Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום פינקתי קצת את הרכב של אחי עם חידוש פנסים ולתהליך:

1. קיט פנאומטי של מגווירס (3M) רוטורי ואקצנטרי 3"

2. תחילת עבודה עם פד 280 גריד על הרוטורית.

3. פד 500 על הרוטורית.

4. פד 800 על הרוטורית.

5. פד 1500 על הרוטורית.

6. פד 3000 על ה DA.

7. פוליש גס על הפד האדום של מגווירס.

8. פוליש עדין על הפד הצהוב של מגווירס.

9. ניקוי הפנס עם Eraser של CarPro.

10. ציפוי קרמי של NanoSkin.

ולתוצאות:

125d.JPG

b8ns.jpg

ifxo.jpg

fksp.jpg

bbuh.jpg

hsu7.jpg

מחר אני יעלה תמונות של הפנס השני.

ועכשיו לניסויים וקצת תמונות של בידינג שנוצר אחרי ציפוי של NanoSkin Nano Ceramic:

p9ig.JPG

rzn7.jpg

ax6e.jpg

aoyu.jpg

מקווה שנהניתם

פורסם

אני מדמיין או שיש פה שני רכבים ?

חורה לי רק שאתה לא משתמש במסקנטייפ גם אם עשית את זה כבר 200 פעם, שים מסקנטייפ, העבודה תהיה יותר מדויקת (כי אתה תגיע לכל הפנס ולא תפחד להגיע לקצוות) וגם יותר בטוחה (לא הייתי רוצה לעבור עם מכונה שמורכב עליה נייר מים על הצבע).

לכמה זמן דבר כזה מחזיק ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני מדמיין או שיש פה שני רכבים ?

הכן כן שני רכבים הרכב השני זה רכב של חבר שנדפקה לו הלקה אז עשינו עליו ניסויים לפני צביע

חורה לי רק שאתה לא משתמש במסקנטייפ גם אם עשית את זה כבר 200 פעם, שים מסקנטייפ, העבודה תהיה יותר מדויקת (כי אתה תגיע לכל הפנס ולא תפחד להגיע לקצוות) וגם יותר בטוחה (לא הייתי רוצה לעבור עם מכונה שמורכב עליה נייר מים על הצבע).

לכמה זמן דבר כזה מחזיק ?

לגבי הציפוי אמור להחזיק בסביבות שלוש שנים לפי היצרן אני תחלס בניסויים על רכב אחר שעבר לפני משהו כמו חצי שנה ועובר שטיפה כל יום ובנתיים זה עובד ממש לא רע.

• תוכן חדש...