Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה שום דבר . אבל בכל התנעה יוצא מים מהאגזוז בצורה של טיפות , לאט לאט , הרבה זמן . עקבתי אחרי התופעה

כשהרכב עמד במקום , וגם לאחר שהמאוורר עבד המשיך לטפטף מים משם ,כ-20 דקות . פעם הראשונה שראיתי את זה , היה

לפני כמה ימים בלילה . היום בשעה 17:00 גם היה , עם טמפ" חיצונית של 34 מע" ולחות של 30%, ללא הפעלת המזגן ברכב .

יש לציין שיש לנו 2 רכבים חדשים , שניהם 2013 , ובפיאסטה אין שום טפטוף מהאגזוז , אך בסיאט יש . בדקתי אם חסר נוזל קירור

אולי , אבל לא חסר גרם אפילו .השמן עדיין נראה חדש והצבע שלו תקין . כמובן שאין "קצף" כלשהוא בפקק , כלל . הכמות של המים

שעל הרצפה הייתה די גדולה .

הרכב מניע ונוסע מצויין ללא שום מנורת אזהרה .ובכל זאת, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

פורסם

בגדול זה נובע ממזג אוויר לח,אבל שווה בדיקה.

נ.ב ראיתי ביום מן הימים לאון חדשה שהנהג שלה התחיל נסיעה ברמזור ומים פשוט זרמו (באמת) מהאגזוז שלו לאורך כמה מטרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

על זה כבר יעידו חברי הפורום שהם בעלי רכבים שונים ומגוונים,ברכב שלי לדוגמה לא שמתי לב לטפטוף חריג (או בכלל).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מקווה מאוד שיעידו . הייתי רוצה לשמוע עוד דעות שלכם בעניין .

שוב , הכל נראה תקין ולא חסר אף טיפה של נוזל משום סוג שהוא ברכב . יש לי איזה סיבה לדאוג ?

• תוכן חדש...