל מ 128K .., זו המדרגה החדשה של קבוצת המשפחתיות ..

כאשר בוטלה שיטת הקבוצות אי שם בשנת 2009 מחיר המשפחתיות עמד על 114K.. , ומאז זה עלה ל 117, 119 , 121 , 124 ועכשיו 128 .., לא נזכיר את העובדה שהדולר בריצפה והיורו גם הוא מתחת ל 4.8 כבר שנה פלוס אם לא יותר, אבל כאשר יש קרטל המחירים רק עולים.

הממונה על רווחי היבואנים , זה התואר הנכון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקליאו רכב טוב מאוד, אבל להגיד שבגזרת המחיר של 85k היא האופציה הטובה ביותר לא נכונה, לדעתי.

בתור אחד שנוסע בג׳אז ידנית שעולה כחדשה 5k יותר, אני חושב שהיא לא נופלת מהקליאו ובתחומים החשובים לי (מרווח, אמינות, סחירות וצריכת דלק) היא עולה עליה. כל אחד צריך להתאים את הרכב לצרכים שלו.

פורסם
הקליאו רכב טוב מאוד, אבל להגיד שבגזרת המחיר של 85k היא האופציה הטובה ביותר לא נכונה, לדעתי.

בתור אחד שנוסע בג׳אז ידנית שעולה כחדשה 5k יותר, אני חושב שהיא לא נופלת מהקליאו ובתחומים החשובים לי (מרווח, אמינות, סחירות וצריכת דלק) היא עולה עליה. כל אחד צריך להתאים את הרכב לצרכים שלו.

אני גם רכשתי קליאו 0.9 ידנית, ואני גם חושב שבמחיר שקיבלתי אותה לאחר הנחת "חבר" היא נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף, לפחות מבחינתי (וזה נמדד במחיר רכישה, צריכת דלק, עלות ביטוחים, שפע איבזור וכ"ו)

אני גם חושב באמת שהג'אז הידנית אופצייה לא רעה בכלל, לא נסעתי עליה אבל על הנייר היא בהחלט תתן תמורה למחיר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...