Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו נוסע לאיטליה בקרוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תפקוד איזו מכולת או סופרמרקט רוסי (למשל טיב טעם, מעדני מניה ודימיהם), בטוחני שתמצא סוכריות כאלה בדיוק, אם כי עם כיתוב בשפה הרוסית/אוקראינית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מדובר בסוכריות העגולות לגמרי, כמו גולה ממש שהינו משחקים פעם?

אם זה אלו, אתה לא מבין איך החזרת אותי לבית הספר עכשיו

Opel Adam S 2017

פורסם
אני נוסע ביום רביעי (השבוע), אבל 3 קילו?? אתה רציני?!

בהנחה ש-Dittohead יצור איתי קשר לפני נסיעתו הבאה, אני אסתפק ב-2 קילו. עדיין הגזמתי? יהיה יפה מצידך להביא 1 קילו. את העמלה אתה תיקבע. אני אגיע לכל עיר בארץ כדי לאסוף את הסחורה :)

בהנחה וחוקי התברואה/מכס שלנו מאפשרים שילוח של דברים כאלה, הייתי יוצר קשר עם חנות האיביי האיטלקית dolcepausa ובודק אם הם מוכנים לשלוח לישראל.

החנות המקורית רוצה 48 אירו(!) למשלוח לארץ. זו הסיבה ש-20 אירו עמלה למי שיביא לי זה מכובד.

מדובר בסוכריות העגולות לגמרי, כמו גולה ממש שהינו משחקים פעם?

אם זה אלו, אתה לא מבין איך החזרת אותי לבית הספר עכשיו

אני יודע על מה אתה מדבר, אבל זה לא אלה.

• תוכן חדש...