Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הטעות שלך.

בחברות הליסינג לא מחשבים לפי מחיר מחירון משוקלל. אם תכניס לאתר האינטרנט של לוי יצחק רק את מועד העלייה לכביש תקבל כנראה את אותו מחיר הבסיס. אל תכניס קילומטראז׳ או בעלות קודמת מליסינג.

במקום 12% הנחה על ליסינג תפעולי שמגדיר לוי יצחק, אתה קיבלת 20%.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואילו היית הולך על החלפה ישן {שלך} בחדש , היו מוסיפים אצלך את חודשי עליה לכביש ? תבדוק אם בחברה הזו נהוג ככה . או

שזה חד צדדי :אצלך מורידים , וברכב שלהם מוסיפים .

פורסם

מצחיק.

מצד אחד הם משקללים את העלייה לכביש, אבל לא משקללים את הקילומטראז' והליסינג.

אז הם מוסיפים מה שצריך להוסיף אבל לא מורידים את מה שצריך להוריד.

יש לי גישה למחירון לוי יצחק. תן לי את כל הפרטים על הרכב, ואני אנסה לשקלל לך את המחירון.

יצרן, דגם, שנה וקילומטראז' כבר יש פה. תגיד לי נפח מנוע, רמת גימור, מועד עלייה לכביש כפי שמופיע ברשיון, יד, וכל דבר אחר שיכול להיות ששכחתי, ואני אתן לך פה את המחיר המשוקלל כולל פירוט של איך הגעתי לסכום שאני אגיע אליו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצחיק, אבל לא פעם עובד לטובת הלקוח. לפעמים במחירון לוי יצחק תראה 12% הנחה כשפועל אתה מקבל 20%. האם אז תתלונן שמוכרים לך יותר מידי בזול?

מה שקובע בסוף זה המחיר ואם פותח השרשור חושב שקיבל הצעה יקרה מידי, יתכבד ויקבל הצעה מתחרה מחברה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכי הזוי שאתה עושה טרייד אין הם אומרים תמיד שהם לא מתייחסים לחודשים ושאתה קונה מהם הם לוקחים את זה בחשבון.

מה שנקרה נוכלים עם רישיון .:lol:

פורסם

1) זה לא רמאות.

החישוב הוא לאכב פרטי ואז כמו שצביקה כתב מורידים במקום 12% ,20.

השאלה מה מצב הרכב?

2) זה נכון שכל החברות וטרייד אין מוסיפים חודשים אבל במקרה הפוף מדברים איתך רק על מחירון בסיס.

ככה עשו לי בסיאט כאשר הוא הראה לי איך הרכב שומר מחירון והתייחס לזה שבעוד שנתיים המחיר יהיה x וכמובן הוסיף את עליה לכביד. אבל ואבל גדול שבדיוק אחרי שנתיים רציתי להחליף ל5 דלתות ולא 3 ופתאום במבצע של 72 שעות הם נותנים לי מחיר בסיס בלבד. :banghead:

החיים הם כמו....

פורסם

בכל מקום שקונה ממך רכב בטרייד-אין, עושים מהרכב שלך נבלה - אומרים שהוא לא סחיר, לא משקללים כלום, ומורידים על שריטות.

כשאתה בא לקנות אז הסיפור הפוך - הרכב מעולה, מבוקש, שמור ומציינים "הנחה" לעומת מחירון לא משוקלל, כלומר לא מתייחסים בכלל לעובדה שהרכב היה בליסינג.

למה זה מפתיע מישהו?

פורסם
בכל מקום שקונה ממך רכב בטרייד-אין, עושים מהרכב שלך נבלה - אומרים שהוא לא סחיר, לא משקללים כלום, ומורידים על שריטות.

כשאתה בא לקנות אז הסיפור הפוך - הרכב מעולה, מבוקש, שמור ומציינים "הנחה" לעומת מחירון לא משוקלל, כלומר לא מתייחסים בכלל לעובדה שהרכב היה בליסינג.

למה זה מפתיע מישהו?

למה באמת אתה מצפה שזה יפתיע מישהו?

זה נשמע הגיוני שאם אתה רוצה למכור משהו אתה תנסה להעלות את ערכו, ואם אתה מנסה לקנות משהו, אתה תנסה להוריד את ערכו. ככה עובד שוק חופשי, וכל עוד לא משקרים או מסתירים מידע חיוני באופן מכוון, אני לא רואה את הבעיה פה. אגב, לא רק חברות ליסינג עושות את זה, אלא גם מוכרים וקונים פרטיים.

פורסם
תשמע, דבר ראשון, כל החברות שציינת הן לא מושג נרדף לאמינות.

סתם יצאת מתלהם. אף אחד לא עבד עליו, ובכלל, לא כולם רמאים. לרוב הקונים עדיף לדעתי לקנות רכב מאחת החברות הללו מאשר ממוכר פרטי שאין לי מושג מיהו ומהו.

פורסם
סתם יצאת מתלהם. אף אחד לא עבד עליו, ובכלל, לא כולם רמאים. לרוב הקונים עדיף לדעתי לקנות רכב מאחת החברות הללו מאשר ממוכר פרטי שאין לי מושג מיהו ומהו.

הם לא עבדו עליו אבל הם עושים מה שהם צריכים כדי להרוויח.

אז המחיר שלהם לא ברצפה והם משקללים רק מה שנח להם ולכן גבוהים בכמה אלפים מהממוצע בשוק , אבל צריך לזכור שהם גם חוסכים סוג של התרוצצות וכאבי ראש.

בסופו של דבר יש פה שני צדדים שצריכים להסכים. אף אחד לא מכריח אותך לקנות דווקא מהם.

נקודה נוספת: בדר"כ לגבי המצב המכני של הרכב יש גילוי נאות והיסטוריה שזה גם משהו.

נקודה אחרונה: מחירון לוי באינטרנט הוא קצת שונה ממה שמודפס על נייר. אני מקווה שאתה מודע לזה.

אני יכול להגיד לך שבאתי ועשו לי דבר דומה, הודיתי לבחור המעונב על השירות . לקחתי את רגלי ולא חזרתי. קניתי מפרטי.

פורסם

בטח שזו רמאות. לא כל מה שחוקי הוא גם ישר. אלו הם אנשים לא ישרים שמסתירים מידע באופן מכוון. אם היה פעם מוכר כזה שאמר את האמת לקונים, אז הוא פוטר אחרי יום. הטריק של כל מגרשי המכירה הוא שהם לא שואלים מאיפה בא הרכב ומה מצבו, ולכן הם לא עוברים על חוקי הגילוי הנאות. מוזר שאתה מעדיף מי שמרמה אותך במאה אחוז על פני שאולי אומר את האמת.

וכן, אני התנסיתי בקניה מליסינג. זה לא ייאמן כמה אנשים בלובינסקי-טרייד שיקרו לי. כוווולם ידעו שם בדיוק למה המכונית שקניתי הגיע אליהם ומה עבר עליה (עלית זרקו אותה לשלמה-סיקסט בפרצוף בגלל תקלות, ומשם התגלגלה ללובינסקי). אבל עשו לי פרצוף של צדיקים והראו לי שיש למכונית עבר נקי במוסך. אלוהים יודע מה הם עשו לרישומים כדי להעלים את כל הבעיות שהיו לאוטו הזה:cry:

פורסם
מצחיק, אבל לא פעם עובד לטובת הלקוח. לפעמים במחירון לוי יצחק תראה 12% הנחה כשפועל אתה מקבל 20%. האם אז תתלונן שמוכרים לך יותר מידי בזול?

מה שקובע בסוף זה המחיר ואם פותח השרשור חושב שקיבל הצעה יקרה מידי, יתכבד ויקבל הצעה מתחרה מחברה אחרת.

איך אפשר לומר לבנאדם שלא מבין, שהוא קיבל 20% הנחה מהמחירון, אם זה מראש לא באמת המחירון?!

למה לא להתחיל מהמחירון האמיתי ואז לומר כמה הנחה מקבלים ביחס אליו, אם בכלל?

בשיטה הנוכחית יכול באופן תאורטי להיות מצב, שמישהו ישלם מחירון משוקלל, או אפילו יותר

ויקבל את הרושם שקיבל 15% הנחה מהמחירון.

פות"ש חשב שהוא משלם 14K פחות מהמחירון, כשבפועל שילם רק 4K פחות ולכן מרגיש ממורמר.

אם היו מסבירים לו שכך פני הדברים, הוא היה עושה את השיקולים שלו אם לקנות ולא הייתה לו סיבה להתלונן.

פורסם

אני אוסיף עוד משהו קטן: אתה צריך להגדיר לך מחיר מטרה. זהו המחיר שאתה מוכן לשלם כדי לקבל את רכב על הכביש.

ושוב: אל תתן לנוסחאות לבלבל אותך יוצר מדי. זה המלפפון: כמה אתה מוכן לשים עליו. נקודה. כל השאר זה התברברות.

כשבאתי ללובינסקי וחשפתי בפניו את מחיר המטרה (מה שאסור לעשות דרך אגב במו"מ). הוא אמר שלא יכול לעמוד בו

ושם נפרדו דרכינו כפי שאמרתי.

• תוכן חדש...