Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מדינה בעולם יש מכונית מאותה חברה ואותו דגם, אלא יש בו נגיעות קוסמטיות שונה [שונות] ממדינה למדינה. למשל, פנסים קדמים ואחורים שונים ופנים נהג קצת שונה. למשל, במדינת ירדן, שהייתי שם בשבוע הזה, ראיתי מיצובישי גלאנט שנה 2000, משהו כזה, שונה ממיצובישי גלאנט מהמדינה שלנו. למה אין מכונית אחת ויחידה, שיוצרה מהמפעל ומשווקת בכל מדינות בעולם?

אני לא רק מדבר על ירדן, אלא בכל מדינות בעולם [בהן ] משווקות מכוניות עם נגיעות קוסמטיות שונה [שונות] ממכוניות במדינה שלנו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידידי,

כל מדינה היא שוק שונה מבחינת היבואן, לכל מדינה אופי צריכה משלה.

היבואן בוחן את דרישות הצרכן בשטח ומשווק בהתאם.

פורסם

יש עוד כמה דברים מוזרים לגבי עיצוב

לדוגמא טויוטה קאמרי שנמכרה בארה"ב וישראל במראה הזה:

Toyota_Camry_LE.jpg

אותו קאמרי נמכרה בתאילנד ועוד כמה מדינות אסיאתיות עם המראה הזה:

toyota_camry-thailand-vi-2009_r7.jpg

Thailand_Police_Highway_Patrol_Toyota_Camry_VVTi_-_Flickr_-_Highway_Patrol_Images.jpg

אבל מסתבר שבסעודיה, דובאי ואיחוד האמיריות, הקאמרי בעציב האסייאתי נמכרת שם תחת השם "טויוטה אוריון" לצד הקאמרי המוכרת.

אפילו הוצג לאוריון/קאמרי אסייאתית דור חדש.

למה צריך 2 קאמרי זה לא מובן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לגוון כשהם עושים arab drift בסעודיה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מאותה סיבה שלקוקה קולה יש טעם שונה בכל מדינה. התאמת המוצר לקהל היעד.

בפעם האחרונה שהייתי ב לטביה,צ'כיה,אוקראינה,הונגריה,בלגיה,הולנד,לוקסמבורג,גרמניה,צרפת,אוסטריה ויוון לקולה היה את אותו טעם כמו בארץ רק ששם יש בקבוקים על סטרואידים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בארץ שלנו ה"נגיעות הקוסמטיות" הכי מגוונות בעולם, אצלי למשל יש "נגיעות קוסמטיות" על הטמבון האחורי, יש פיצוץ של צבע + מעיכה קלה + עוד כמה פסי קישוט מכל צבעי הקשת לאורך כל הטמבון, כנ"ל גם הטמבון הקידמי.

יש לי גם קווי צבע יפיפיים על הדלתות + מעיכות קלות ומגוונות.

אבל אני בטוח שזה לא הגיע ככה לארץ, אלה "עבודת קודש" של נהגים/ות "מקצועיים" תוצרת הארץ :lol::wink:

פורסם
בארץ שלנו ה"נגיעות הקוסמטיות" הכי מגוונות בעולם, אצלי למשל יש "נגיעות קוסמטיות" על הטמבון האחורי, יש פיצוץ של צבע + מעיכה קלה + עוד כמה פסי קישוט מכל צבעי הקשת לאורך כל הטמבון, כנ"ל גם הטמבון הקידמי.

יש לי גם קווי צבע יפיפיים על הדלתות + מעיכות קלות ומגוונות.

אבל אני בטוח שזה לא הגיע ככה לארץ, אלה "עבודת קודש" של נהגים/ות "מקצועיים" תוצרת הארץ :lol::wink:

לנהג הישראלי קשה לשכוח את ילדותו במכוניות המתנגשות בלונה פארק. מחכה למחקר מדעי בנושא.

פורסם
בפעם האחרונה שהייתי ב לטביה,צ'כיה,אוקראינה,הונגריה,בלגיה,הולנד,לוקסמבורג,גרמניה,צרפת,אוסטריה ויוון לקולה היה את אותו טעם כמו בארץ רק ששם יש בקבוקים על סטרואידים :lol:

אז אולי לא שמת לב!

בארץ הקולה הרבה יותר מתוקה!

ממליץ בחום ללכת (לטוס) למוזיאון קוקה קולה באטלנטה ג׳ורג׳יה ארה״ב, שם נולד המשקה הקדוש ושם אתה גם טועם כל מיני מוצרים של קוקה קולה מכל מיני מדינות בעולם (לא רק קולה גם פנטה וכל מיני),

בכל מקרה מבדיקה שעשיתי לפני שנתיים בערך (משפחה באה מארה״ב והיה לה פחית קולה) של שתיית קולה ישראלית מול אמריקאית הישראלית הרבה יותר מתוקה!

ואלו היו 60 שניות על קוקה קולה :lol:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אז אולי לא שמת לב!

ממליץ בחום ללכת (לטוס) למוזיאון קוקה קולה באטלנטה ג׳ורג׳יה ארה״ב, שם נולד המשקה הקדוש ושם אתה גם טועם כל מיני מוצרים של קוקה קולה מכל מיני מדינות בעולם (לא רק קולה גם פנטה וכל מיני),

בכל מקרה מבדיקה שעשיתי לפני שנתיים בערך (משפחה באה מארה״ב והיה לה פחית קולה) של שתיית קולה ישראלית מול אמריקאית הישראלית הרבה יותר מתוקה!

ואלו היו 60 שניות על קוקה קולה :lol:

קצת גדול עליי ארה''ב בשלב זה,אני בן אדם של אירופה 8)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נסה לחפש איזשהו חלק להונדה בEBAY ולשבור את הראש בלהבדיל אם זה מתאים לגרסא הישראלית או לא...

הסיבה היחידה שעדיין לא הזמנתי פנסי HALO לרכב שלי זה כי אין לי מושג אם אני אקבל את הפנסים המתאימים לצורה של ההונדה בארץ שהרי בארה''ב צורת הפנסים שונה.

גם אני חושב שזה אידיוטי לחלוטין.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אז אולי לא שמת לב!

אם תטעם משקאות שהובאו מארה"ב (כמו ד"ר פפר ומאונטין דיו), תראה שהם בכלל פחות מתוקים ממה שנמכר כאן רשמית, מה גם שהם מיוצרים עם סירופ תירס במקום סוכר בגלל איזו הגבלה מטופשת על ייבוא סוכר לארה"ב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...